Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor moderne aluminium gesloten serres laten bouwen:

Moderne aluminium gesloten serres laten bouwen

Ik wil graag voor mijn zojuist aangekochte woning in Marocco een 2 moderne aluminium gesloten serre's laten bouwen. Afmeting: 9.33 meter breed en 3.65 meter diep en minimaal 2.80 meter hoog, met een iets aflopend transparant dak uit polycarbonaat. Belangrijk is dat de serre ook onder de hoge temperaturen van de de zon goed geïsoleerd is. De serre's komen op een bestaande terrassen aan de voor en achterzijde van een appartement. De ene serre wil ik met een plat dak en in het midden glas en de andere bestaande uit harmonicadeuren en volledig glas. Ik denk zelf aan hier vervaardigen (ofwel prefab ofwel op maat gemaakt) en verpakken in losse onderdelen, zodat deze verscheept kan worden en in Marocco kan worden opgebouwd.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor veranda- en serrebouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor moderne aluminium gesloten serres laten bouwen uit heel Nederland:

Overkapping realiseren

Aan de achterzijde van een moderne vrijstaande woning wil ik graag een overkapping van 9 x 4.5 meter voorzien van glazen dak en een overkapping in dezelfde stijl maar dan open 9 x 4.50 meter. De constructie zal van aluminium moeten worden. De achterzijde van de woning is goed bereikbaar. Kunnen wij telefonisch eerst de mogelijkheden bespreken voordat wij een afspraak maken.

Goed geïsoleerde veranda bouwen

Het gaat om het bouwen van een goed geïsoleerde dichte veranda aan de achterzijde van een een nieuwbouwwoning. De oplevering hiervan zal in december plaatsvinden. Wensen die ik heb met betrekking tot de veranda zijn dat deze gemaakt is van aluminium met een schuifpui of vouwdeuren (HR++), een moderne look heeft en een afmeting van 5.75 meter lang en 3.50 meter breed.

Veranda van aluminium plaatsen

Ik wil in de achtertuin een veranda laten plaatsen van aluminium. Deze moet in een moderne stijl en er is geen vergunning nodig. Deze moet 4,5 bij 3 meter worden. De tuin is makkelijk te bereiken.

Moderne veranda van aluminium plaatsen

Ik wil aan de schuur een veranda bouwen. Liefst vergunningsvrij in aluminium. De breedte moet worden 5 meter en de diepte diepte 2.50 meter. Het liefste wil ik glas op het dak, de spie aan de linkerzijde matglas polycarbonaat. Rechterzijde spie lichtdoorlatend. Twee opties: S glas of polycarbonaat helder.

Aluminium taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een offerte voor een moderne aluminium taatsdeur. Kleur:geanodiseerd. Breedte 198,5 bij een hoogte van 258,5, dit betreft de buitenwerkse maat van de doorgang. Het betreft een binnendeur, aluminium kozijn met glas. Ik wil een dun/smal kozijn langs de wanden en plafond, een U profiel. Het scharnierpunt moet circa 30 cm uit de kant zitten.

Keuken voorbereiden voor nieuwe keuken

Ik wil mijn keukenruimte van 240 x 220 cm graag gereed laten maken voor de komst van mijn nieuwe keuken die in week 5 geleverd wordt. Het gaat om de volgende werkzaamheden: • Weghalen en afvoeren van wandtegels, ook achter de verwarming • Weghalen van een plint • Glad stucwerk op alle muren, behalve achter het keukenblok, daar de muur aansmeren • Plaatsing van een nieuwe witte plint van 8-10 cm hoog • Schilderen van een kozijn in mat wit • Schilderen van een deur in mat wit ( incl. plaatsing van een moderne deurknop, eventueel ook voor andere deuren/ aluminium rond. • Weghalen van een rolgordijn, inmeten en monteren van een nieuw rolgordijn • Egaliseren van de vloer in de keuken/hal (er komt na levering van de keuken Novilon op de vloer) • Afvoeren van de bestaande keuken, indien mogelijk in week 4

Moderne schutting plaatsen

Moderne schutting plaatsen. Plaatsen van 15 delen, in kunstof of aluminium

VESTIBULE aanbouwen

Wij willen een vestibule om de kou buiten te houden. Een moderne aanbouw aan de voordeur. Boven de voordeur zit een balkon van 3m hoog. Ongeveer 2m breed en 1,5m diep. Materiaal zijn we nog niet over uit. Wordt het van glas, steen, aluminium? Moet er visueel ook mooi uitzien. Graag advies en mogelijkheden.

Aan/uitbouw van een 3meter diep en 5 ...

Aan/uitbouw van een 3meter diep en 5 meter breed onderheid terras bij deze doorzon woning. De zijmuren van het terras zijn al tot + - 1.60 hoog opgemetselt . Mijn buren ( 3 onder 1 kap ) hebben deze aan/uitbouw al een aantal jaren terug laten uitvoeren. Helaas vind ik deze zeer gedateerd en wil graag een 2007 look aan de achterkant van dit net aangekochte huis, wat op een super locatie staat. (water aan de voorkant en water aan de achterkant plus uitzicht op een bos ) wil graag een moderne pui met hout en glas of . . . . aluminium/ glas

Het project betreft de nieuwbouw van een ...

Het project betreft de nieuwbouw van een moderne particuliere woning van 2 bouwlagen met plat dak in een L-vorm met inpandige garage. Ontwerp van de woning is door de architect bewust eenvoudig gehouden, enerzijds om te voldoen aan de moderne/strakke wens, anderszijds om de bouwkosten laag te kunnen houden. Materialen zijn stucwerk voor de gevels en houten of aluminium kozijnen. Schoonmetselwerk beperkt zich tot de 'plint' van het huis plus de schoorsteen. Het betreft een huis van +/- 750 m3. Tekeningen zijn uiteraard beschikbaar.