Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor extra slaapkamer in de woonkamer bouwen:

Extra slaapkamer in de woonkamer bouwen

Ik wil een slaapkamer in de woonkamer bouwen. De ruimte van de nieuwe slaapkamer is ongeveer 7 m2. Er moet een tussenmuur van gips worden geplaatst. Deze moet ongeveer 2,3 meter breed worden, in de muur moet een deur komen inclusief slot. Tevens moet de elektra worden aangepast en er moet een lichtpunt worden geplaatst. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra slaapkamer in de woonkamer bouwen uit heel Nederland:

Gaskachels nakijken en repareren

Nakijken en reparatie gaskachels 1 x woonkamer 2 x slaapkamer

Stucen van diverse muren

-Woonkamer circa 51 m2 -Slaapkamer klein circa 26 m2 -Slaapkamer groot circa 28 m2 -Gang circa 13 m2 -Keuken circa 16 m2 of wat minder (-3 m2) als achter keuken kasten niet gestuct wordt. Note: betonen muren zijn schoongemaakt, één muur in klein slaapkamer is van cellenbetonblokken ongeveer. 150 x 260 cm. Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Verwarmingsinstallatie aanleggen

Aanleg van een complete verwarmingsinstallatie. We hebben nu een pelletkachel, maar dit is te koud. Er moet een cv ketel komen en radiatoren in onder andere; de woonkamer, slaapkamer, keuken en op zolder.

Wanden en plafond stukadoren

Stucen muren plafond woonkamer muren slaapkamer Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer en slaapkamer stuken

Woonkamer en slaapkamer stucen Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Verbouwing appartement Amsterdam

Ik heb een appartement in Amsterdam gekocht en hier wil ik een aantal zaken in laten verbouwen: - Doorgang van keuken naar woonkamer maken - Uitbreiding badkamer naar gang - Verplaatsen muur in slaapkamer - Dicht maken van 2 deuren - Plaatsing van dak terras Ik zou graag op korte termijn hiervoor een offerte ontvangen, en hiermee aan de slag gaan. Zou u hiervoor contact met mij kunnen opnemen in verband met de vervolg stappen?

Betonlook gietvloer aanbrengen

Kunt u een prijs opgeven voor het realiseren van een gietvloer, betonlook, voor een oppervlak van 60 m2. Het betreft de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, de badkamer en de gang. De egaliseer vloer moet gelegd worden op een een vloer waar, in de deklaag, waar de vloerverwarmingsbuizen in zijn aangelegd.

Complete cv installatie aanleggen

Betreft een hoekwoning uit 1969 verwarmd door gaskachels. Warmwater word geleverd door een geiser hangt op zolder met dakdoorvoer afvoer,gasleiding,warm en koud. Woning heeft houten verdiepingsvloeren. Maten woonkamer 725*359*260 Keuken*224*260 Badkamer*171*260 slaapkamer*341*260 slaapkamer*220*260 slaapkamer*220*260 hal*150*Zolder

Laminaat laten leggen

Ik wil laminaat met de ondervloer laten leggen op de slaapkamers en in de woonkamer. De slaapkamers zijn samen 26 m2 boven en de woonkamer is 30 m2. De slaapkamer rechtsonder op de plattegrond hoeft niet dat is nu de douche. De ruimte tussen de twee slaapkamers links hoeft ook niet dat is de oude douche. De bijbehorende plakplinten kan ik zelf leggen.

Meubel/kast voor TV maken

Ik ben op zoek naar een timmerman om wat te klussen in mijn huis in Hoofddorp: 1- Tv meubel maken in de woonkamer 2- kast voor wasmachine en droger op de zolder 3- kast voor de centrale verwarming op de zolder 4- advies voor het omwisselen van de deurscharnieren in de slaapkamer. Eind januari betrek ik het huis. Indien mogelijk ergens voor deze tijd de klussen verrichten.

Partners

Partners van Casius