Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Den Helder of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw woning realiseren, nieuwbouw notariswoning bouwen, nieuwbouw huis, het bouwen van een vrijstaande woning, nieuwbouw woning, notariswoning bouwen, tussenwoning zelfbouw, bouw 3 nieuwe woning(en), nieuwbouw woning, casco huis bouwen, nieuwbouw 2 onder 1 kap, een souterrain realiseren en begane grond verbouwen, het totaal renoveren van een woning, stacaravan verbouwen of chalet laten bouwen, een kelder met daarboven een uitbouw realiseren achter een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, veranda- en serrebouw of verbouwing in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Den Helder:

Uitbouw achterzijde hoekhuis

Wij willen een uitbouw realiseren van 3x6 meter. 1x deur, 1x openslaande deur met ramen aan de zijkant van +-40 cm breed, 3x raam van boven naar beneden. De uitbouw moet 2. 80 meter hoog worden. Onbekend hoe de fundering hiervoor gestort moet worden. Vergunning is niet nodig.

Woonserre realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn tussenwoning een woonserre kan realiseren. De serre moet ongeveer 250 cm diep en 550 cm breed worden. Ik wil graag alle kozijnen van kunststof en zo veel mogelijk van glas. De serre moet casco opgeleverd worden.

Draagmuurtje tussen badkamer en slaapkamer verwijderen

Ik wil een muur op de eerste verdieping tussen badkamer en slaapkamer verwijderen. Dit betreft een draagmuur van 2,60 m2.

Nokverhoging dubbelzijdig

Wij willen een dubbelzijdige nokverhoging realiseren op onze rijtjeswoning. Onze woning heeft een schuin dak. Mijn zolder moet namelijk een meter hoger worden. Ik wil dat het kunststof wordt.

Draagmuur verwijderen en draagbalk monteren

Wij willen een draagmuur doorbreken en balk laten plaatsen in de woonkamer van 2.5 meter ontstaat er een koof naar de keuken verder zoeken we nog iemand voor vergroten van de badkamer door middel van een draagbalk als het een draagmuur is en installeren van de badkamer (+leidingen omleggen en betegelen). Vloerverwarming word al gedaan maar het betegelen van de gehele begane grond moet nog gedaan worden. Materialen zijn aanwezig. hoop u voldoende te hebben geïnformeerd en hoop snel va u te horen.

Ophogen van het dak middels houten constructie

Er moet een vierkante constructie komen op mijn dak. De afmeting is ongeveer 8 meter breed bij 6 meter. Het moet een dichte houten constructie zijn. Het dak moet ongeveer 130 cm omhoog komen. De aftimmering van binnen doe ik allemaal zelf.

Betonvloer aanbrengen

Ik wil een betonvloer laten aanbrengen. Het gaat om een woonkamer 28 m2. Deze heeft ook een erker. De oude vloer wordt zelf verwijderd door ons.

Aanbouw met opbouw realiseren

Wij willen een aanbouw met opbouw realiseren. De begane grond heeft al een uitloop waar de keuken en de badkamer zich bevindt. De uitbouw zal dan ongeveer 2,25 breed en 2 lang zijn. Voor de verdieping die erop komt zal de afmeting de volledige breedte zijn (4,5 meter, lengte ook 2 meter en hoog ongeveer 5,80.

Betonvloer uithakken en nieuwe vloer storten

De huidige vloer is scheef en op aantal plekken ‘verzakt’. Oude vloer mogelijk verwijderen en opnieuw storten met isolatie, vloerverwarming en dekvloer. Het gaat om 117 m2.

Koepelwoning als tiny house neerzetten

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: voor een tiny house project in Den Helder wil ik een koepelwoning laten maken. In Assen is een dergelijk project al eens gedaan maar. Er wordt een bouwkoepel opgeblazen en daar wordt pur overheen gespoten. Vervolgens wordt het afgewerkt. Is er iemand die mij kan helpen? Het gaat om een vloeroppervlak van maximaal 32 m2 en een hoogte tussen 320 en 440 cm.

Uitbouw aan de achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. Afmeting 5,5 x 3 meter. De ondergrond is zand of de tuintegels. Of er geheid moet worden, weet ik niet zeker. De woning is uit 1981. Ik wil graag openslaande deuren of schuifdeuren in kunststof. De woning zelf is voorzien van metselwerk, de aanbouw graag ook.

Puntopbouw op plat dak

Opbouw van een punt dak voor een woning. Puntopbouw op plat dak. Eventueel met dakkapel. Maten ongeveer 5 meter breed en 7 meter lang. Punt met aan de zijkanten kunststofafwerking.

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

Hoeveel kost een aanbouw van 6 x 3 meter die dan tegen de berging komt gemetseld, betonnen vloer en dakpannen. De deur van de berging moet dan verplaatst worden naar de achterkant. Daarnaast moet een dragende muur (tussen woonkamer en keuken) van ongeveer 3,4 meter eruit worden gehaald. Ook is er een deur vanuit de hal naar de keuken. Deze moet half worden dichtgemaakt, want we willen graag er een raampje in. Naast deze werkzaamheden zouden we ook willen weten hoeveel het kost om (van dezelfde afmeting en materiaal) een twee verdieping aanbouw van te maken. Er moet dan boven een halletje worden gemaakt. Alles onafgewerkt, dus stucen en ramen/deuren plaatsen, elektra en cv is niet nodig. Wel garantie via bouw garant.

Betonvloer storten

Ik wil graag een betonnen vloer laten storten in een ruimte van ongeveer 46 vierkante meter met een hoogte van ongeveer 8 a 10 cm. Het voorwerk, waaronder het uitgraven, waterpas maken, zeil/folie, isolatie, leidingen en vloerverwarming zijn al door mij gedaan. Er is geen kruipruimte. De vloer komt direct op het zand. Het gaat dus om het storten van beton en het zo glad mogelijk maken. Het liefst met beton dat redelijk snel droogt. Er is geen kruipruimte. De vloer komt direct op het zand. Graag zou ik een offerte willen ontvangen.

Achtergevel optrekken en dakkapel plaatsen

Aankomende zomer wil ik de achtergevel omhoog laten trekken en op zolder direct een dakkapel plaatsen. De breedte van de woning is 5 meter. Het gaat om een betonfundering. De dakkapel moet ongeveer 3 a 4 meter breed worden. Ik heb een offerte nodig voor de hypotheek en zal verdere gegevens verstrekken wanneer ik in contact met u ben.

Richtprijs prefabkelder

Wat is de richtprijs voor een prefabkelder CJR, geplaatst tussen de dan al aanwezige heipalen. Maat: 410x290x230 binnenmaat. In eerste instantie hoeft het nog geen officiele offerte te zijn. Dank en

Beton van boerenerf verwijderen

Verwijderen van ca. 1000 m2 beton op een boerenerf. Hierop staat een loopstal met mestkelder van ca. 700 m2 die ook gesloopt moet worden. Stenen muren. Puur voor informatie in verband met mogelijke aankoop van het object. Omgeving Den Helder.

Vloer vervangen door een PS combinatievloer

Wij hebben een jaren '30 hoekwoning gekocht en willen daar de oude vloeren op de begane grond laten vervangen door een vbi renovatievloer (nat). De oude vloer moet worden verwijderd en de nieuwe vloer geplaatst. Hierbij moet er rekening worden gehouden dat er in het beton nog cv-leidingen geplaatst moeten worden. Er zijn enkele dagen de tijd nodig om dit uit te voeren. De totale oppervlak betreft ongeveer 40 m². De lente van de woning is in totaal 12 meter van voor naar achter. Er moet ook een cement dekvloer op worden aangebracht. De ruimte is goed te bereiken via de tuindeuren aan de achterzijde. We hebben een plattegrond bijgevoegd en voor een impressie kunt u de gegevens ook bekijken op Funda. We ontvangen graag uw offerte.

Tuinhuis/veranda met gemetselde muren maken

Ik wil een soort veranda maken waarvan de zijmuren en achterwand gemetseld worden. Deze moet ongeveer 2 meter hoog hiervoor wil ik een fundatie laten storten. De fundering moet 6 bij 3,5 meter worden ongeveer.

Kruipruimte en een deel van de dakconstructie inspecteren

Het inspecteren van de kruipruimte van een jaren '30 woning op vocht en constructie. Op zolder is een deel van de dakconstructie gewijzigd. Bij bouwkundige keuring waren er twijfels over deze constructie of deze bouwtechnisch wel goed gemaakt is. Ook is er houtboor aangetroffen in een balk van de dakconstructie. Hiervoor wensen wij een goede oplossing.

Terrasoverkapping plaatsen

Plaatsen terrasoverkapping waarvan achterzijde (3,5 meter met daarin een poort) de schutting moet worden. Breedte 3,5 meter en lengte 2,5 meter en hoogte 2,5 meter. Alle zijden betimmerd op de voorzijde na. De boom op de foto is inmiddels verwijderd en de huidige schutting kan zelf verwijderd worden (laatste in overleg)?

Betonnen vloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen onze houten vloer vervangen door een betonnen vloer met vloerverwarming. Het gaat in totaal om ongeveer 31 m2. Ik verwijder zelf de houten vloer.

Dakopbouw: extra verdieping

Wij willen graag een extra verdieping boven onze woning van ongeveer 8 bij 4 meter. De woning heeft nu een kleine nok met een vliering van 1 meter hoog. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden en verder moet de opbouw wind en waterdicht zijn en de binnenwerk casco. Er dient een vergunning aangevraagd te worden, echter zijn er al diverse woning met deze opbouw, dus dan mag geen probleem opleveren.

Betonvloer aan laten brengen

De houten vloer is inmiddels verwijderd en hieronder is schimmel aanwezig. De meeste schimmel hebben wij al verwijderd. Graag willen wij hier 20 cm beton op laten storten. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 groot.

Aanbouw aan de achterzijde

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen, aan de achterzijde van het huis, van ongeveer 6.20 bij 2.50 meter. De zij muren wordengesloten, de achter wand voorzien van openslaande deuren en een raam van ongeveer 1 bij 1.50 meter. De deuren en raam moeten worden voorzien van dubbel glas. Het dak is plat en gesloten. De aanbouw moet gefundeerd worden en casco opgeleverd worden. De huidige buiten muur met ramen en deur dient verwijderd te worden en er moet een stalen balk worden geplaatst die moet worden verbonden aan de bestaande balk van de open keuken. De aanbouw mag vergunningsvrij geplaatst worden.