Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Ilp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Ilp heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Ilp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Ilp of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Ilp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw serre en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor renovatie, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of verbouwing in Den Ilp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Ilp:

Sloopwerk en asbest verwijderen uit een bedrijfspand

Het betreft het laten verwijderen van een asbest buitengevel 600 m² en het leegslopen van het bedrijfspand van ongeveer 1000 m². Er is een inventarisatierapport aanwezig!

Asbest dakplaten laten verwijderen

Dakplaten. 260 m2

Afbouwen van een uitbouw

We hebben een aanbouw aan onze woning laten zetten, maar problemen gekregen met de aannemer die de afspraken niet nagekomen is. De bouw is nu stilgelegd en moet zo snel mogelijk afgemaakt worden omdat het dak niet waterdicht is.

Gedeeltelijk verhogen dak

Aan onze woning, houten gebouw van ongeveer 125 jaar geleden, zit aan de achterkant een gebroken dak waardoor de buitenmuur aan de achterkant op een hoogte uitkomt van 1.40 m. Dat willen we graag verhoogd hebben, dus de schuinte moet dan uit het achterste stuk gehaald worden zodat de hoogte op 2.20 m ongeveer uitkomt. Gaat om een stuk van ongeveer 4,5 meter. Dak moet aan de achterkant dus aangepast worden en muur moet worden opgtetrokken. Uitvoeringstermijn in overleg, afhankelijk van het weer. Afwerking kunnen we op zich zelf doen.

Nieuwbouw woning vrijstaand. Kavel met ...

Nieuwbouw woning vrijstaand. Kavel met huis en grote schuur. Huis breken we af en dan komt er een nieuw huis op. Garage van 8 meter lang, vast aan de woning. Hier verdieping op. Landelijke stijl. Onderhoudsvriendelijk. Afmeting maximaal 10x13 meter.