Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwe broodjesvloer plaatsen:

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Ik wil mijn houten vloer graag laten vervangen door een broodjesvloer. Dit betreft ongeveer 38 m2. De oude vloer wordt door mijzelf verwijderd. De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag door de vakman worden geadviseerd over de productkeuze.
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe broodjesvloer plaatsen uit heel Nederland:

Balken met een broodjesvloer aanbrengen

De woonkamer (rechthoek) heeft nu een houtenbalken vloer. I.v.m. plaatsen vloerverwarming (doen we zelf) willen we een nieuwe betonnen vloer plaatsen. We halen zelf de oude vloer weg (na overleg). Gaat om zetten nieuwe vloer waarbij we zelf ook mee kunnen helpen. De begane grond is goed te bereiken. - de kamer is ongeveer 4 x 7 meter (30 m²), rechte hoek, - moet qua hoogte aansluiten op bestaande betonnen vloer in de hal/keuken, - zelf dachten we aan een balken-broodjes vloer en hierover beton heen, - missen zelf de expertise/tools om dit zelf te doen en vragen een vakman, - kruipruimte heeft al cement op de vloer liggen en nieuwe ventilatie gaten bestaan reeds, - na 1 september (z.s.m vanaf dan).

Hangtoilet plaatsen en aansluiten

Het gaat om het plaatsen en aansluiten van een hangtoilet inclusief het verleggen van de toiletafvoer. Het huidige toilet is een staande pot op een tegelvloer. De constructievloer is een betonnen broodjesvloer. Het verwijderen van het oude toilet en het tegelwerk zal ik zelf gaan uitvoeren.

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Omschrijving: verbouwing van de keuken en bijkeuken. Vloer in de keuken is nu een houten vloer, deze haal ik er zelf uit. Vloer in bijkeuken is een betonnen vloer. Houten balken vervangen door betonnen balken met daartussen de kunststof vulelementen (isolatie) daar bovenop de staalmatten bewapening en de betonnen afwerklaag. Als laatste de vloer van keuken en bijkeuken gelijk trekken met afwerklaag. Afmeting keuken: 305 x 305 cm. Afmeting bijkeuken: 305 x 305 cm.

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

We hebben rot geconstateerd bij 1 vloerbalk. Graag ontvangen wij een offerte en evaluatie van iemand om te zien of repareren van (1 of meerdere) balk (en) voldoet of dat een broodjesvloer aan te raden is. Of kunt u schuimbeton met een cementlaag aanbrengen, dan ook direct vloerverwarming erin. Evaluatie graag op korte termijn.

Balk en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1959 waar nog houten vloeren in liggen. Wij willen zelf op de begane grond de houten vloer gaan verwijderen. Daarna willen we er door een aannemer een balk- en broodjesvloer laten plaatsen. In de betonnen deklaag willen wij vloerverwarming leggen. Alle maten staan in de bijlage, de woning staat ook op Funda. We bespreken de klus graag even en ontvangen daarna uw offerte. We ontvangen op 15 mei de sleutel en willen daarna snel gaan starten

Betonvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen onze houten vloer in de woonkamer/gang graag laten vervangen voor een "broodjes" vloer, en hierop vloerverwarming laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter broodjesvloer en in onze uitbouw (ongeveer 14 vierkante meter) alleen vloerverwarming infrezen. We halen niet zelf de vloer weg. Dit werk willen we tegen de zomer laten uitvoeren.

Fundering plaatsen voor een aanbouw

Wij overwegen de aankoop van een woning. Bij dit huis willen we een aanbouw realiseren. We zijn nu de kosten in kaart aan het brengen. Kunt u een kostenindicatie geven van de fundering van een aanbouw van 7 x 8 meter. Het wordt een relatief lichte aanbouw met een opbouw van hout, geen bakstenen muren. Het huis ligt op zandgrond en zal een fundering met een broodjesvloer inclusief leidingwerk moeten krijgen.

Nieuwe broodjesvloeren plaatsen

Ik wil graag mijn huidige vloer vervangen door een broodjesvloer. Het verwijderen van beide oude vloeren verzorgen we zelf. Het betreft 2 vloeren: 1. Vloer van 6.5 x 8.7 = 57 m2. 2. Vloer van 7.5 x 6.5 = 49 m2. Graag zo spoedig mogelijk uw offerte hiervoor.

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Ik wil graag mijn houten vloer vervangen voor een broodjesvloer. De breedte van de grootste overspanning is 3.50 meter en de lengte is 13 meter lang. Het gaat in totaal om ongeveer 55 m2. Het sloop werk doe ik allemaal zelf maar heb te weinig tijd en ruimte om de klus zelf te klaren.

Betonnen broodjesvloer aanbrengen

Graag zou ik mijn woonkamervloer vervangen willen hebben door een betonnen broodjesvloer. De kamer is 28m2, ongeveer 7.50 meter lang en 3.70 meter breed. Ik wil graag een geschatte prijs wat het kost alles inclusief plaatsen en materiaal incl. btw. Heel simpel dus, oude vloer eruit en deze erin plaatsen. Ik kan eventueel de oude vloer zelf verwijderen. Mits dit niet te veel kost mag dit ook door u gedaan worden.

Partners

Partners van Casius