Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Bennebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Bennebroek heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Bennebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Bennebroek of directe omgeving.

118 klanten uit Bennebroek bevelen een bij Casius in Bennebroek aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Bennebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: volledig woonhuis met bedrijfspand bouwen, vrijblijvende offerte fundatieherstel meerdere huizen in 1 straat, nieuwbouw inclusief fundering bouwen, simpele woning, nieuw te bouwen huis, fundering op staal laten maken, serre plaatsen, uitbouw achterzijde en etage opbouw, uitbouw achterzijde 2 lagen, kelder onder de woning vergroten, advies en realiseren aan- en verbouwing hoekwoning, kelder aanleggen achtertuin, dakopbouw plat dak, dak opbouw en uitbouw achter, uitbouw achterzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw, renovatie of verbouwing in Bennebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Bennebroek:

Dakopbouw bouwen

Ik ben benieuwd wat mogelijkheden zijn voor een dakopbouw?

Egaliseren van een houten ondervloer

Houten ondervloer loopt circa 3.50 cm af over breedte van 4 meter. Dit wordt veroorzaakt door de onderliggen balken die wat uitgezakt zijn. De balken moeten weer waterpas gelegd worden (houten ondervloer eruit, balken aanpassen, nieuwe houten ondervloer erin). Totale oppervlakte is 26 m2. Vakman met ervaring in dit soort klussen gevraagd.

Uitbouw achter de woning laten maken

Aan de achterzijde van de woning willen wij een uitbouw van 2.70 x 6.51 late plaatsen met openslaande deuren aan de zijkant van de uitbouw. De wanden en plafonds dienen te worden gestuukt en elektra doorgetrokken. Aan de buitenzijde willen wij een buitenkraantje laten plaatsen. Er zijn al bouwtekeningen aanwezig, deze kunnen wijn doorsturen naar u. De uitbouw mag casco worden geplaatst. Tevens dient er een gemetselde schuur van 2.50 bij 5 meter worden afgebroken en afgevoerd. De schuur staat wel tegen de erfafscheiding van de buren, deze zal netjes moeten worden afgewerkt.

Bestaande keuken uitbouwen

Uitbouw van de bestaande keuken met 9m2 (3x3), aan een zijde openslaande deuren, aan de andere zijde openslaande ramen, een de zijkant/straatkant een klein hoog raam (voor licht). Betreft een huis op staal, zandgrond. Kunt u offertes uitbrengen voor houtskeletbouw en prefab?

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Graag zouden wij een offerte ontvangen van bijgevoegd ontwerp. Het platte dak is nu meer dan 40 m2. Beton en gemetselde gevels. Totale oppervlak opbouw circa 40 m2. Bij voorkeur een prefab opbouw plaatsen. De tekening is voor goedkeuring naar de gemeente gestuurd. Een voorlopig ontwerp is bijgesloten.

Scheuren in beton van het balkon herstellen

Doordat het water niet goed weg kan op ons balkon zijn er scheuren ontstaan. Deze willen we graag herstellen en het juiste balkon afvoer laten maken zodat het water niet blijft liggen. Het balkon is ongeveer 1 bij 5 meter groot. Er zijn 5 wat grote scheuren over de hele breedte van het balkon. Aan de onderzijde van het balkon is niks zichtbaar. Het probleem bij de afvoer waardoor het water op het balkon blijft liggen dient te worden gerepareerd en de vloer van de balkon opnieuw gecoat.

Draagmuur laten opvangen

We hebben een huis gekocht met een bouwjaar van 2000. Tussen de keuken en woonkamer zit een doorgang van 1/3 van de draagmuur van ongeveer 4 meter lang. De vloer is beton. De draagmuur willen we weghalen zodat er een open ruimte ontstaat. Wat kost het plaatsen van een profiel en afwerken tot stucklaar? De totaal op te vangen lengte is 4 meter.

Balkon met betonrot renoveren

Bij het balkon van 6 x 1 meter zie je het beton tevoorschijn komen. Graag offerte voor het weg hakken, opschuren, open slijpen, behandelen met epoxy primer en coating, repareren met een beton reparatie mortel. Het balkon is makkelijk bereikbaar.

Schilderwerk in de woning

Ik wil graag mijn kelder laten schilderen, deze is ongeveer 2 x 2 meter groot. Tevens moeten daar planken gemaakt worden en bevestigd. Verder de plafonds van 3 slaapkamers 16 m², 14 m² en 11 m² schilderen en het plafond van de gang ongeveer 3 x 2 meter, 5 kozijnen van deuren schilderen en raam van de douche.Tevens wc vloer tegelen (ongeveer 1 x 1 meter). Door lekkage is het verfwerk bol gaan staan!

Asbesthoudend plafond verwijderen

Het plafond van ons garage is circa 3 x 6 meter groot en bevat waarschijnlijk asbest. Er is nog geen controle geweest of het inderdaad om asbestose gaat, deze controle wil ik laten uitvoeren en indien nodig, de asbest laten verwijderen. De garage is geschieden van het huis en gebouwd rond 1970.

Pijp met asbest verwijderen

Een pijp met asbest verwijderen, het is de luchtafvoer van de douche naar het dak. De pijp van het plafond door de vloer van de zolder door het dak naar buiten. De pijp is ongeveer 1 meter lang. De dakdoorvoer is nog goed, die is nog vrij nieuw. Een andere pijp hoeft niet geplaatst te worden.

Opknappen trappenhuis

Het is een klein trappenhuis voor drie appartementen. Beneden drie deuren voor meters. Boven drie voordeuren van de bewoners. De muren witten. Deze moet geschilderd en gewit worden. De vloerbedekking op de betonnen trap moet eraf en gewoon beton laten. En tegels op de vloer in de hal en boven bij de voordeuren. De offerte moet aan de VvE voorgelegd worden.

Bijkeuken verbouwen en aanbouw maken

Verbouwen bijkeuken ± 3 x 3,5 m & 2,2 m hoog: - vloer is ± 20 cm lager dan keuken, moet gelijkvloers worden - plafond is ± 50 - 70 cm lager dan keuken, moet gelijk gemaakt worden met keuken en met bitumen bedekt. - wand tuinzijde: muur weghalen tot ± 70-90 cm en daarbovenop kozijn met 3 beweegbare ramen - in achterwand opgehoogd met hout - wand zijde buren zijde geblindeerd raam - wand bijkeuken en keuken geheel verwijderen Optie elektra en cv leiding aanleggen. Uitbouw maken onder aangehangen balkon, tuinzijde woonkamer ± 1 x 4 meter (bxl): - betonnen fundering gelijk niveau met woonkamer storten met betonijzer - prefab pui van 4 x 3 (bxh)

Uitbouw met kelder bouwen

We willen een uitbouw c. A 8x3 en daaronder een kelder. Wat zijn de mogelijkheden ? Gelief februari /maart van start zomer klaar zijn. Bedankt 8 bij 3 uitbouw kelder vergunning. afwerking in overleg. Waterleiding kelder wasmachine uitbouew keuken voorbereidigen

Schuur verwijderen en aanbouw plaatsen

Graag offerte voor een aanbouw aan de achterzijde. Hiervoor zal de reeds bestaande schuur afgebroken dienen te worden. De aanbouw aan de achtergevel zal ongeveer 2.80 (binnenmaat) breed zijn en ongeveer 8 meter lang. De eerste 4 meter aan het huis zal fungeren als keuken met aan de tuinkant 3 meter raam. Op de 4 meter zal een wand geplaatst moeten worden met een schuifdeur, in het tweede gedeelte zal de wasmachine komen te staan en hier komt ook een deur naar de tuin. Ons huis is rond 1955 gebouwd en de aanbouw zal ook in deze stijl gemaakt moeten worden. Dus graag houten kozijnen. De huidige schuur staat op zandgrond en voor de nieuwe aanbouw hoeft niet geheid te worden. De huidige schuur is ongeveer 2 bij 6.5 meter en zit op dit moment aan de schuur van de buren vast.

Kruipruimte: schelpen? Heerst een ...

Kruipruimte: schelpen? Heerst een vochtprobleem. Echter graag advies van vakman. Begane grond: trap vervangen door houten tra. Er staat momenteel sterk verouderde ijzeren spiltrap. 1e verdieping: muurtje plaatsen in grote ouderslaapkamer wat voorheen bestond uit 2 slaapkamers. Deur op nieuw plaatsen (deurgat bestaat nog, is nu weggewerkt door dun wandje) en netjes afwerken. Inbouwkasten weghalen in de nieuw gecreeerde slaapkamer (wordt kleedkamer). Aanbrengen verlichtingsmogelijkheden in nieuwe kleedkamer. Klein wandje plaatsen in ouder slaapkamer van 10m2 (max) en netjes stucen. 2e verdieping: lichte sloopwerkzaamheden van bergingsschotten verwijderen, 3 Velux ramen (waarvan 1 bestaande, maar is momenteel lek) plaatsen, muurtje plaatsen (met geluiddempend materiaal) en deur plaatsen.

Het gaat om een kinderdagverblijf. ...

Het gaat om een kinderdagverblijf. Plaatsen van nieuwe commodes, keuken, badkamers, Het vervangen van plafonds incl verlichting. Schilderwerk van alle binnenmuren en houtwerk, vloeroppverlakte is 450m2. Maar niet alles hoeft geschilderd te worden, waarschijnlijk gaat het 300m2. Het gaat om 1 keuken en 1 badkamer nieuwe gestorte vloer en nieuwe kindertoiletjes. Verder 3 commodes en wat leidingwerk.

bestaande bungalow waar nieuwe ...

bestaande bungalow waar nieuwe verdieping opmoet, inclusief dakkapellen 2 stuks, schoorsteen mee de hoogte in, trap ect plaatsen, vliering, electra in hele huis, 2 badkamers, 1 keuken, tussenwanden, cv ketel op vliering, 2x openslaande deuren naar tuin, 1x openslaande deuren van hal naar woonkamer, buitenkant gedeelte hout vervangen voor steen, nieuwe ramen kozijnen boven en beneden hard hout, loodgieterswerk, sloopwerkzaamheden, open haard, en alles wat nog besproken moet worden. beginnen in oktober 2007, 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, tekeningen beschikbaar.

Naast bestaand huis moet een gang ...

Naast bestaand huis moet een gang gebouwd worden met een lengte van 13 meter, aan het een badkamer van 2,5 x 4, 5 en aan het andere eind een kleine ruimte voor wasmachine en droger. Op drie plaatsen moet in bestaande buitenmuur een deur geplaatst worden om vanuit nieuwe gang toegang te geven. In vleugel van 4x15 meter moet gang en muren verwijders worden, zachtboardplafond vervangen worden door gipsplaat en stcwerk. Verder wat aanhelen van muren

In mij onlangs aangekochte huis moet ook ...

In mij onlangs aangekochte huis moet ook een nieuwe complete keuken geleverd en geplaatst worden. Ik zoek een goede concurrerende totaalleverancier.

achteraanbouw van de woonkamer/keuken ...

achteraanbouw van de woonkamer/keuken van 3 bij 5.70 m, toilet verplaatsen, badkamer boven renoveren

Achterbalkon (boven uitgebouwde gesloten ...

Achterbalkon (boven uitgebouwde gesloten keuken) moet bij bestaande kleine badkamer op de 1e verdieping getrokken worden. Hiervoor dient de stijl van het huis te worden aangehouden. Dit betekent dat, met stenen van het te slopen balcon plus achtergevel, een aanbouw gemetseld moet worden, die aan de achterzijde schuin afloopt en met pannen bedekt wordt. Verwijderd dient te worden in de huidige badkamer een granieten vloer plus tegelwerk en plafond. Het geheel dient opnieuw te worden gestuct, getegeld en geschilderd. Verder aanleg van de noodzakelijke isolatie, elektra, loodgieterij, 1 raam, (vloer)verwarming en ventilatie. In de badkamer dient te komen een toilet, douche, ligbad en wastafel(meubel). Daarnaast moet in een klein kamertje eveneens tegelwerk gesloopt en gestuct worden.

Moderne architectuur, veel licht.

Moderne architectuur, veel licht.

Het gaat hier om een aanbouw aan een oud ...

Het gaat hier om een aanbouw aan een oud werkmanshuisje welke gedetaileerd is uitgetekend door een architect. De aanbouw is modern, heeft een plat dak, en de aanbouw is zelf opgebouwd uit red cedar houtpanelen en zink. Er zitten beneden , aan de achterzijde,3 grote openslaande deuren in, zo ook boven naar een klein inpandig balkon. In de achtergevel zitten nog twee ramen. De verbinding tussen de 2 huizen wordt middels een brug op de eertse etage bewerkstelligd. Er zal een open trap in komen. De keuken komt in het bestaande gedeelte en zal ongeveer 4,5 bij 5 mtr meten. Er komen boven en beneden eenapart toilet. de badkamer wordt in het nieuwe gedeelte aangelegd. Alle electriciteit/isolatie/verwarming zal aangelegd moeten worden. Tevens is er een openhaard te bouwen. Een aanbouw zal weg moet