Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor appartement verbouwen:

Appartement verbouwen

Muren wegbreken tussen woonkamer en keuken, nieuw keukenblok, nieuwe vloer in twee woonlagen, badkamer moderniseren en nog wat zaken (zie bijlage).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement verbouwen uit heel Nederland:

Appartement verbouwen

Wij hebben een klein appartement 73 vierkante meter. Wat we willen verbouwen. We hebben goede ideeen nodig om de ruimte optimaal te gebruiken en hoe het huis mooi te maken. We willen de keuken verplaatsen, een badkamer verplaatsen, een slaapkamer vergroten, gang anders inrichten, deuren/muren opnieuw schilderen.

Verbouwen badkamer

Aanleg bad, wasmachine, vervangen toilet en plaatsen 2e toilet, dakraam eventueel. Appartement ligt op de 3e verdieping (met lift).

Appartement verbouwen in een bestaand pand

Ik heb een casco appartement van 5.00 x 9.60 met wat bewoonbaar moet worden. Overal zit een kruipruimte onder. Er moeten 2 slaapkamers in gebouwd worden, een (open) ikea keuken geplaatst, een kleine badkamer met douche, toilet, wasbak en wasmachineaansluiting moet worden gemaakt. Ook de electra moet worden gedaan (de stoppenkast is wel in orde). Ook een kozijn moet vervangen worden door schuifdeuren, en het glas van 2 andere ramen moet worden vervangen door dubbel glas (past in het kozijn). De spullen voor sanitair, de keuken en het laminaat regel ik zelf, maar voor de wanden etc. dat laat ik graag regelen. De tekening in de bijlage geeft aardig wat houvast. Graag mailen, daar reageer ik vaak snel op.

Zolder verbouwen (leefbaar maken)

Ik wil de loze ruimte op zolder onder hoog puntdak (3 meter) verbouwen en leefbaar maken. Het is op dit moment geheel niet verbonden met de woning (bovenste appartement, 4e woonlaag, jaren 50 appartementenblok), en het heeft geen vloer, geen isolatie, geen stucwerk. Gehele appartement oppervlakte is zo'n 11x6 meter. De extra vloer oppervlakte op zolder is ongeveer 40 m2 (bij 1.50m gerekend), en daarop zouden we op z'n minst 1 grote slaapkamer creëren, en een kleinere werkkamer. Qua werkzaamheden er moet: - een vaste trap gemaakt worden (inclusief versteviging van de draagbalken) - een vloer gelegd worden, - bestaande bekabeling voor spots moet kunnen blijven en electra voor stopcontacten plus verlichting worden doorgetrokken en aangelegd - de wanden plus het dak moeten geïsoleerd worden, - binnenwanden moeten gestuct worden - een (schuine) dakkapel moet aangelegd worden op de zuidkant Eventuele extra's, wel graag meenemen in offerte: - Waterleidingen doortrekken voor een kleine wastafel, evt wc - noordkant dakkapel Op dit moment nog geen vergunningen aanwezig en onder discussie bij VvE, maar bij groen licht, dan hebben mogelijk 6-10 woningen op rij vergelijkbare verbouwing nodig.

Kelder onder bestaande woning bouwen

Wij hebben een beneden appartement in Den Haag en willen een bestaande kelder (vol puin) laten verbouwen tot leefkelder. Onze wensen zijn: -Puin ruimen -Kelder verdiepen tot stahoogte 2600 cm -Verstevigen constructie -Verdiepen patio aan achterzijde -Grootte 70m2 -Raam aan straatzijde plus aan achterzijde -Isoleren -Verwarming -Ventilatie indien nodig -Elektra (optioneel) -Trapgat -Plaatsen trap (optioneel)

Verplaatsen van meterkast

Wij willen ons appartement verbouwen en de keuken naar de voorkant halen. Echter zit hier ook de meterkast. Deze zouden we graag laten verplaatsen. De elektricien moet beoordelen waar deze kast een betere plek kan krijgen. Het gaat om een appartement van 60 m2.

Badkamer uitbouw en verbouwing

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor een badkamer verbouwing en kleine uitbouw. Bijgaand de plattegrond van een soortgelijk appartement en een plattegrond van hoe ik de badkamer zou willen verbouwen. Graag in de offerte de volgende zaken meenemen: - Doorbreken van een muurtje naar de slaapkamer en daar een nieuw muurtje plaatsen - Maken van een inloopdouche - Afvoer verplaatsen - Badkamer volledig opnieuw betegelen - Plaatsen van een nieuwe wasbak, toilet en verwarmde spiegel - Het toilet wil ik hangen aan een muurtje van ca 1 meter hoog zodat de stortbak is weggewerkt. - Optioneel: Elektrische vloerverwarming De tegels, toilet, spiegel, wasbak en kranen, douche en douchekraan zal ik zelf aankopen.

Verbouwen van badkamer en toiletruimte

De volledige badkamer en toilet (2 aparte ruimten) in mijn appartement (2e verdieping, lift aanwezig) moeten worden gesloopt en opnieuw geplaatst i.v.m. waterschade. In de badkamer gaat het om een wastafel + spiegel, aansluiting was- en droogmachine, inloopdouche met vloerplaat, designradiator, alle tegels (3.0 breed x 2.30 lang x 2.40 hoog). In het toilet: inbouwtoilet, fontein en alle tegels (1.20 x 0.90 x 2.4). Meubilair heb ik reeds uitgezocht.

Boiler verplaatsen van keuken naar kast

Wij hebben een boiler in de keuken en het is een "hang in de weg". Wij gaan vanaf 3 februari verbouwen en zitten te denken om de geiser of een halve meter te verplaatsen in de keuken óf verplaatsen naar een kast waar ook een wasmachine komt te staan. Het gaat om een huurboiler in een appartement in Breda.

Badkamer verbouwen: tegelen, leidingen verleggen, meubelen en sanitair plaatsen

Graag laat ik mijn badkamer verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2,05 bij 1,95 en 2,48 hoog. In de badkamer moet komen: douchekabine(glas), toilet, meubels, wastafel, deur en kozijn, afzuigkap, wandtegels, vloertegels, nieuwe contactdoos en waterleiding paar cm opzij verplaatsen. Het plafond moet hersteld worden, wij hebben last van schimmel en er is een klein gat dat hersteld moet worden, Alle meubels en tegels moeten eerst weggehaald worden. Het afvoeren van de oude materialen is mogelijk. Het is een appartement op de 1e verdieping.

Partners

Partners van Casius