Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bergen heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bergen of directe omgeving.

224 klanten uit Bergen bevelen een bij Casius in Bergen aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: vrijstaande nieuwbouwwoning bouwen, fundering op staal laten maken, kelder onder bestaande jaren 30 huis plaatsen, uitbouw aan voor- en achterzijde, dakopbouw plat dak inclusief trap en ramen, uitbouw met fundering realiseren aan achterzijde van de woning, casco opbouw realiseren op 1e etage van een woning, een dakopbouw en aanbouw realiseren, uitbouw realiseren, casco opbouw en uitbouw, complete zolder opbouw, gat in de tuin graven voor een prefab kelder en grond afvoeren, grote verbouwing, verbouwing woning, uitbouw achterzijde woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Bergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bergen:

Uitbouw op zandgrond

Uitbouw van 10 bij 60 op zandgrond. (heien nvt).

Herstellen van betonrot

Wij wonen in een dijkwoning. Het onderste deel van de eerste vloerlaag, plafond van de kelder, vertoont betonrot. Graag maak in een afspraak met de vakman om dit te laten beoordelen.

Opbouw en verbouwing

Schuindakopbouw op uitbouw waarbinnen 2 slaapkamers gecreëerd moeten worden. Totale oppervlakte 20 m2. Kamer boven verbouwen naar badkamer. Keuken moet eruit gesloopt worden en verbouwd worden tot bijkeuken met daarin een kleine werkkamer creëren. Tegelvloer moet gietvloer worden. Woonkamer moet een muur uitgesloopt worden. Tegelvloer moet gietvloer worden. Kamer in uitbouw moet een muur uitgesloopt worden. Vloer moet gietvloer worden en er moet een keuken in gebouwd worden. Buiten moet een carpoort gesloopt worden met asbest golfplaten en een schuurtje met asbestgolfplaten

Uitbouw naast de woning bouwen

Uitbouw van 1,5 x 5 meter met behoud van bestaande (nieuwe) openslaande deuren.

Opbouw op bestaande aanbouw maken

Maten 5 meter bij 3,5 meter. Opbouw op bestaande aanbouw achter. Ik wil een opbouw maken op de bestaande aanbouw. Deze moet 5 bij 3,5 meter worden. Ik wil dat het houtskeletbouw wordt. Er moet elektra naartoe getrokken worden. Deze aanbouw moet casco worden met alleen daken plaatsen en er moet eventueel ook ramen verwijderd worden van de muur.

Bouwen van een houtskelet woning

Op een bouwkavel in Burgerbrug van 800 m2. Graag een offerte voor een houtskeletwoning van ca 400 m3 (70 m2 ongeveer per verdieping) met 3 slaapkamers en werkruimte (geluidsstudio). Ben op zoek naar Fins of Zweeds model. Graag sleutel klare prijs inclusief fundering, BTW, sanitair, keuken et cetera. Ik zou graag ook een balkon willen hebben. Ik heb geen bouwtekeningen en zou graag een idee willen van wat er gedaan zou kunnen worden. Er komt nog een riolering, elektra, waterleidingen et cetera. De badkamer wil ik liever niet met houtskeletbouw omdat er een mogelijkheid bestaat dat er paddenstoelen kunnen groeien onder de grond. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.

Oude vliering vervangen door een betere vliering

Ik beschik nu over een (kleine) vliering die (in opdracht van de vorige huiseigenaar) onprofessioneel is aangelegd. Met name de ‘fundering’ is onder de maat. Ik wil daarom na de sloop van de huidige vliering (en eventueel een tussenmuurtje), een nieuwe vliering laten aanleggen, afhankelijk van de kosten tussen de 15 m2 en 30 m2 groot. Hopelijk is de bestaande trap nog bruikbaar, maar de leuningen dienen in elk geval te worden vernieuwd. Elektra graag op de juiste plaatsen aanbrengen. De nieuwe vliering moet slaapgelegenheid en opbergruimte bieden, gescheiden/uit het zicht van elkaar. Eén verdieping lager zouden twee opbergkasten moeten worden vernieuwd tot handzame, praktische ruimtes. Op die verdieping zou eventueel ook een tussenmuurtje weg kunnen. Op de overloop dienen enkele kabels/leidingen naar een radiator uit het zicht te worden aangelegd. Een wasmachine moet daar worden ingebouwd zodat-ie uit het zicht is en deur moet verplaatst worden. Alles dient professioneel te worden afgewerkt en geïsoleerd. Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar, eerste contact dan ook bij voorkeur per mail.

Fundering maken voor een tuinverblijf

Ik wil in mijn tuin graag een betonnen fundering met wapening laten maken waar later een houten tuinhuis van 5 x 3 meter op geplaatst zal worden. Er is hier klei- en zandgrond. De werkplek is ongeveer 10 meter vanaf de openbare weg en goed bereikbaar. Ik ben flexibel in het moment van uitvoering van de klus. Dat mag zowel vóór de zomervakantie als erna zijn. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Schoorsteenmantel renoveren

Betreft het slopen en verwijderen van een open haardmantel van 1.50 x 0.90 x 0.65 meter. Deze schouw is gemetseld en er zit wat tegelwerk bestaand uit een plateau van 0.65 x 3 meter, deze ook verwijderen. Tevens moet de wand weer mooi worden afgewerkt, zodat dit later geverfd kan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering voor een aanbouw aan de woning maken

Graag ontvang ik een offerte voor de fundering van een aanbouw aan de woning. De aanbouw komt aan de zijkant van de woning zal een afmeting hebben van 4,50 bij 3,75 meter. Het betreft zandgrond en de aanbouw bestaat uit een prefab houten constructie met plat dak op palen.

Asbesthoudend verlijmd vloerzeil verwijderen

Ik heb een garage van 20 m2 met asbesthoudend verlijmd vloerzeil, dit wil ik graag laten verwijderen.

Draagmuur laten slopen

Het slopen van een draagmuur inclusief stalen balk van ongeveer 4.5 meter lang x 2 meter hoog. Nieuwe doorgang wil ik geen verlaging maar steunbalk flush met het plafond. Er loopt 1 elektriciteitsleiding door deze muur.

Woonhuis slopen

We hebben een kavel met een oud huis erop, deze willen we slopen. Het gaat om een jaren '30 huis van ongeveer 6 bij 10 meter. In hoogte nog geen 8 meter. Schuin dak. Ik weet niet zeker of er asbest aanwezig, ik ga zelf bezig met een inventarisatierapport. Ik moet nog een sloopmelding doen.

Funderingsplaat op staal maken

Wij willen graag een betonnen vloer met borstwering realiseren ten behoeve van de plaatsing prefab houten huisje, inclusief opgemetselde borstwering. De fundering zal 12 meter lang en 4 meter breed moeten worden. Graag ontvangen wij uw opgave van de benodigde systeem/oplossing en prijsopgave.

Doorgang in een draagmuur maken

In een seniorenflat willen we binnen een doorgang hebben in een draagmuur van het éne naar het andere appartement op de begane grond. Muren ook weer aanhelen, zodat ze weer geschilderd kunnen worden. Afmeting is 2 meter breed bij 2.50 - 3 meter. Ik ben nog niet bij de gemeente geweest voor een vergunning. Het gaat om een complex uit 1972.

Kelder onder woning op zandgrond maken

Een kelder maken onder een bestaande woning van 1935. De woning staat op staal, op zandgrond. Het woonoppervlak is circa 75 m2. Ik zou de gehele woning willen onderkelderen. Kunt u contact met mij opnemen om een afspraak in te plannen? Graag wil ik weten welke mogelijkheden er zijn.

Dakopbouw op een bungalow bouwen

Ik heb een bungalow van 70 vierkanten meter. De bungalow heeft een vakantie/woonbestemming. Ik zou hier graag een dakopbouw op willen met bijvoorbeeld twee dakkapellen. Er zit nu een plat dak op, houtbouw. Er moet een berekening gemaakt worden. De woning is nu regelmatig verhuurd dus gaan kijken moet even afgestemd worden. Wat zou mij dit ongeveer kosten?

Draagmuur slopen en draagfunctie herstellen

Draagmuur tussen de keuken en de woonkamer met een afmeting van ongeveer 3.25 meter x 2.60 meter wil ik graag door laten breken. Inclusief opvangen van de houten draagbalken bovengelegen verdieping.

Zolderetage optoppen

Optoping, Zolder etage tot normale etage verbouwen

Uitbouw met fundering bouwen

Ik begeleid met mijn bedrijf de verbouwing van een woning. Daar moet binnenkort een fundering op staal worden gelegd van 50 m². Ik wil deze opdracht op heel korte termijn aan aannemers gunnen die mij een passende offerte kunnen bieden. Eventueel kan de opdracht worden uitgebreid met het maken van een HSB uitbouw op deze fundering.

Ventilatiepijp verwijderen

Van het toilet op de begane grond loopt een ventilatiepijp van asbest recht omhoog door de eerste verdieping heen en door het dak. Deze wil ik laten verwijderen en hiervoor ontvang ik graag een offerte. Er is op dit moment geen inventarisatie rapport aanwezig.

Asbestinventarisatie

Graag ontvang ik offertes voor het laten uitvoeren van een asbestinventarisatie type A, conform de SC-540 norm. Het object betreft een woonhuis met een inhoud van ongeveer 200 m³. Het bouwjaar is 1905. In 1940 is de woning aangesloten op het hoofdriool en in 1984 heeft een verbouwing plaatsgevonden (aard van de verbouwing is onbekend). De rapportage asbestinventarisatie moet bij voorkeur geschikt zijn voor (toekomstige) sloop van de woning. De woning staat momenteel leeg. Nog ter verdere verduidelijking: wij overwegen momenteel om de betreffende woning te kopen, met het voornemen om hier nog enkele jaren in te wonen en pas daarna over te gaan tot sloop van de woning. Onze sterke voorkeur gaat daarom uit enkel visueel en daar waar nodig licht destructief onderzoek uit te voeren. We willen al voor de koop van de woning een asbestinventarisatie laten uitvoeren, om te voorkomen dat wij later voor hoge onverwachte kosten komen te staan.

Betonlook aanbrengen op de vloer

Volgend jaar word ons appartement opgeleverd. Hier zouden wij graag een betonlook op de vloer willen laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Deuropening zagen en deur plaatsen

- ruimte voor bestaande deur met muurzaag maken - kozijn leveren en plaatsen - deur hangen/stellen

Prefab kelder voor een nieuw te bouwen huis

Graag een prijs van een prefab kelder voor een nieuw te bouwen huis, van ongeveer 40/45 m2. De prijs is van belang niet de vorm van de kelder, gebruik voor opslag. Graag offerte voor bak, transport en plaatsen incl. BTW