Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Castricum of directe omgeving.

351 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: 6 x opbouw, oude woning afbreken en nieuwe woning bouwen, bouwen van woning, huis bouwen, kelder als woonruimte realiseren, een groot renovatieproject bij een vrijstaande woning, uitbouw voor vriescel aan voorzijde pand, kelder in achtertuin vrijstaande woning, realiseren nokverhoging, uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken, complete dakopbouw garage, achtergevel met 1 verdieping optrekken in een schuin hellend dakvlak, kelder bouwen, casco pand verbouwen tot cafetaria, dakopbouw plat dak, dakopbouw realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, veranda- en serrebouw of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Castricum:

Stacaravan renoveren

Ik zou graag mijn stacaravan (Sunseeker Rhodos 800) willen renoveren. Vaste hoekbank eruit, badkamercabine eruit, nieuw 2 persoonsbedframe van 180x200 realiseren en nieuw zeil op de vloer laten leggen.

Serre-aanbouw achterkant woning

Wij willen in ons nieuwe huis aan de achterkant (hoekhuis) een serre-aanbouw realiseren. Ik weet nog niet zeker of hier een vergunning voor nodig is maar ik ben wel bereid om deze aan te vragen. Er hoeft geen fundering in, elektra in overleg en het moet van aluminium gemaakt worden. Hij moet 604 cm breed en 200 cm diep worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Erker vervangen

Mijn "5-zijdige" van 3 x 1 meter wil ik laten vervangen door een rechte 3-zijdige erker van 3,5 x 1 meter. De verwarming en elektra dient te worden aangesloten. De overige afwerkwerkzaamheden dienen separaat besproken te worden.

Uitbouw achterzijde

Ik wil een uitbouw realiseren van 3 bij 6 meter. Ik wil een gemetselde uitbouw over de hele achterzijde met openslaande deuren. Alles inclusief water en elektra afwerken door de vakman. Ook zou ik een dakraam willen.

Draagmuur verwijderen en stalen portaal plaatsen

Ik wil een dragende muur van keuken naar woonkamer verwijderen en een stalen portaal plaatsen. Deze muur is ongeveer 3 meter lang. Het gaat om een jaren '30 woning. De offerte mag in of exclusief berekening constructie, anders doe ik dat extern. De verdere afwerking doe ik zelf.

Uitbouw woonkamer inclusief stucwerk

Graag zou ik de woonkamer van mijn nieuwe woning willen vergroten, middels het naar achter plaatsen van de achtergevel, zodat deze gelijk loopt aan de bijkeuken. Om de kosten te drukken wordt de pui in de bijkeuken hergebruikt. Het nieuwe dak dient voorzien te worden van 4 vaste lichtkoepels. Om mijn wensen te verduidelijken, verwijs ik u graag naar de plattegrond. Het woonhuis is gefundeerd op staal (zandgrond). Ik start graag medio april met deze klus.

Balkonrot herstellen

Herstellen van balkonrot zowel aan de bovenzijde als op de balkonvloer. Afmeting balkon 2.5 x 1.20 meter.

Betonvloer balkon repareren

Bij een inpandig balkon is in de hoek de betonvloer beschadigd doordat de bewapening is gaan roesten en gaan uitzetten. Het gaat om een plek van ongeveer 25 x 15 cm. Graag een offerte voor een reparatie van vloer.

Balustrade / reling van het balkon vervangen

Wij willen graag onze balkonreling laten vervangen. Is t mogelijk of afspraak te maken voor offerte?

Dakopbouw plaatsen

Wij willen graag een nokverhoging plaatsen van 6,50 breed en ongeveer 4,30 meter lang. De nok is nu ongeveer 1.80 meter hoog en zal rond de 2.50 meter moeten worden. De vloer moet ook nog verstevigd worden om een badkamer te plaatsen. Verder mag de ruimte casco worden opgeleverd en zullen wij de binnenzijde zelf afwerken. Er is een vaste trap aanwezig en de vergunning moet nog worden aangevraagd.

Kelder en aanbouw plaatsen

Recent hebben wij een Rijksmonument in de duinen bij Castricum gekocht, 8 x 8 meter. Hier zouden wij graag 17 m2 aanbouwen in de vorm van een glazen serre. Tevens zouden wij een prefab kelder willen plaatsen - niet onder het pad maar aan de achterkant. De kelder zal in totaal 72 m2 worden. Is het mogelijk om een eerste indicatie te ontvangen. Graag ontvang ik een prijs waarin de moderne en de complete variant wordt berekend. Tevens verneem ik graag of jullie ook ondersteuning bieden in het teken/ vergunning / bodemonderzoek traject voorafgaand aan de bouw.

Nieuwe broodjesvloer plaatsen

Ik wil mijn houten vloer graag laten vervangen door een broodjesvloer. Dit betreft ongeveer 38 m2. De oude vloer wordt door mijzelf verwijderd. De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag door de vakman worden geadviseerd over de productkeuze.

Fundering voor tuinhuis/chalet

Wij willen een geïsoleerd houten tuinhuis bouwen met een geïsoleerd fundament. Wat is daarvoor de beste optie en wat kost dat als de afmeting 9 bij 5 bedraagt? Ik zorg voor een uitgegraven gat.

Intercomsysteem en brievenbussen vervangen

Wij als VvE (2 gebouwen van 6 appartementen; totaal 12) willen graag de verouderde brievenbussen laten vervangen alsmede het intercom / deuropening systeem. De huidige metalen brievenbussen zitten in 2 units van 6 naast de toegangsdeur. Voor het intercomsysteem willen wij voor bewoners de keuze hebben tussen alleen een spraak en een spraak/video systeem.

Logeerkamer tot geluidsstudio ombouwen

Ik wil een logeerkamer ombouwen tot professionele opnamestudio. Het is een OPNAME studio. De ruimte is niet al te groot; 2,60 x 1,85 meter. Met een deur, links en rechts muren en een dubbel steekraam, aan de voorzijde van het huis. Het gaat nog niet om de akoestiek binnen, wel om contactgeluiden naar andere slaapkamer en buren. Werkzaamheden: wanden, vloer en plafond zwevend maken, glaswolisolatie (of beter) en een extra binnendeur (dubbele deur dus). Het hoeft geen elektrische gitaren of drumstel tegen te houden. Alles afwerken: vloerplaten (later te plaatsen vloerbedekking of laminaat), wanden en plafond aftimmeren met vuren delen, stopcontacten verplaatsen en mogelijk plaatsing kleine airco. Overige details in overleg.

Kelder in de tuin laten bouwen bij een nieuwbouwwoning

Wij hebben een bouwkavel gekocht en hierop wordt momenteel onze woning gebouwd. Die zal naar verwachting in september worden opgeleverd. Omdat ik de kavel zo goed mogelijk wil benutten, overweeg ik om in de tuin een kelder te laten plaatsen van tenminste 16 m² voor de berging van een motor en fietsen. Op het dak van die kelder komt een terras en later een klein tuinhuisje. De kavel grenst aan het duingebied met een waterwingebied. Ik wil hierover graag in gesprek met bedrijven die ervaring hebben met kelderbouw op een dergelijke locatie. Ook moet worden bekeken wat voor vergunning hiervoor nodig is en wat de kosten zijn. Ik wil dit in de herfst van 2017 of het voorjaar van 2018 laten realiseren.

Betonnen vloer slopen en afvoeren

Ca 35 m² betonnen vloer slopen. We willen de garage bij de tuin betrekken daarom moet de vloer verwijderd worden. De tuin is te bereiken vanaf de straat. De dikte van de vloer is ca 12 cm.

Slopen schoorstenen binnen en buiten

Op de eerste verdieping en op zolder is er een rookkanaal aanwezig, op de begane grond is deze al verwijderd. Graag zouden wij deze laten verwijderen, het dak laten dichten en de wand laten afwerken. Eventueel dient de schoorsteen op het dak van ongeveer 1 meter hoog ook verwijderd te worden. Echter staat deze tegen de dakkapel van de buren aan. Het puin dient door de vakman te worden afgevoerd.

Asbest uit een garage verwijderen

Het asbest verwijderen in een garage. Het gaat om 19 m², hechtgebonden. Ik heb al een inventarisatierapport.

Gashaard en schouw verwijderen

In onze aanstaande woning, bouwjaar 1961, willen we de gashaard en schouw verwijderen uit de woonkamer. De schoorsteen op het dak / tweede verdieping is reeds verwijderd in verband met een dakopbouw. Werkzaamheden bij voorkeur inclusief afsluiten/wegwerken/verwijderen gasaansluiting haard. Er komt een nieuwe vloer, dus vloerherstel niet per se noodzakelijk, tenzij ondervloer beschadigd raakt. De afwerking van de muur en plafond zien wij graag separaat terug op de offerte. Ik ben ook benieuwd of er iets gestut moet worden de draagconstructie is mij niet bekend.

Doorbraak tussen de keuken en woonkamer maken

Wij willen graag de muur tussen de woonkamer en de keuken laten doorbreken zodat wij een open keuken krijgen. Daarnaast willen wij de vloer van de keuken, hal en wc opnieuw laten betegelen, zwart/wit geschaakt. In het toilet willen we dan ook nog een hangend toilet plaatsen en de wanden van het toilet betegelen. De te verwijderen muur is ongeveer 2.4 meter breed. In overleg zijn wij zeer benieuwd naar de mogelijkheden in onze woning. Het totaal aan vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 12 m2. Om onze wensen te bespreken stellen wij het zeer op prijs als er een huisbezoek aan te pas komt.

Zolder isoleren en afwerken

De zolder dient te worden geïsoleerd en de 4 dakramen afgetimmerd en afgewerkt met onbewerkte schroten. De oppervlakte is ongeveer 54 m2. Kunt u de materialen separaat offreren?

Badkamer slopen

Wij willen van de oude badkamer (er is inmiddels een nieuwe badkamer in een andere ruimte) een kast maken. Hiervoor moet de afvoer en leidingen afgesloten worden en de tegels verwijderd van de muren. Ook moet de wasbak verwijderd worden. De badkamer is 1. 88 X 1. 21 Ik ben benieuwd wat dit ongeveer kost. Graag ontvang ik een offerte per mail omdat ik vanwege werk slecht bereikbaar ben.

Dragende muur door draagbalk vervangen

Wij willen de woonkamer en keuken vergroten door 2 draagmuren weg te laten halen en (hopelijk) geheel te laten vervangen of door een enkele pilaar. Ik weet niet of beide muren dragende muren zijn. Het gaat om afmetingen van 7 m2 en 3 m2. Ik weet niet zeker of de muur van 7 m2 een dragende muur is.

Draagmuur verwijderen

Wij hebben een dichte keuken. Nu willen we de muur tussen de keuken en de woonkamer eruit hebben om een open keuken te krijgen. De muur is ongeveer 3 meter lang en het betreft waarschijnlijk een draagmuur. Een deel kan blijven staan, een deel aan de linkerkant. Ik weet nog niet hoeveel er uitgebroken moet worden. Wat zou het kosten als er twee meter uitgebroken wordt?