Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Diemen of directe omgeving.

1006 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwe woning op een kavel bouwen, vrijstaande woning bouwen, nieuwbouwwoning op een kavel laten bouwen, hSB twee-onder-een-kapwoning bouwen, dakopbouwen op voormalig schoolgebouw maken, bouw van een woning, huis bouwen, zelfbouw Kop West, vrijstaande woning op bouwkavel bouwen, grote kelder bouwen, bouw van een vrijstaande woning, woning onderkelderen en fundering vernieuwen, nieuw woonwerkpand bouwen, hele woning bouwen, houten huis / atelier laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of bouw en nieuwbouw in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Diemen:

Extra slaapkamer in de woonkamer bouwen

Ik wil een slaapkamer in de woonkamer bouwen. De ruimte van de nieuwe slaapkamer is ongeveer 7 m2. Er moet een tussenmuur van gips worden geplaatst. Deze moet ongeveer 2,3 meter breed worden, in de muur moet een deur komen inclusief slot. Tevens moet de elektra worden aangepast en er moet een lichtpunt worden geplaatst. Graag ontvang ik een offerte.

Draagmuur opbouwen en draagfunctie herstellen

Er is een muur verwijderd tussen 2 kamertje jaren geleden door een andere eigenaar. Ongeveer 3 meter breed bij 2.40 m hoog. Dit moet worden hersteld. Of een muur terug metselen of een balk dwars met 2 kolombalken aan de zijkanten. Graag ontvang ik een offerte van beide.

Balkon bij de woning betrekken

Ik wil mijn bestaande niet gebruikte balkon bij de woning betrekken. Dus het verwijderen van de kozijnen en muur zodanig dat de dakconstructie goed en veilig aansluit op de nieuwe constructie. Isoleren van de vloer en vloer aanleggen. Opbouwen van nieuwe ramen en dichtmaken geheel. Verleggen van waterafvoer dak (bestaande goot). Binnenwerk geisoleerd en afgewerkt opleveren. Verleggen van de bestaande cv. Nagaan of de schuifpui en fundering het gewicht en de veranderde situatie kunnen dragen. Woning is uit 1974, beton, draagmuren. Maten balkon zijn ongeveer 2 meter diep 5,20 meter breed 2, 50 meter hoog

Draagmuur verwijderen en stalen portaal plaatsen

Wij willen graag een draagmuur tussen onze keuken en woonkamer laten slopen van ongeveer 7,2 m². Er moet daar dan een stalen portaal worden geplaatst. We hebben nog geen vergunning of constructieberekening. We gaan graag in gesprek met aannemers en krijgen dan advies en een prijsopgave.

Bouwkundig rapport laten maken

Rapport over gedeeltelijk verwijderde draagmuur ivm verkoop appartement.

Bouwmuur opvangen

Dragende bouwmuur slopen ongeveer 3 bij 2.50 en en verdere voorkomende werkzaamheden

Bouwen van meerdere garageboxen

Voor onze vestiging in Diemen moeten meerdere garageboxen worden gebouwd. Wij willen starten met 10 boxen. Deze moeten worden gebouwd van kalkzandstenen. De afmetingen zijn diverse maar het gaat om ongeveer 3.56 bij 8.96 meter waarbij het alleen gaat om het metselwerk. Graag ontvang ik een offerte per garage box. Bijgevoegd een plattegrond van onze vestiging met de afmetingen van de boxen en ook de aantallen zijn hierop te zien.

Uitbouw achter de woning bouwen

De breedte van de woning is 5,17 meter. De uitbouw moet 3 of 4 meter diep worden. De achtermuur doorbreken en plaatsen H-balk. De woning staat op veengrond dus er moet paalfundering worden aangebracht. In de aanbouw moet een schuifpui komen. De gehele achterzijde glas tot maaiveldniveau, voor maximale lichtinval. Er zijn nog geen tekeningen, door de vakman te regelen. Vergunning is niet nodig. Klant krijgt in december de sleutel.

Betonrot balkon repareren

Heer, mevrouw, Op de vloer van mijn balkon (4m2) heb ik een aantal betonrotplekken welke ik wil laten repareren. Er is op een aantal plekken sprake van roestvorming. Kunt u mij een vrijblijvende offerte toesturen van de kosten van zo\'n reparatie?

Casco huis laten bouwen

Wij willen een casco huis laten bouwen van 10 bij 20 meter met 1 woonlaag. We willen aansluitingen voor 2 keukens, 2 badkamers en 2 toiletruimtes. Er moet een plat dak op of lichte dakhelling met dakpannen. We willen graag een prijsindicatie.

Kelder bouwen

Beste, Ik laat een vrijstaande woning bouwen in Diemen en wil daarnaast (dus niet eronder) een kelder laten plaatsen, waar eventueel een garage van 4x6 boven op komt. Voor deze garage zullen heipalen de grond in worden geslagen. Ik zou graag een compleet overzicht te willen hebben van de totale kosten (inc afgraven, bronbemaling etc) voor het aanschaffen en laten plaatsen van een kelder. In eerste instantie gaat mijn voorkeur uit naar een kelder van 3,5 x 6. Van deze maten kan worden afgeweken afhankelijk van de kosten. Graag hoor ik van u wat de totale kosten hiervan zullen zijn. Het sonderingsrapport en de technische tekening van de woning kan ik naar u opsturen indien nodig Ik hoor graag van u als u nog aanvullende informatie nodig heeft.

Kelderbouw

Ik laat een vrijstaande woning bouwen in Diemen en wil daarnaast (dus niet eronder) een kelder laten plaatsen, waar eventueel een garage van 4 x 6 meter boven op komt. Voor deze garage zullen heipalen de grond in worden geslagen. Ik zou graag een compleet overzicht te willen hebben van de totale kosten (inclusief afgraven, bronbemaling etc. voor het aanschaffen en laten plaatsen van een kelder. In eerste instantie gaat mijn voorkeur uit naar een kelder van 3,5 x 6 meter. Van deze maten kan worden afgeweken afhankelijk van de kosten. Graag hoor ik van u wat de totale kosten hiervan zullen zijn. Bijgevoegd het sonderingsrapport en de technische tekening van de woning. Ik hoor graag van u als u nog aanvullende informatie nodig heeft.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van een draagmuur en het plaatsen van een steunbalk. Het betreft een muur van 150 tot 200 cm breed en 240 cm hoog tussen onze keuken en eetkamer. Er is een radiator aanwezig op deze muur, ik weet niet of de leidingen in de muur lopen.

Uitbouw aan een tussenwoning

Wij willen aan de achterzijde van onze tussenwoning graag een uitbouw laten maken van 5 x 3 meter. We willen graag een afspraak maken met een aannemer om de klus te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte. Ik ontvang graag uw reactie per mail.

Slaapkamer splitsen en badkamer verkleinen

Ik wil graag een extra slaapkamer in een nieuw gebouwd appartement maken. Ik wil graag weten hoeveel dit kost, inclusief alle benodigde materialen. Om dit te doen, zoals u ziet in de bijgevoegde plattegronden, moet het volgende gedaan worden: 1. De ongeveer 5 meter lange muur tussen de woonkamer en slaapkamer moet verplaatst worden, 2. Er moet een extra muur geplaatst worden om de slaapkamer op te delen in 2 kamers, 3. Er is een extra deur nodig voor de nieuwe 2e slaapkamer, 4. De badkamer wordt kleiner: de ongeveer 1.90 meter lange muur moet verplaatst worden. De wastafel moet verplaatst worden. Verder is er nog niets in de badkamer. Op de nieuwe muur moeten tegels komen in de stijl van de rest van de badkamer. De badkamer deur moet verplaatst worden. Een douche cabine moet geplaatst worden. (Plus verlichtings- en elektraplan in beide kamers en badkamer) Uitvoeren op 21 aug.

Fundering aanleggen en storten

Wij willen een funderinig laten aanleggen en deze laten storten. Breedte huis 5,5 x 3,80.

Renovatie van een benedenwoning

Ik heb een benedenwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijg daarvan op 1 september de sleutel. Ik wil het huis gaan verbouwen en ben nu op zoek naar partijen die hiervoor een offerte kunnen aanbieden. Het gaat om: - Een nieuwe keuken - Een nieuw toilet - Renoveren van de badkamer - Kozijnen aan de achterzijde van de woning vernieuwen/ schuifpui - Renovatie of vervanging van binnendeuren, de voordeur en buitendeuren - Het maken van een patio/afdak Ik heb al toegang tot de woning en wil graag ter plaatse de kus bespreken. Daarna ontvang ik graag een gedetailleerde offerte in posten per onderdeel van de verbouwing.

Kruipruimte ophogen met zand

Wij willen de kruipruimte van onze eengezinswoning samen met de buren laten ophogen met zand. De afmetingen per woning: LxB = 7,5 x 5 meter. De gewenste ophoging: ongeveer 30 tot 40 cm. De afstand straat tot het huis/kruipruimte: 6 meter. We wonen op een hof. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte per woning.

Aangebouwde berging isoleren en opknappen

Berging 2.50 x 2.40 meter, plat dak isoleren. Ramen vervangen voor dubbele ramen. Zijn nu verdeeld in 3 ramen. Dit mag 1 raam worden (ongeveer 2.40 meter breed), misschien dat de kozijnen vervangen moet worden. Tochtstrippen bij deur vervangen.

Vrijstaande woning bouwen

Ik zou graag een vrijstaande woning willen laten bouwen. Hoe lang duurt het gemiddeld om een casco huis af te leveren? En heeft u een brochure en prijslijst?

Draagmuur doorbreken

Heer/mevrouw, Graag ontvangen wij van u een offerte voor het maken van een doorbraak op de begane grond van woonkamer naar keuken. Echter is dit een halfsteens draagmuur. Kunnen jullie hiervoor een passende stalen constructie aanbieden? Graag in offerte meenemen het plaatsen van stalen constructie en het inzagen van de muur. Wellicht is het mogelijk om op project even te komen kijken, wij zijn hier vandaag en morgen aanwezig.

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Graag ontvangen wij van u een offerte voor het maken van een doorbraak op de begane grond van woonkamer naar keuken. Echter is dit een halfsteens draagmuur. Kunnen jullie hiervoor een passen stalen constructie aanbieden (zie tekeningen in bijlage)? Graag in offerte meenemen het plaatsen van stalen constructie en het inzagen van de muur. Wellicht is het mogelijk om op project even te komen kijken, wij zijn hier vandaag en morgen aanwezig.

Tussenmuur plaatsen en niet-dragende muur doorbreken

Wij hebben een appartement met grote slaapkamers. Van één slaapkamer willen we door het plaatsen van een tussenmuur (ongeveer 4.5 m) twee slaapkamers laten maken. Omdat we niet met een tussenhal willen werken, willen we de deur van de "nieuw ontstane" slaapkamer laten "uithakken" in wat nu de zijmuur is. Bouwtekeningen zijn beschikbaar. Graag willen wij ons laten adviseren in de mogelijkheden van het doorbreken van de muur. Inclusief afvoeren van materialen.

Zolderverbouwing

Recent zijn er 2 dakkapellen geplaatst en afgetimmerd , we willen 2 slaapkamers laten maken met tussenwand, vliering , stucen , Electra, deuren.

Uitbouw met kunststof schuifpui

Wij willen graag een uitbouw inclusief kunststof schuifpui van ongeveer 2.11 meter diep en 5.15 meter breed. Ik heb voor deze klus geen vergunning nodig. Ik wil in overleg bespreken wat voor skelet ik ga nemen. Er moeten elektra leidingen naar de aanbouw toe.