Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Assendelft of directe omgeving.

262 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: zeven dakkamers opbouwen, bouw prefab houtstapelbouw woning, prefab casco woning bouwen, verbouwing 2 onder 1 kap, extra verdieping opbouwen bedrijfspand, woonlaag opbouwen, complete woning renovatie, drie balkons en constructie renoveren, opbouw en uitbouw + kozijn 1e verd. Vervangen, het slopen van een oud schoolgebouw, opbouw maken, uitbouw achterzijde en dakopbouw volledige verdieping, verdieping opbouwen, dakopbouw plat dak, opbouw met 2 dakkapellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, verbouwing of aanbouw, uitbouw en dakopbouw in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Assendelft:

Nieuwe woning

Wij willen een woning van 200 vierkante meter laten bouwen.

Verzakking toiletten verhelpen

Er is sprake van verzakking in het toiletgedeelte van restaurant. Het wachten is op de bouwtekening.

Uitbouw realiseren

Uitbouw van 2 meter bij 6 meter

Dakopbouw op een hoekwoning plaatsen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw, inc afwerking / trap /verwarming e.d. De omliggende huizen hebben allemaal dezelfde dakopbouw 5 x 8 meter en wij voegen een aantal foto's toe. De opbouw staat los van de buren daar deze geen opbouw hebben en wij tevens op een hoek wonen. Vanaf de straatzijde door een kraan makkelijk te plaatsen

Uitbouw achter het woonhuis maken

Wij hebben een bod gedaan op een tussenwoning waarbij wij graag een uitbouw zouden willen plaatsen. De uitbouw zou tussen de uitbouwen van de buren geplaatst moeten worden en zal 8 bij 3 meter zijn. Voor de fundering zullen er wel palen geslagen moeten worden en in de achtergevel wil ik een zo groot mogelijke schuifpui. Verder zou de aanbouw casco opgeleverd mogen worden.

Aanbouw plaatsen

Wij willen een aanbouw van 2 meter bij 5 meter. Ik heb een tekening van de beganegrone opgestuurd voor een duidelijke beeld. De palen zijn al gedaan door een ander bedrijf.

Raam in een zijgevel plaatsen

Ik wil een extra raam plus hardhouten kozijn van circa 120 x 100 cm plaatsen in de zijgevel van mijn woning, volledig in stijl van de woning. Kiepraam. Moet ook een vergunning voor worden aangevraagd, is een nieuwbouwwoning met donkere stenen. Graag even overleggen over de mogelijkheden.

Fundering onder bestaande serre maken

Wij hebben een serre aan ons huis van 8.50 meter breed en uitval van 3 meter. Er staan 4 palen waar deze serre op rust alleen zijn deze niet gefundeerd en is onze serre nu aan het zakken en staat daar door scheef. Is het mogelijk om achteraf alsnog een fundering te maken voor de palen? De achtertuin is goed te bereiken.

Fundering leggen

Kunt u globaal aan geven wat nieuwe fundering kost.

Moderne aluminium gesloten serres laten bouwen

Ik wil graag voor mijn zojuist aangekochte woning in Marocco een 2 moderne aluminium gesloten serre's laten bouwen. Afmeting: 9.33 meter breed en 3.65 meter diep en minimaal 2.80 meter hoog, met een iets aflopend transparant dak uit polycarbonaat. Belangrijk is dat de serre ook onder de hoge temperaturen van de de zon goed geïsoleerd is. De serre's komen op een bestaande terrassen aan de voor en achterzijde van een appartement. De ene serre wil ik met een plat dak en in het midden glas en de andere bestaande uit harmonicadeuren en volledig glas. Ik denk zelf aan hier vervaardigen (ofwel prefab ofwel op maat gemaakt) en verpakken in losse onderdelen, zodat deze verscheept kan worden en in Marocco kan worden opgebouwd.

Stenen schuur aanbouwen

In 2018 wordt er in het nieuwbouwplan Kreekrijk in Assendelft gestart met de bouw van onze woning en die zal in 2019 worden opgeleverd. De bouwer heeft als optie de bouw van een schuur, maar die hebben wij geannuleerd. We willen zelf een gemetselde stenen schuur naast het huis laten bouwen van 3 x 8 meter. We willen een schuin aflopend dak of een puntdak. Aan de voorkant en zijkant achter willen we 2 x 2 openslaande deuren. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde maten 5 x 2,5 meter met openstaande deuren. Heipalen zijn al geslagen. Fundering moet nog komen.

Uitbouw op de 1e verdieping bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van de eerste verdieping op het platte dak van de bestaande uitbouw op begane grond. Het gaat om de volgende afmeting: lengte 9 meter, breedte loopt schuin weg van 3,5 naar ongeveer 1 meter. Hoogte gelijk aan bestaande dak. Maximaal 3,50 meter. Aan de voorkant extra raam, dakkapel, zoals er al een zit en aan de zijkant 2 draai kiep ramen. Het dak bekleed met zink panelen zoals dak nu ook is. In de zijkant moet een doorgang naar de uitbouw gemaakt worden te grote van minimaal een deurpost. Afwerking: behangklaar, dekvloer, 1 of 2 lichtpunten. 2 stopcontacten en radiator. Graag ontvang ik offerte. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Aanbouw op bestaande fundering

Fundering reeds aanwezig Overzetten huidige pui met 2 deur Convectorput verplaatsen Steen Mogelijk zitplaats op dak aanbouw Maat huis 5,30 breed en mogelijk 3 met diep

Renovatiewerk aan een huis

Opdracht 1) Ik heb last van vochtproblemen onder de woning en onder de deurmat, op het beton. Er is schimmelvorming aanwezig en een muffe geur te ruiken. Deze constructiefout van de bouwer is eerder bij buren opgelost door over een oppervlakte van 60 m2 een laag van schelpen te spuiten en een soort dam in te graven onder de straatstenen bij de voordeur. Graag uw verdere advies en een offerte hoe dit probleem op te lossen. Opdracht 2) Verkeerd ingehangen ramen (constructiefout bouwer) opnieuw inhangen van 2 kiepramen op de tweede etage.

Verlaagde plafonds met spots en lichtpunten plaatsen

Ik wil in de woonkamer, keuken en badkamer een verlaagd plafond hebben met lichtpunten en spots. In de woonkamer moet een oppervlakte van ongeveer 35 m2 een verlaagd plafond worden met lichtpunten en inbouw spots langs de wanden. In de keuken die een t-vorm heeft een verlaagd plafond met inbouwspots, lichtpunten en afzuigunit plaatsen. Het verlaagd plafond moet ongeveer 10 m2 zijn. De badkamer moet ook een verlaagd plafond worden geplaatst inclusief inbouwspots. Het verlaagd plafond moet ongeveer 10-12 m2 worden. Graag volledige offerte met onder andere welk materiaal gebruikt wordt, kosten specificatie en opgave elektra werk, stuc afwerking. Woning kan eventueel komende week voor de bouwvak overdag nog bezocht worden, tekeningen zijn op aanvraag aanwezig, oplevering woning en uitvoering werk medio oktober of november.

Vliering en slaapkamermuur laten bouwen

Ik heb met een laser de maten opgenomen. Per 31 juli 2017 zijn wij de nieuwe eigenaren van een woning. In deze woning willen wij een vliering op zolder gerealiseerd zien. Teven moet er een slaapkamer gecreëerd worden op de zolder. Dit dient te worden voortgebouwd op de bestaande muur. De deur dient een opdekdeur te zijn in aluminium/metalen deurpost. Helaas is het niet mogelijk om de zolder in reallife te bekijken momenteel in verband met lastig af te spreken met de huidige eigenaren. Indien gewenst kan een kijkje worden genomen in onze huidige woning welke zolder gelijkend is aan de nieuwe zolder. Hieronder probeer ik zo duidelijk mogelijk de wensen neer te zetten. Als je in de huidige situatie de trap opkomt, staat er op dit moment aan de rechterzijde een washok. De muren van deze ruimte willen we laten staan en daarop voortborduren, in deze muur zit reeds een elektrapunt dichtbij waar de nieuwe muur op moet worden doorgebouwd en van waaruit de elektra kan worden gebruikt voor alle punten. De hoogte waarop deze muur het schuine plafond raakt is 2428 mm. Als ik op die hoogte horizontaal meet kom ik uit op 1854 mm naar de overkant. In onze huidige woning hebben we als vloer-plafond afstand, 2280 mm aangehouden. Dit zouden wij in de nieuwe woning ook weer willen realiseren. Dit is hoog genoeg en geeft meer ruimte op de vliering. De lengte van de huidige muur (van het bestaande washok) is circa 1850 mm. Deze muur zal in totaal circa 3770 mm lang moeten worden (tot ongeveer het einde van de trap, gelijk aan het traphek aldaar). Vanaf daar dan een afsluitende muur naar de buitenmuur, met een lengte van 3482 mm. Bijgevoegd heb ik daarom twee bestanden, eentje van de huidige situatie en eentje zoals er een slaapkamer gecreëerd zou moeten gaan worden. Hierop staan geen maten afgebeeld, maar puur een beeldvorming van hoe het moet gaan worden. Tevens heb ik drie tekeningen (schetsen) gemaakt met daarop de gemeten maten. 1 x zij-aanzicht en 2 x bovenaanzicht.

Keuken slopen en verwijderen

Wij hebben in keuken . Wij willen weten wat het kost om deze te laten verwijderen. Tegelwerk verwijderen wij zelf. Alleen de kasten, keukenblad en inbouwapparatuur dient te worden verwijderd.

Uitbouw achterzijde huis

Uitbouw achter huis, 2 wanden, 3.50 meter x 2.40 meter, volledig kozijnen en openslaande deuren, plat dak, verschillende hijskraanmogelijkheden. Stalen constructie benodigd in woning, 3 x 18 meter palen heien. Convectorput bij openslaande deuren, 2 extra stroomgroepen aanleggen. Constructieberekening aanwezig.

Asbest ontluchtingspijp verwijderen

In het huis dat we bezig zijn aan te kopen zit op zolder vermoedelijk een asbest pijp van 3 tot maximaal 4 meter voor ontluchting badkamer op 1e verdieping. Op foto de witte pijp langs de muur naar schoorsteen.

Serre op het dakterras bouwen

Wij willen ons appartement op 1 hoog achterzijde van een kleinschalig complex uitbreiden met op ons dakterras van 3 x 7 m een serre/tuinkamer te laten plaatsen. Hiervoor zoeken wij een aannemer die met ons mee denkt ook in verband met vergunning aanvraag.

Vrijstaande garage ombouwen naar kantoorruimte

Wil graag mijn vrijstaande garage laten ombouwen naar een kantoorruimte. Hierbij moet de hele garage geïsoleerd worden, water en elektrische tijd leiding trekken, vaste pui met glas en een deur, wc en nog veel meer. De garage is 23 m2. Een gemetselde garage met betonnen vloer en plat dak. Voor een vrijblijvende offerte zou ik graag een afspraak willen maken.

Overkapping boven de jacuzzi maken

Ik heb al een veranda, maar wil ook een overkapping in dezelfde stijl als mijn veranda van ongeveer 2.50 meter breed en 5 meter lang. Het is een houten veranda. Graag even op locatie komen kijken voor de mogelijkheden.

Uitbouw achter het huis laten bouwen

Wij willen graag een indicatie voor een uitbouw aan ons hoekhuis (buren hebben een uitbouw) van 5 breed en 2.50 meter diep. Compleet opgeleverd, glad gestucte muren en houten kozijnen. Deze zitten er nu al in met 2 openslaande deuren (huidige kozijn dus hergebruiken). Ik wil graag een gemetselde uitbouw. Er hoeft niet geheid worden voor de fundering. Ik wil graag een plat dak (er hoeft geen lichtstraat in te komen).

Dakkapel plaatsen en zolder aanpassen

Nieuwbouwwoning uit 2012. Geschakelde woning, breedte woning: 5. 10, lengte 9m (waarvan zolder van nok naar dit punt uitloopt). Hoogte zolder ca 3,5m. Op zolder willen we graag het volgende: - dakkapel plaatsen 4m breed / 3 ramen - 1 muurtje plaatsen waardoor 2 kamers worden gecreeerd (nu 1) - kast om ketel maken - elektra regelen in 2 ruimtes (lichtpunten) - inbouwkasten maken in onderste nok (ca 1 meter vanaf onderste punt, 5m breed) - eventueel vliering maken vanaf ca 2. 2m tot hoogste nok