Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Broek op Langedijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Broek op Langedijk heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Broek op Langedijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Broek op Langedijk of directe omgeving.


Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Broek op Langedijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, verbouwing 2 onder 1 kap, extra verdieping opbouwen bedrijfspand, woonlaag opbouwen, complete woning renovatie, drie balkons en constructie renoveren, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, dakopbouw plat dak, opbouw met 2 dakkapellen, dakopbouw tussenwoning realiseren, dakopbouw uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, verbouwing of zolderverbouwing in Broek op Langedijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Broek op Langedijk:

Uitbouw aan de achterzijde aanbouwen

Wij willen een aanbouw van 3,20 meter diep en 5,40 meter lang. De bestaande berging dient gesloopt te worden.

Beton en cementdekvloer isoleren en storten

De huidige houten vloer in de woonkamer moet worden vervangen door een betonvloer. Geïsoleerd en eventueel vloerverwarming. Betreft de woonkamer op de begane grond van een woonhuis met een oppervlakte van 40 vierkante meter. Graag een prijsindicatie voor het verzorgen van het storten van de vloer zonder en met vloerverwarming. Het gaat om een hoekhuis en er is genoeg ruimte.

Schuur ombouwen tot woonhuis

Ik wil een oude schuur verbouwen naar een kleine woning met badkamer, keuken en slaapvertrek. De afmeting van de schuur is 5 x 10 meter. De schuur zit aan het woonhuis vast en krijgt momenteel vanuit huis electra aangeleverd. Het idee is dat dit een geheel zelf voorzienende woning wordt, met eigen electra, water en gas toevoer. De aanschaf van de keuken en badkamer units graag in overleg met de vakman. Het idee is dat dit project vóór de zomer afgerond is.

Zolderkamer maken met vliering

Wij hebben een nieuwbouw woning van 2 jaar oud. De bovenverdieping is nu 1 grote ruimte. Hier willen wij graag een voorzolder maken en 1 slaapkamer met een vide. De ruimte is ongeveer 6.50 bij 4 meter en tussen de nokhoogte ligt tussen de 5 en 6 meter. In de tussenwand zal er een deurkozijn geplaatst moeten worden en in de kamer verwarming en elektra. De wanden en plafond moeten worden afgewerkt en elektra, spotjes en stopcontacten, geplaatst.

Plafond met waterschade repareren

Reparatie van het plafond in de woonkamer na waterschade - 60 bij 30 cm. Betonnen platen met een richel ertussen. Het is al droog maar het spuitwerk is verkleurd en laat los. Dat stuk moet in ieder geval afgestoken worden en opnieuw gespoten.

Sparing in draagmuur maken

Ik wil graag een sparing van ongeveer 1.50 meter x 1 meter in een dragende muur laten maken.

Garage toevoegen aan woonruimte

Ik wil mijn garage toevoegen bij de woonruimte. Garage is rechthoekig en 21 m2.

Dakopbouw op garage plaatsen

Wij willen graag een dakopbouw op onze garage, dus opbouw op een plat dak. Het huis is vrijstaand. Garage is 8 meter bij 3 meter. Die opbouw mag kunststof zijn. Er hoeft geen trap gemaakt te worden. Casco oplevering. Graag advies en offerte.

Reparatie draagbalk

Wij wonen in een woning die ruim 100 jaar oud is. Het huis is opgebouwd met een balkenstructuur (het plafond/de verdiepingsvloer). 1 van de balken, zichtbaar in de woonkamer, vertoont een scheur. We willen deze scheur graag laten repareren/renoveren, zodat het risico op verzakken van de 1e verdieping, helemaal verdwijnt.

Vaste trap

Vaste trap naar zolder door betonnenvloer. Het gaat om het leveren en plaatsen van een houten trap. Trap met een bocht. Trapgat maken in de betonnenvloer. Wand verplaatsen. Bestaande woning. Wellicht is er een constructieberekening nodig. Overdracht van het huis is 1 november. Voor die tijd kan er wel gekeken worden.

Wij wonen in een woning die 100 jaar oud ...

Wij wonen in een woning die 100 jaar oud is. Het huis is opgebouwd met een balkenstructuur. 1 van de balken, zichtbaar in de woonkamer, vertoont een scheur. We willen deze scheur graag laten renoveren, zodat het risico op verzakken van de 1e verdieping, helemaal verdwijnt.

het maken van een opbouw op een ...

het maken van een opbouw op een bestaande aanbouw, ongeveer 43 m2. houtskelet, zinken dak. Vrij bijzondere/complexe constructie. Tekeningen en andere zaken op te vragen. Een afspraak maken om de situatie te bekijken is raadzaam. Bouwvergunning is verleend.

uitbreiden van garage dmv plaatsen van ...

uitbreiden van garage dmv plaatsen van een of twee heipalen, fundering en geisoleerde vloer lengte fundering 3+1m. in L-vorm opp vlakte 9m2 vloer

Laminaat leggen in de woonkamer. Verven ...

Laminaat leggen in de woonkamer. Verven van de woonkamer en hal, eventueel toilet en badkamer. Indien mogelijk van houten terras in de tuin.