Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis:

Bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis

Mijn woning is een betonnen woning met gemetselde buitenkant. Vloeren en dak zijn kanaalplaatvloeren. De bovenste verdieping is gedeeltelijk aan de buitenzijde voorzien van kozijnen met daarin gekleurd glas. Deze zijde wil ik uitbreiden. Met ongeveer 4 bij 7 meter. De manier van bouwen maakt mij niet uit zolang de buitenzijde het zelfde uiterlijk heeft en de isolatie goed is. Er hoeft geen elektra of waterleiding getrokken te worden. De wand van de kozijnen en gekleurd glas kan hergebruikt worden (de 7 meter wand).
Onze klant uit Avenhorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis uit heel Nederland:

Bovenverdieping uitbouwen

Wij willen de bovenverdieping uitbouwen en laten aansluiten op de slaapkamers. De breedte is 6.20 en de diepte 3.50 meter met een Franse kap. De achtergevel zal gedeeltelijk worden uitgebroken en er zullen nieuwe wanden geplaatst moeten worden. Voor de badkamer dienen de voorbereidingen getroffen te worden. De waterleiding, cv en elektra moeten worden doorgetrokken. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Aanbouw met opbouw laten bouwen

Wij staan op het punt om eventueel een nieuwe woning te kopen in Raamsdonksveer echter voordat we definitief besluit maken willen we graag vanuit U een offerte/indicatie ontvangen wat kosten zullen zijn van houten opbouw / aanbouw met glas aan het huis en ook een overkapping in achtertuin als volgt: Benedenverdieping: We gaan de berging afbreken (is nu van hout) dus je moet je voorstellen dat die weg is. We willen graag kamer/keuken 1 geheel maken en dus uitbouwen 3,7meter+2,9meter lang en dan 2,0 meter breed. Badkamer beneden wordt verwijderd, we maken in deze ruimte een toilet (blijft op bestaande plaats) met deur en een kastenwand naast toilet waarin we wasmachine en droger etc. Gaan zetten (dus netjes achter wand verwerkt), verder wordt de gehele ruimte leeg en bij keuken getrokken. Ruimte keuken - hal - woonkamer en het nieuwe vrije gedeelte van badkamer willen we d.m. v de aanbouw een grote leefruimte van maken (woonkeuken/kookeiland etc. ) Bovenverdieping: We willen graag op de volledige aanbouw / nu het dakterras vanuit de overloop een houten opbouw realiseren met glas waarin we eerste gedeelte (2,9 meter breed en 1,6 meter lang) vanuit overloop gebruiken als gang met aan beiden zijden een kastenwand (voor opbergen) en hierna de badkamer (2,9 meter breed en ongeveer 5 meter lang) Zou het op basis van deze gegevens voor U mogelijk zijn om een zo goed mogelijke indicatie te geven van de kosten voor opbouw/aanbouw etc. Zoals hiervoor beschreven? Zou het voor U mogelijk zijn om eventueel wat voorstellen te doen hoe het eruit zou komen te zien etc - wat de mogelijkheden zijn?

Uitbouw bovenverdieping realiseren

Ons huis is beneden uitgebouwd. De aanbouw is 10 meter breed bij 4 meter diep. Nu willen we op deze uitbouw onze bovenverdieping uitbouwen. De bedoeling is dat daar 2 slaapkamers en een badkamer worden gerealiseerd. Een vergunning voor deze verbouwing hebben we, evenals de tekeningen van architect en constructeur.

Uitbouw achter aan laten bouwen

Uitbouw van 5. 5x3 Komt tussen 2 bestaande uitbouwen vd buren. Wij willen het liefst een harmonica schuifpui die in zijn geheel open kan. Evt op de uitbouw ook de bovenverdieping uitbouwen

Uitbouw over twee verdiepingen realiseren

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een aanbouw van twee verdiepingen. We hebben een appartement aangekocht dat eind juni geleverd zal worden. We willen de aanbouw meenemen in onze financieringsaanvraag dus er zal spoedig een taxatie plaatsvinden voor en na verbouwing en hiervoor is een tekening benodigd na verbouwing. Bovendien willen we zo spoedig mogelijk de omgevingsvergunning aanvragen. Het gaat om een aanbouw van 2 verdiepingen. De buren hebben dit al gedaan. We willen graag 3-4 meter uitbouwen en pand is circa 5 meter breed. Benedenverdieping extra slaapkamers/berging, bovenverdieping een verlengde woonkamer waarin een keuken/kookeiland moet komen. Achter de aanbouw willen we aan de woonkamer (1e verdieping dus) een balkon/terras. Verder willen we het zo licht mogelijk houden. We ontvangen graag een kostenraming en vernemen graag of het mogelijk is om een en ander op korte termijn te doen.

Woning uitbouwen door pui te verplaatsen

We willen in onze nieuwe woning de achtergevel een meter verder de tuin in laten plaatsen zodat hij gelijk loopt met de eerste verdieping. De breedte van de achtergevel is 4.82 meter. Ik ga er vanuit dat er een fundering aangebracht moet worden. De nieuwe achtergevel opmetselen en laten aansluiten op de bovenverdieping. Ramen en deur overzetten naar de nieuwe achtergevel. De oude gevel doorbreken en ondersteunen. Tevens de binnenzijde afwerken. Kunt u ons een richtprijs geven zodat we dit in onze hypotheekaanvraag kunnen meenemen?

Uitbouw en opbouw laten bouwen

Ik wil graag een uitbouw laten maken aan de achterzijde van mijn huis. Dit moet een bijkeuken, 2 meter breed en 2,50 meter diep, en een extra woongedeelte, 5 meter breed en 3,50 meter diep, worden. Boven de bijkeuken wil ik de bovenverdieping, 2,50 meter breed en 2,50 diep, ook uitbouwen.

Gehele woning renoveren en uitbouwen

Ik wil mijn huis laten verbouwen of slopen. Ik weet niet zo goed wat wijsheid en verstandig is, daarom kom ik graag in contact met een aannemer die mij hier in kan begeleiden. Wij wonen al enkele jaren in deze vrijstaande boerderij, maar de boerderij is al oud. Als wij de boerderij zouden gaan opknappen gaat het om een uitbouw voor de beneden en bovenverdieping, een nieuw dak, keuken en badkamer en alles moet gestuukt worden. Er zitten wel kunststof ramen in en het huis is opnieuw gevoegd. Het huis moet ook beter geïsoleerd worden. Graag kom ik met een goede aannemer in contact die mij hier in kan adviseren, begeleiden en de klussen kan uitvoeren.

Uitbouw plaatsen

Wij wensen graag een uitbouw te realiseren aan de achterzijde van onze woning. De keuken die zich links achterin de woning bevind is reeds aan gebouwd en de buren aan de rechterzijde hebben ook al een uitbouw. Deze nieuwe uitbouw komt dus tussen twee andere uitbouwen in/ verbindt ze. De afmeting is ongeveer bxd 3. 70 x 3. 20. De wand van 3. 70 is nu de buitenmuur die de bovenverdieping ondersteund. Dit zal moeten worden opgevangen. De wand van 3. 20 is nu de wand waar de keuken tegen aan staat. Deze dient verwijderd te worden. Hier rust nu een plat dak op van de reeds bestaande uitbouw. Tevens wensen wij graag 2 openslaande deuren te plaatsen in de nieuwe uitbouw. Graag ontvang ik van u een offerte voor de kosten. Ik begrijp dat dit tevens afhankelijk is van de materiaalkeuzes, echter of zoiets 10. 000 of 25. 000 kost is wel een heel verschil. Hopelijk kunt u ons op weg helpen. Alvast bedankt voor uw tijd. Met vriendelijke groeten, Micheline Lodder

Bovenverdieping uitbouwen

Wij willen de bestaande bovenverdieping uitbouwen tot in de gevel inclusief raam, vloerafwerking en isolatie. De bestaande opbouw moet ongeveer 1 meter uitgebreid worden, totaal 5 m2. De voorgevel is tijdens de bouw al geplaatst door de aannemer. De werkzaamheden dienen eventueel ook bij de buren uitgevoerd te worden.