Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Blaricum of directe omgeving.

329 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: mantelzorgwoning in Almere, dakopbouw op een plat dak + aanbouw, een uitbouw realiseren en een dakkapel plaatsen, uitbouw en een opbouw realiseren, uitbouw achterzijde, kelder onder woning, hele huis verbouwen en renoveren, kelder bouwen onder nog te bouwen schuur, aanbouw over 2 verdiepingen, een dakopbouw realiseren op een garage of bestaande uitbouw, uitbouw woonkamer, uitbouw achterzijde, dak opbouw op plat dak, uitbouw of serre aan achterzijde woning, een extra verdieping bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor verbouwing, renovatie of zolderverbouwing in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Blaricum:

Uitbouw achterzijde

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning een serre kan uitbouwen. De uitbouw moet 3 meter diep en 6 meter breed zijn. Het gaat om een gemetselde uitbouw met aluminium kozijnen. De achterpui moet voorzien zijn van schuifdeuren en het dak met zonwerend getint glas. Daarnaast moet er vloerverwarming/koeling systeem komen wat moet worden aangesloten op de warmtepomp. Ook moet er elektra in de serre aanwezig zijn.

Draagmuur verwijderen en constructieve balk plaatsen

Ik wil op de beneden etage een draagmuur van ca 3mtr laten verwijderen incl. een draagbalk te laten plaatsen. De woning komt uit 1974.

Kelder in tuin plaatsen

Het idee is om een kelder (van ongeveer 6 bij 5 meter) in onze tuin te plaatsen. Deze zal in verbinding moeten staan met een trap naar ons huis. Ook zal er water en elektrische voorzieningen moeten worden getroffen. Ik wil het liefst een prefab kelder.

Woning renoveren

We are renovating a house we have bought and our contractor has more than doubled the estimate since our initial meeting. We would like to get a new estimate. It's a 120 m2 house. The demolition is being done this week (almost done). We want to add a 14 m2 extention to the living room. We also want to add a second bathroom, and a whole new kitchen, and also place a new tiles floor under the house but first we want the professional to place the underfloor heating.

Fundering leggen voor aanbouw

We graag willen vragen op welke termijn jullie beschikbaar zouden zijn voor het leggen van de fundering voor onze aanbouw alvorens een offerte aan te vragen.

Betonvloer in tuin maken

Ik heb een betonvloer in de tuin die verwijderd moet worden. De betonvloer is niet zo groot, er heeft een tuinhuis opgestaan. Het gaat om een totaal oppervlak van 3 bij 3 meter maximaal. De vakman moet ook het puin afvoeren.

Schuur slopen en ondergrond egaliseren

Vrijstaande geheel vrijstaande schuur op tegelplateau. Volledig van hout (blokhut idee) met schilddak bitumen leien. 90% van het hout is als nieuw. Incl afvoeren.

Openhaard en rookkanaal laten slopen

Wij hebben een huis gekocht met een openhaard en deze willen wij er graag uithalen, ook de grote pijp boven op zolder en op het dak moet worden verwijderd. De pijp loopt schuin door het huis en boven het huis steekt hij circa 1 meter uit. Het pannendak dichtmaken. Er zijn reservepannen aanwezig.

Sloopwerk in de woning

Graag zou ik een offerte willen voor het leeghalen van een 2 onder 1 kap woning. Het zal gaan om het verwijderen van de keuken, badkamer, kasten en de schoorsteen op het dak. De vakman dient ook het puin te verwijderen.

Hotel renoveren

Ik wil graag 9 douches/toiletten renoveren/uitbouwen (hotelkamers). Ze hebben allemaal verschillende afmetingen waarvan 6 op de 1ste en 3 op de 2de verdieping. Twee van de badkamers dienen verplaatst te worden naar het slaapgedeelte. Tevens het weghalen en van een aantal niet dragende muren en een aantal wel dragende muren. Op 1 kamer moet een dakkapel geplaatst worden (hier zit een dakkapel onder, er is hiervoor een vergunning nodig). Eventueel airco aanbrengen (alle verdiepingen en het restaurant beneden).

Toilet herstellen en lekkage bad verhelpen

Het toilet op de 1ste verdieping blijft doorlopen. Verder is er een lekdetectiebedrijf geweest en die heeft geconstateerd dat het onder ons bad lekt. Het water loopt langs een buis en kabel naar het deel onder het bad. Met name het tegelwerk is er slecht aan toe. Het is een tweepersoonsbad. Er zijn foto's beschikbaar.

Zolderkamers maken op zolder

Ik wil graag 2 kamers laten maken op zolder. Ik twijfel of ik dit met of zonder vliering wil laten doen. Graag een prijsindicatie van twee kamers met vliering en zonder vliering. Het is een nieuwbouwwoning, hier komt een dakkapel op. Het gaat om twee kamers van ongeveer 10 m2. Ik wil graag twee volledig afgewerkte slaapkamer opgeleverd hebben. De vloeren regelen we zelf.

Slopen van twee draagmuren

Er dienen 2 draag muren te worden verwijderd. De muren zijn beide 5 meter breed en 2.60 meter hoog. Het betreft een muur tussen de garage en de gang en tussen de gang en de woonkamer. Er zullen steunbalken geplaatst moeten worden, de afwerking verzorg ik zelf. Kunt u aangeven of hier vergunningen voor aangevraagd dienen te worden?

Kelder uitbreiden

Een kelder maken, uitbreiding huidige kelder. Ongeveer 5 bij 6 m. Klant is nog in een beginfase, nog geen vergunning/tekeningen.

Huis laten verbouwen

Graag offerte voor verbouwing van nieuw te bouwen huis dat binnen 3 maanden wordt opgeleverd. Het huis is in totaal 230 m2 met een inhoud van 800 m3 en heeft 9 kamers: 1: 2 badkamers klaarmaken voor plaatsing. 2: Beneden niet dragende muur doorbreken en afwerken voor een grote woonkeuken. 3: Muren en plafonds stucen en schilderen alle ruimtes. 4: Open haard moderniseren (muur links en rechts stucen). 5: Keuken voorbereiden voor plaatsing.

Aanbouw badkamer aan voormalige garage

Aanbouw badkamer aan huidige werkkamer: lengte 4,75 meter - breedte 1,50 meter - hoogte 2.20 meter. Riolering, elektra, rietdekker, muurtje, dak, deur, raam, wc, douche, verwarming, verlichting. Foto's kunnen we mailen. Graag een prijsindicatie. We hebben geen tekening.

Uitbouw aan nieuwbouwhuis

Wij hebben net een nieuwbouwhuis gekocht en willen een aanbouw van 5 meter breed en 1,8 meter lang. Geen fundering nodig, er zitten al palen. Tekening nog niet, er zijn bestaande aanwezig in de buurt. Vergunning niet nodig, 13 april krijgen we de sleutel en dan zo snel mogelijk starten. Leidingen voor convectorput eventueel. Binnenkant spuitklaar opleveren.

Aanbouw berging

Het bouwen van een berging naast het huis, tussen twee panden in, waarbij er geen connectie met de muur van de buren mag worden gemaakt. Lengte/diepte: 8600 mm (=exclusief luifels voor- en achterzijde). Breedte: 1950 / 1250 mm. Hoogte: +/- 2750 mm = gelijk aan hoogte uitbouw achterzijde woning. Er is een gedetailleerde uitwerking aanwezig. Deels van steen, graag advies. Hij moet geïsoleerd worden, boven en onder (vloer en dak), de zijkant doe ik zelf. Er komen twee daklichten in, die hebben we al in huis, deuren ook.

Enkele kleine renovatiewerkzaamheden

In de gevel in de kelder zit een klein lek, waarschijnlijk bij de muurdoorvoer van de gas en waterleiding. De muur moet aan de buitenkant worden vrijgemaakt en waterdicht worden gemaakt. In het platte dak zit een klein lek dat moet worden gevonden en dichtgemaakt. Aan de bovenkant van de schoorsteen (buiten) zit een kleine scheur, die dichtgemaakt moet worden.

Zolder aftimmeren

Zolder aftimmeren met scheidingswand en deur (voorpoortaal creeren). De zolder is kaal en er is pas een dakkapel opgezet. Hele zolder moet afgetimmerd worden met platen. We hebben 20 m2 platen besteld.

Ik wil mijn kapsalon opnieuw inrichten, ...

Ik wil mijn kapsalon opnieuw inrichten, incl. stucen, electra verleggen, spiegels ophangen.

Serre, 2.50m breedte 5.50m lengte ...

Serre, 2.50m breedte 5.50m lengte hoogte 2.80m , plat geisoleerd dak , betonnen vloer, gemetselde fundering en gemetselde muren 80cm.hoog.Ramen, openslaande deuren en (werk)tekening zijn aanwezig. Vergunning niet vereist.

Jaren 30 huis. vergroten van de keuken ...

Jaren 30 huis. vergroten van de keuken middels aanbouw. 9 vierkante meter. aanleg van electiriciteit door hele huis. aanleg van verwarming door hele huis incl cv. aanleg van badkamer en aparte WC. isoleren van muren en stuckwerk. aanleg van waterleidingen en gas. 1 september krijgt user de sleutel van dit huis.

vrijstaand woonhuis

vrijstaand woonhuis

Betreft aanbouw aan bestaande schuur ...

Betreft aanbouw aan bestaande schuur incl. lessenaarsdak. Er zal een fundering aaangelegd moeten worden. Aanbouw ongeveer 3m bij 1,6, zo rond de 5m2. Verder metselwerk en deuren plus kozijnen plaatsen.