Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor zolderkamer maken met vliering:

Zolderkamer maken met vliering

Wij hebben een nieuwbouw woning van 2 jaar oud. De bovenverdieping is nu 1 grote ruimte. Hier willen wij graag een voorzolder maken en 1 slaapkamer met een vide. De ruimte is ongeveer 6.50 bij 4 meter en tussen de nokhoogte ligt tussen de 5 en 6 meter. In de tussenwand zal er een deurkozijn geplaatst moeten worden en in de kamer verwarming en elektra. De wanden en plafond moeten worden afgewerkt en elektra, spotjes en stopcontacten, geplaatst.
Onze klant uit Broek op Langedijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor zolderverbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderkamer maken met vliering uit heel Nederland:

Zolderkamer en trapgat afwerken

Wij hebben de zolder, het trapgat en de CV-/wasruimte dicht laten maken met gipswanden. Deze zijn 'ruw' opgeleverd. Wij willen het volgende (volledig) uitbesteden: - afwerken van de wanden (plintjes bij grote naden en raam, egaliseren naden) - wanden spuiten of stucen (trapzijde en CV/wasruimte) - wanden behangen aan zolderkamer zijde. Naden aan zolderkamer zijden zijn reeds dicht gesmeerd. Materialen voor afwerking zijn nog niet aanwezig en zal in overleg moeten worden besloten hoe de afwerking plaats vind. Graag nodigen we de vakman uit om de situatie ter plekke te beoordelen en op te meten, waarna een detailleerde offerte gewenst is. Voor nu is een globale indicatie voldoende. Gewenste 1e werkdag is binnen 2 maanden. Later is ook mogelijk, maar minder wenselijk.

Zolderruimte afdichten tot zolderkamer

Mijn vide (ongeveer 4 m2) wil ik laten dichten, zodat het een slaapkamer kan worden. Ik wil graag een deur op maat laten maken en kozijn laten plaatsen en de ruimte die overblijft willen laten dichten. Ook heb ik twee kleine openingen boven de draagbalk welk ik dicht gemaakt wil hebben. Het is een zolder dus een schuin dak.

Rookkanaal voorzien van dubbelwandige flexibele buis

Bestaande schoorsteen is niet geschikt voor gesloten systeem gaskachel. Schoorsteen geschikt maken voor gesloten systeem. Schoorsteen buiten op het dak is 3.50 meter hoog. Staat wel tussen twee schuine daken in. Totale lengte tot gaskachel in woonkamer 6 meter. Gesloten systeem kachel aansluiten gas toevoer is aanwezig. Er is al een meting gedaan. Er zit een knik op de plek waar de schoorsteen in de kamer over gaat in het dak. Daar moet op de zolderkamer een gat opengebroken worden om de flexibele pijp door te kunnen voeren. Ook bovenop de schoorsteen is een aanpassing nodig.

Zolderkamer laten maken

Ik wil graag op de zolder een slaapkamer maken.

Trapgat in betonnen vloer zagen en trap plaatsen

Ik ben eigenaar van een appartement op de 3e verdieping waar een zolderkamer bij hoort die alleen buitenom bereikbaar is. Ik wil nu een trapgat in de betonnen verdiepingsvloer laten zagen en er een trap laten plaatsen. Hiervoor moet ook een omgevingsvergunning worden aangevraagd. Ik wil een afspraak maken om de klus hier in te meten en mij te adviseren. Ik wil ook de vergunningaanvraag uit handen geven. Ik ontvang graag uw offerte.

Zolderkamer bouwen

Ik wil in mijn 18 m2 zolder een slaapkamer plaatsen door middel van wanden plaatsen onder het schuine gedeelte. Eventueel een trap maken in plaats van de vlizotrap en een traphek eromheen.

Zolderkamer strak stucen

Wanden stucen om behangklaar te maken en plafond stucen schoonwerk, wordt dan niet meer bewerkt. Oppervlakte circa 50 m2. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Voorzetwanden op een zolderkamer plaatsen

We hebben een midden woning. Op de zolder is er 1 grote slaapkamer. Deze grenst aan beide kanten aan de woning van 2 verschillende buren. Deze 2 muren zijn van steen. We willen voor elke muur een voorzet wand maken met het oog op reduceren van (toekomstige) geluidsoverlast.

Vliering en zolderkamer met knieschotten maken

Een vide op zolder wordt circa 2,70 meter breed en 3,50 meter diep. Afmetingen van de te plaatsen draagwand van de vide: 5,10 meter breed aan de onderzijde (en 2,70 m breed op de hoogte waar de vide komt) en circa 2,70 meter hoog. De andere kant van de vide kan bevestigd worden aan de achtergevel van het huis. In de draagwand moet een deur komen naar de zolderkamer die onder de vide komt. Elektra, wanden en plafond afwerken is niet nodig. Graag wel de vide afwerken met plaatmateriaal. En aan één zijde van de zolderkamer (over een lengte van 3,50 meter) moeten knieschotten komen met schuifwanden, circa 1,20 meter hoog. De vide wordt toegankelijk via een losse ladder die tegen de draagwand wordt aangezet.

Kamer geluiddicht laten isoleren

Ik zou graag een offerte / inschatting willen met betrekking tot de zolderkamer geluiddicht maken in verband met home recording en mixen. Tevens wil ik graag kunnen zingen in de ochtend uren. Het betreft een oud pand. De huidige tussenmuren zijn momenteel van gips. Vloer is hout met daaronder een holle ruimte. Het geheel is zeer gehorig. Buren zijn niet gecharmeerd van mijn plan... Echter heb ik de behoefte om in mijn eigen woonomgeving aan mijn ideeën te kunnen werken. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval gaat de klant zelf doen.

Partners

Partners van Casius