Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bouwbedrijven, bouwondernemingen, aannemingsbedrijven, aannemersbedrijven en aannemers in Assendelft of directe omgeving.

252 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwhuis met kelder laten bouwen, nieuwbouw: woning laten bouwen, compleet woonhuis laten bouwen, huis sleutelklaar laten bouwen, nieuw huis op kavel bouwen, loods laten bouwen, woning ontwerpen en bouwen, fundering storten ten behoeve van roadblockers, houtskeletbouw huis laten bouwen, kelder bouwen, verbouw en aanbouw woning, uitbouw zijgevel, offerte voor een kelder, prefab kelders laten bouwen, woonhuis onderkelderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bouwbedrijf, aannemersbedrijf, aannemingsbedrijf, bouwonderneming of aannemer voor bouw en nieuwbouw, aanbouw, uitbouw en dakopbouw of renovatie in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Assendelft:

Stenen schuur aanbouwen

In 2018 wordt er in het nieuwbouwplan Kreekrijk in Assendelft gestart met de bouw van onze woning en die zal in 2019 worden opgeleverd. De bouwer heeft als optie de bouw van een schuur, maar die hebben wij geannuleerd. We willen zelf een gemetselde stenen schuur naast het huis laten bouwen van 3 x 8 meter. We willen een schuin aflopend dak of een puntdak. Aan de voorkant en zijkant achter willen we 2 x 2 openslaande deuren. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde maten 5 x 2,5 meter met openstaande deuren. Heipalen zijn al geslagen. Fundering moet nog komen.

Uitbouw op de 1e verdieping bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van de eerste verdieping op het platte dak van de bestaande uitbouw op begane grond. Het gaat om de volgende afmeting: lengte 9 meter, breedte loopt schuin weg van 3,5 naar ongeveer 1 meter. Hoogte gelijk aan bestaande dak. Maximaal 3,50 meter. Aan de voorkant extra raam, dakkapel, zoals er al een zit en aan de zijkant 2 draai kiep ramen. Het dak bekleed met zink panelen zoals dak nu ook is. In de zijkant moet een doorgang naar de uitbouw gemaakt worden te grote van minimaal een deurpost. Afwerking: behangklaar, dekvloer, 1 of 2 lichtpunten. 2 stopcontacten en radiator. Graag ontvang ik offerte. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Aanbouw op bestaande fundering

Fundering reeds aanwezig Overzetten huidige pui met 2 deur Convectorput verplaatsen Steen Mogelijk zitplaats op dak aanbouw Maat huis 5,30 breed en mogelijk 3 met diep

Renovatiewerk aan een huis

Opdracht 1) Ik heb last van vochtproblemen onder de woning en onder de deurmat, op het beton. Er is schimmelvorming aanwezig en een muffe geur te ruiken. Deze constructiefout van de bouwer is eerder bij buren opgelost door over een oppervlakte van 60 m2 een laag van schelpen te spuiten en een soort dam in te graven onder de straatstenen bij de voordeur. Graag uw verdere advies en een offerte hoe dit probleem op te lossen. Opdracht 2) Verkeerd ingehangen ramen (constructiefout bouwer) opnieuw inhangen van 2 kiepramen op de tweede etage.

Verlaagde plafonds met spots en lichtpunten plaatsen

Ik wil in de woonkamer, keuken en badkamer een verlaagd plafond hebben met lichtpunten en spots. In de woonkamer moet een oppervlakte van ongeveer 35 m2 een verlaagd plafond worden met lichtpunten en inbouw spots langs de wanden. In de keuken die een t-vorm heeft een verlaagd plafond met inbouwspots, lichtpunten en afzuigunit plaatsen. Het verlaagd plafond moet ongeveer 10 m2 zijn. De badkamer moet ook een verlaagd plafond worden geplaatst inclusief inbouwspots. Het verlaagd plafond moet ongeveer 10-12 m2 worden. Graag volledige offerte met onder andere welk materiaal gebruikt wordt, kosten specificatie en opgave elektra werk, stuc afwerking. Woning kan eventueel komende week voor de bouwvak overdag nog bezocht worden, tekeningen zijn op aanvraag aanwezig, oplevering woning en uitvoering werk medio oktober of november.

Vliering en slaapkamermuur laten bouwen

Ik heb met een laser de maten opgenomen. Per 31 juli 2017 zijn wij de nieuwe eigenaren van een woning. In deze woning willen wij een vliering op zolder gerealiseerd zien. Teven moet er een slaapkamer gecreëerd worden op de zolder. Dit dient te worden voortgebouwd op de bestaande muur. De deur dient een opdekdeur te zijn in aluminium/metalen deurpost. Helaas is het niet mogelijk om de zolder in reallife te bekijken momenteel in verband met lastig af te spreken met de huidige eigenaren. Indien gewenst kan een kijkje worden genomen in onze huidige woning welke zolder gelijkend is aan de nieuwe zolder. Hieronder probeer ik zo duidelijk mogelijk de wensen neer te zetten. Als je in de huidige situatie de trap opkomt, staat er op dit moment aan de rechterzijde een washok. De muren van deze ruimte willen we laten staan en daarop voortborduren, in deze muur zit reeds een elektrapunt dichtbij waar de nieuwe muur op moet worden doorgebouwd en van waaruit de elektra kan worden gebruikt voor alle punten. De hoogte waarop deze muur het schuine plafond raakt is 2428 mm. Als ik op die hoogte horizontaal meet kom ik uit op 1854 mm naar de overkant. In onze huidige woning hebben we als vloer-plafond afstand, 2280 mm aangehouden. Dit zouden wij in de nieuwe woning ook weer willen realiseren. Dit is hoog genoeg en geeft meer ruimte op de vliering. De lengte van de huidige muur (van het bestaande washok) is circa 1850 mm. Deze muur zal in totaal circa 3770 mm lang moeten worden (tot ongeveer het einde van de trap, gelijk aan het traphek aldaar). Vanaf daar dan een afsluitende muur naar de buitenmuur, met een lengte van 3482 mm. Bijgevoegd heb ik daarom twee bestanden, eentje van de huidige situatie en eentje zoals er een slaapkamer gecreëerd zou moeten gaan worden. Hierop staan geen maten afgebeeld, maar puur een beeldvorming van hoe het moet gaan worden. Tevens heb ik drie tekeningen (schetsen) gemaakt met daarop de gemeten maten. 1 x zij-aanzicht en 2 x bovenaanzicht.

Keuken slopen en verwijderen

Wij hebben in keuken . Wij willen weten wat het kost om deze te laten verwijderen. Tegelwerk verwijderen wij zelf. Alleen de kasten, keukenblad en inbouwapparatuur dient te worden verwijderd.

Uitbouw achterzijde huis

Uitbouw achter huis, 2 wanden, 3.50 meter x 2.40 meter, volledig kozijnen en openslaande deuren, plat dak, verschillende hijskraanmogelijkheden. Stalen constructie benodigd in woning, 3 x 18 meter palen heien. Convectorput bij openslaande deuren, 2 extra stroomgroepen aanleggen. Constructieberekening aanwezig.

Asbest ontluchtingspijp verwijderen

In het huis dat we bezig zijn aan te kopen zit op zolder vermoedelijk een asbest pijp van 3 tot maximaal 4 meter voor ontluchting badkamer op 1e verdieping. Op foto de witte pijp langs de muur naar schoorsteen.

Serre op het dakterras bouwen

Wij willen ons appartement op 1 hoog achterzijde van een kleinschalig complex uitbreiden met op ons dakterras van 3 x 7 m een serre/tuinkamer te laten plaatsen. Hiervoor zoeken wij een aannemer die met ons mee denkt ook in verband met vergunning aanvraag.

Vrijstaande garage ombouwen naar kantoorruimte

Wil graag mijn vrijstaande garage laten ombouwen naar een kantoorruimte. Hierbij moet de hele garage geïsoleerd worden, water en elektrische tijd leiding trekken, vaste pui met glas en een deur, wc en nog veel meer. De garage is 23 m2. Een gemetselde garage met betonnen vloer en plat dak. Voor een vrijblijvende offerte zou ik graag een afspraak willen maken.

Overkapping boven de jacuzzi maken

Ik heb al een veranda, maar wil ook een overkapping in dezelfde stijl als mijn veranda van ongeveer 2.50 meter breed en 5 meter lang. Het is een houten veranda. Graag even op locatie komen kijken voor de mogelijkheden.

Uitbouw achter het huis laten bouwen

Wij willen graag een indicatie voor een uitbouw aan ons hoekhuis (buren hebben een uitbouw) van 5 breed en 2.50 meter diep. Compleet opgeleverd, glad gestucte muren en houten kozijnen. Deze zitten er nu al in met 2 openslaande deuren (huidige kozijn dus hergebruiken). Ik wil graag een gemetselde uitbouw. Er hoeft niet geheid worden voor de fundering. Ik wil graag een plat dak (er hoeft geen lichtstraat in te komen).

Dakkapel plaatsen en zolder aanpassen

Nieuwbouwwoning uit 2012. Geschakelde woning, breedte woning: 5. 10, lengte 9m (waarvan zolder van nok naar dit punt uitloopt). Hoogte zolder ca 3,5m. Op zolder willen we graag het volgende: - dakkapel plaatsen 4m breed / 3 ramen - 1 muurtje plaatsen waardoor 2 kamers worden gecreeerd (nu 1) - kast om ketel maken - elektra regelen in 2 ruimtes (lichtpunten) - inbouwkasten maken in onderste nok (ca 1 meter vanaf onderste punt, 5m breed) - eventueel vliering maken vanaf ca 2. 2m tot hoogste nok

Nieuwe fundering maken

Vernieuwing van de fundering van 5 x 10 meter van een huis uit 1930.

Fundering voor een veranda maken

Ik wil een vrijstaande veranda plaatsen op een fundering. Hiervoor wil ik graag een fundering van betonplaten laten aanleggen door de vakman. De oppervlakte is 3 bij 4 meter. De tuin is bereikbaar via de garage en via een smalle brandgang.

Funderingsherstel

Wij hebben een bod gedaan op een vrijstaande woning. De fundering hiervan is slecht en dient te worden aangepast, de woning zakt nu weg. De woonoppervlak is 86 m2 en in het middel staat 1 heipaal die de woning draagt. Graag komen wij in contract met vakbedrijven die ons aan kunnen geven wat de kosten en de mogelijkheden zijn voor het herstel van de fundering.

Dakopbouw op een plat dak

Wij zouden graag een opbouw op onze woning willen laten plaatsen. De woning heeft een plat dak, hier zal een opbouw van 10 meter lang en 5.5 meter breed geplaatst moeten worden. Er dient een vaste trap geplaatst te worden en de elektra doorgetrokken. Er zal ook een vollediger badkamer geplaatst moeten worden, wastafel, douche en toilet en de wanden en plafonds gespoten. De offerte zou ik graag zo snel mogelijk willen ontvangen in verband met het oversluiten van de hypotheek dit jaar. De werkzaamheden zelf dienen begin 2017 uitgevoerd te worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Sleuven slijpen

Ik wil graag weten wat het kost om 2 sleuven te laten slijpen in kiezelbeton. Totale lengte ongeveer 1 meter.

Open keuken dichtmaken en een deuropening maken

Er is een half open keuken en deze moet dicht gemaakt worden. Het is een opening van 1 meter breed die dicht gemaakt moet worden. Daarna moet er in de gang een deuropening naar de woonkamer gemaakt worden. Graag een prijsopgave inclusief materialen. Het is een dragende muur.

Fundering herstellen

Zie omschrijven op Funda. Huis moet ik nog bezichtigen.

Zolder verbouwen

Ik wil van mijn zolder 2 slaapkamers maken. Ik laat een dakkapel plaatsen en zoek iemand om de bestaande muur te verplaatsen en een extra muur te plaatsen. De zolder is 7.20 bij 10.50 meter.

Draagmuur verwijderen

Wij zijn bezig met de aankoop van een huis in Krommenie en willen hier de keuken bij de woonkamer gaan betrekken. Het betreft hier echter een draagmuur. Deze dient verwijderd te worden en vervangen te worden door een stalenbalk. Lengte muur 3.25 meter, hoogte muur 2.75 meter. De te verwijderen muur betreft een stenen muur van 10 centimeter dik welke een houten balkenplafond draagt. De muur zelf is langer, dan de aangegeven 3.25 meter, alleen dit deel dient verwijderd te worden om een open keuken te creëren.

Zolder verbouwen

Wij willen in onze nieuwbouwwoning waarin we al enige tijd wonen nu de kale zolder gaan indelen en verbouwen. We willen er een dakkapel op laten plaatsen van 4 meter breed. Verder willen we er wanden laten plaatsen met kozijnen en deuren, zodat er 2 slaapkamers en nog een 3e ruimte ontstaan. Al het elektra moet worden verzorgd en ook de verwarming moet aangepast worden. We willen er ook een vliering in met een vlizotrap. We willen de nieuwe wanden, de trapopgang en de binnenzijde van de dakkapel glad laten pleisteren, zodat we die daarna zelf kunnen sauzen. Daarbij moeten de vloeren worden afgeplakt. We maken graag een afspraak om onze plannen te bespreken en ontvangen daarna een offerte.