Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde:

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van ongeveer 6 m breed en 2.50 m diep. We hebben enige ideeën van hoe de uitbouw eruit moet zien, we zitten meer met wat kan er. Hoe diep we mogen zonder vergunning enzovoort. we hebben een appartement boven ons met een apart balkon waardoor de hoogte wat beperkt is en er een pilaar is die meegenomen moet worden in de aanbouw. Appartement is ui '88. We hebben 3 gevels nodig met de achtergevel veel glas en klapdeuren. in het dak willen we aan beide zijdes van balkon daklichten. Links is een buur appartement beneden en rechts geen appartement maar een pad naar de buren. Ons terras grenst aan een VVE tuin. Doel is uitbreiding van de woonkamer. De gevel moet gemetseld in dezelfde kleur als appartement. Het gaat via Ymere. We willen een complete oplevering en de fundering zal iets van beton moeten zijn denk ik. We willen na de zomervakantie beginnen. Ik heb een vraag: hoe kom ik aan tekeningen met de exacte afmeting van de tuin? Ik heb tekeningen opgevraagd bij het kadaster, maar die kloppen niet.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde met harmonicadeur

Er is al een uitbouw van 2,5 diep bij 6 breed, deze willen wij naar 4 meter diep en 6 breed maken nu de Amsterdamse regels van vergunningvrije uitbouw zijn versoepeld (geen vergunning nodig). Ook willen we een harmonicadeur van aluminium in de uitbouw. Een lichtstraat lijkt ons niet nodig. Wij hebben een concreet plan. Schets hebben wij. Het dak moet plat worden, de buren willen er namelijk een dakterras op maken. De uitbouw willen wij graag zo duurzaam mogelijk, dus waarschijnlijk metselwerk. Momenteel zit er een knik in de uitbouw, dit willen wij recht hebben. Casco oplevering, maar in de uitbouw komt de keuken (deze zit er momenteel niet), daarvoor zouden wij graag wel elektra punten, afvoeren en leidingen en dergelijke hebben.

Een aannemer een uitbouw laten ontwikkelen achter mijn woning

Ik ben oriënterende in het uitbouwen van de woning aan de achterzijde de uitbouw zou 2.5 bij 4.80 meter worden. Dit om de leefruimte beneden te vergroten. Gebruiksdoel van de uitbouw zou het zit gedeelte van de woning zijn. En wil de gelijk de vloer laten betegelen icm vloerverwarming Ik persoonlijk twijfel of ik ga bouwen of verhuizen. Voorzijde veel glas en een lichtstraat. Daarnaast zou de uitbouw gemetseld moeten zijn en zie ik graag kunststof kozijnen willen gebruiken. Het gaat om een tussenwoning. Het moet woon-klaar worden opgeleverd.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan ons nieuwe huis waarvan de overdracht 15 juli gaat plaatsvinden. Een uitbouw van 3.43 x 3.81 meter. Wij denken aan en prefab serre (witte tegels op foto waar de uitbouw zou moeten komen). Graag compleet afgewerkt met elektra en stucwerk.

Uitbouw achterzijde van het huis

Wij willen onze woonkamer vergroten met een uitbouw, de woonkamer vinden wij namelijk echt te klein. Het huis is nog leeg tot 20 April, niet dat wij verwachten dat het voor die tijd gebouwd kan worden. Wij hebben een hoekhuis en de woning naast ons heeft al een uitbouw, dus 1 muur staat er al. Wij denken dat de uitbouw 2/ 2,5 m bij 5 m wordt. Wij gaan ervan uit dat er geen vergunning nodig is (tot bepaald aantal meter vergunningsvrij uitbouwen). Of een fundering noodzakelijk is, laten wij het beste aan de vakman over. De aanbouw willen wij het liefste van metselwerk, het moet in ieder geval geen serre worden. De oplevering graag casco. Graag ontvangen wij offertes voor deze uitbouw.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Ik wil een aanbouw aan de woonkamer laten bouwen, daar ik deze erg klein vind. Het is een nieuwbouw woning. Graag compleet afgewerkt met elektra, stucwerk, een fundering, glas en aluminium. Maten 5.40 x 2.40 meter.

Uitbouw achterzijde

Aanbouw van 3,5 m x 5,5 m (l x b) met een lichtstraat, aanleg van CV's in de uitbouw, elektra (stopcontacten), lichtstraat, uitbreken van 2 kasten, kunststof kozijnen, openslaande deuren, inclusief beglazing. Aan 1 kant staat al een uitbouw van de buren (geïsoleerde muur, hoeft alleen afgewerkt te worden).

Aanbouw achterzijde woning realiseren

Ik wil een aanbouw aan de achterzijde van mijn woning van 2,5mtr bij 6,33mtr breed. Schuifpui kozijn van 6,67 breed en nog een losse deur voor een keuken doorgang naar schuur. Ik ben ook opzoek naar oplossing om vloerverwarming uit te breiden. Ik doe zelf de binnenzijde afwerken.(plafond en muur) Uitbouw moet ook als balkon kunnen dienen. Oud balkon moet ook verwijderd worden. Het betreft een tussenwoning. De uitbouw moet gemetseld zijn en ik wil kunststof kozijnen terug zien in de uitbouw.

Een casco uitbouw ontwikkelen achter een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een houten uitbouw kan realiseren aan de achterzijde van onze hoekwoning. De uitbouw mag casco worden opgeleverd met een dicht dak met lichtkoepel daarin. De uitbouw moet ongeveer 300 bij 600 cm groot worden en zijn voorzien van een kunststof schuifpui.

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Een uitbouw aan de achterzijde van een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze twee-onder-een-kap-woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 700 bij 400 cm groot zijn; een gemetselde constructie hebben; casco worden opgeleverd en zijn voorzien van een lichtstraat.

Partners

Partners van Casius