Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit De Kwakel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in De Kwakel heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in De Kwakel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in De Kwakel of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit De Kwakel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor veranda- en serrebouw, verbouwing of bouw en nieuwbouw in De Kwakel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in De Kwakel:

Uitbouw achterzijde serre

Realisatie serre/uitbouw met fundering van ongeveer 3. 6 m breed en 3 meter lang. Vereist sloop achterpui. Het liefst casco, maar er moeten wel elektra en CV aansluitingen in komen. Ik weet nog niet waar het van gemaakt moet gaan worden.. Dat zou ik nog even willen overleggen.

Luik maken voor toegang bestaande kruipruimte

Ivm vloerisolatie is toegang tot bestaande kruipruimte nodig. Er is een luik maar door bestaande leidingen kan hier geen gebruik van worden gemaakt. Het betreft een houten vloer.

Badkamer renovatie

Ik wil de bestaande badkamer renoveren van top tot teen. De leidingen en aansluiting blijven op dezelfde plaats. De badkamer is 2,5 x 2,5 meter. Ik zou graag willen weten wat er allemaal nog meer nodig is.

Stalen IPE balk plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het volgende. Graag zou ik 2 IPE 270 balken willen laten plaatsen, 1 balk van 310 cm en 1 van 350 cm. Deze wil ik nu in de ruwbouw laten plaatsen voor een toekomstige doorbraak. Het gaat dus enkel om de balken te plaatsen en niet de complete doorbraak te maken.

Garage bouwen met overkapping en bergruimte

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1958 en krijgen daarvan rond 1 december de sleutel. Ik wil daar in de tuin graag een gemetselde garage laten maken van 7 x 3 meter, met een schuur van 3 x 4 meter en een overkapping van 3 x 4 meter. Ik heb een grove situatieschets bijgevoegd. De uiteindelijke afmetingen mogen afwijken, omdat dit vrijstaand wordt gebouwd. Ik wil hiervoor graag uw globale prijsindicatie ontvangen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Fundering maken voor nieuwbouw

Fundering voor een houten huis met 1 verdieping. Het huis wordt gebouwd op grond nabij water. Het idee is om een basement te bouwen van beton, en daarop het houten huis neer te zetten. De basement zal 2,5 meter hoog zijn waarvan 1,5 meter onder de grond. In de basement komen rondom ramen die uiteraard boven de grond zijn + een garagedeur. Het formaat van de basement is 14 bij 14 meter. Ik hoor graag aan wat voor.

Funderingsherstel bij een oude woning

Het pand heeft scheuren sinds vorig jaar. Het is uit 1880.

Terrasoverkapping plaatsen

De achterzijde van mijn woning (waar de overkapping moet komen) is niet gelijk. Door de bouwstijl is een gedeelte inspringend. Foto 1 is het brede gedeelte van 5.50 meter en op foto 2 het smalle, inspringende gedeelte van 2.30 meter. Totaal 7.80 meter. De diepte van de "inspringing" is 60 cm. De hoogte tussen de kozijnen is 1.20 meter. De diepte van de overkapping moet 4 meter zijn waarbij dat van het brede gedeelte iets zal moeten worden ingekort zodat het 1 geheel wordt. Verdere details: - montage door u; - modern; - ral 7016, antraciet; - polycarbonaat opaal; - betonpoeren; kan de middelste staander op mijn vlonder worden gemonteerd? - 1 set lichten. Is mijn wens te vervullen? Ik kijk uit naar uw reactie.

Fundering maken voor een veranda

Voor de aanleg van een veranda met vlonder vloer willen wij tussen de 2 uitbouwen van de buren een fundering aan laten brengen middels de 2 geslagen palen tijdens de bouw van ons huis. Er zijn dus al 2 palen aanwezig. Het gaat om een fundering van ca. 5 x 3 meter waar in de toekomst eventueel een uitbouw op kan worden gebouwd. Graag uw prijsopgave voor een kale fundering zonder dekvloer.

Erker bouwen aan de voorkant van het huis

Wij willen een erker aan de voorkant van het huis 4m breed en 1,75m diep aan de zijkant 2 schuine gedeeltes het dak ook schuin om hoog, het heiwerk is niet nodig en ook het grondwerk kunnen we zelf doen. Graag even contact voor iemand gaat rekenen. Ik hoor zo spoedig mogelijk van Uw kant.

Erker aan de woning bouwen

Breedte erker 4 m diepte 1,75 m zijkant in twee gedeelte boven op schuin lopend, zonder heiwerk wat hier wel nodig is grondwerk is ook niet nodig.

Draagmuur verwijderen

Draagmuur weghalen inverband met open keuken

Het betreft een houten uit/aanbouw ...

Het betreft een houten uit/aanbouw (binnen afmetingen 250 x 300cm) aan een houten tuinhuis/recreatiewoning(kje) op ‘t Korte Eind in De Kwakel. Doel is een slaapruimte voor de zomermaanden. Met een deurverbinding naar het bestaande huisje met isolatie en een raam. Bestaande goothoogte is 250cm vanaf waaronder een aanbouw zou kunnen. Bitumen dakbedekking.

woonhuis met indeling woonkamer met open ...

woonhuis met indeling woonkamer met open keuken, hal, toilet, slaapkamer en badkamer (douche en wastafel) in 1 ruimte. Bovenverdieping werkkamer en slaapkamer, overloop. Dakkapel voor en achter. Tekeningen aanwezig.

nieuw huis op de plek van het oude

nieuw huis op de plek van het oude

Het gaat om een kavel van 2638 vierkante ...

Het gaat om een kavel van 2638 vierkante meter. Een oud huis met een inhoud van ca 400Km plus vier bedrijfsgebouwen. We zijn aan het orienteren. We willen het oude huis laten slopen en een boerderijachtig huis neerzetten in combinatie met twee bedrijfsgebouwen die dan moeten gaan functioneren als garage etc. Bij bezichtiging hebben wij dus een deskundige nodig. Het is allemaal nog onzeker en orienterend.

Een dakkapel casco afgeleverd Bouwafval ...

Een dakkapel casco afgeleverd Bouwafval verwerk ik zelf. Kapel voorzien van kunststof kozijnen met draai-kiepramen naar binnen Aanvang van de bouw juni 2006

een serre met 3 schuifdeuren of ...

een serre met 3 schuifdeuren of openslaande deuren naar buiten toe. achter steekt de serre uit en dan wil ik een veranda aan de achterkant van het huis, die in verbinding staat met de serre. De maat van de serre is 28 of 32 m2. De veranda wordt zo'n 30 m2. Voor dit alles moet nog vergunning aangevraagd worden. Het is wel zo dat de uitbreiding op zich geen belemmering meer is. Een raam van het bestaande huis moet verbinding worden naar de serre met liefst een grote schuifdeur. De verwarming: De vloerverwarming moet worden doorgetrokken, verder wil ik een gashaard in de serre. ( namaak open haard) De fundering, daar hebben we al iemand voor. Moet wel overleg zijn met degene die de rest doet. De serre zit op de zuidkant en mag dus geen oven aan het huis worden. Eventueel dak + lichtkoepel.

op onze begane grond willen wij 2 ...

op onze begane grond willen wij 2 tegenover elkaar staande tussenmuren (gedeeltelijk) laten verwijderen. De ene muur draagt een soortgelijke muur op de verdieping erboven. De andere muur was een buitenmuur maar is door een aanbouw uit 1995 een tussenmuur geworden. Deze werkzaamheden willen wij zo mogelijk begin oktober 2004 laten uitvoeren.

Verplaatsing van keuken: kraan af en ...

Verplaatsing van keuken: kraan af en toevoer, (was)machine aansluitingen en gas toevoer verplaatsen. Verwijderen en mooi afwerken van 2 binnen muren. Beide muren zijn draagmuren. De ene muur wordt enkel verwijderd en afgewerkt. De andere muur (voormalige buitenmuur) wordt voorzien van een (binnen)schuifpui.