Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor serre renoveren of opknappen:

Serre renoveren of opknappen

Ik wil mijn serre/uitbouw opknappen. Het gaat om 20 m2 serre met een schuin leer dak en grote raampartijen. De serre is vrij oud (rond jaren 70?) en is een beetje verzakt. Nu is het stabiel maar ik wil het beter laten funderen. Het dak en zijwanden moeten ook opgeknapt worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor serre renoveren of opknappen uit heel Nederland:

Oude houten gevel vervangen voor nieuwe houten gevel

Ik wil graag mijn gevel laten renoveren. De oude houten gevel er graag afhalen en nieuwe houten gevel plaatsen. Betreft de voor en achterzijde van mijn huis. De gevel reikt tot 2 etages De opgegeven oppervlakte is een schatting (denk meer dan 100 m2). Liefst verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...). Hout wat weinig onderhoud kost. Tevens graag geïmpregneerd hout. Voorkant is goed bereikbaar, Aan de achterzijde is een serre, dus dat is lastiger met de stijger opbouw.

Een bestaande serre renoveren

Wij hebben aan ons huis een bestaande Serre uit 1992. Afmeting is ruwweg 330 cm bij 150 cm. De Serre is nog goed echter willen we graag deze up to date maken. Dit betekend dat we het glas willen laten vervangen voor HR++ glas warmte en UV werend. Daarnaast willen we graag een zonnescherm plaatsen middels rails op het serredak met een kleine overstek. Tot slot is er nog de wens om in plaats van 1 deur 2 openslaande deuren te plaatsen. Indien wenselijk kan ik wat foto's sturen van de bestaande situatie. Dit zijn houten kozijnen waar het dak op leunt. Ik bespreek graag wat er mogelijk is met de vakman.

Buitenmuurtje (6 m2) opnieuw voegen

Graag zou ik mijn muurtje aan de buitenkant van mijn serre willen renoveren. Het gaat om het volgende, aan 1 kant van de serre waar het vaakst de regen op staat zie je dat de voegen afbrokkelen. Als je met je vinger langs een voeg gaat (cement tussen de bakstenen) dan brokkelt het af en je ziet ook aan kant dat van de serre dat er duidelijk een verschil is en dat je ziet dat er ruimte tussen de bakstenen gaat ontstaan. Uit voorzorg voordat we dus lekkage krijgen zouden wij deze muur graag opnieuw willen laten opvullen/aanvullen tussen de bakstenen. Het gaat om een muurtje van 2.30 breed bij max 2.60 hoog wat dan schuin afloopt naar 2.30 hoog. Graag zou ik dan ook hiervoor een offerte aanvragen.

Dak vervangen van serre

Ik wil een dak van een serre laten renoveren, met een afmeting van 400 X 300 cm. Het dak bestaat nu uit polyester platen en ik wil mij laten adviseren over glazen panelen.

Serre renoveren

Ik wil mijn serre goed laten renoveren. De serre is 3 bij 5 meter, heeft twee glazen schuifpuien, is gedeeltelijk van hout en heeft een dak van kunststof platen(polycarbonaat)en is pas 2 jaar oud. Verder is de serre vrij warm in de zomer, maar in de winter niet!!! Nat, koud, schimmels en veel groene aanslag. De serre wil ik daarom laten renoveren: een ander dak en dakgoot laten plaatsen en goed isoleren. Ik wil graag goed, dringend en eerlijk advies van de aannemer.

Tuin compleet renoveren

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het geheel opnieuw aanleggen (leeghalen) van onze achtertuin. Onze achtertuin is 12 meter diep (aansluitend een steiger en een sloot) en 8.60 meter breed. Binnen deze afmetingen staat een serre van 2,5 meter diep en 5.44 meter breed. Wij willen nu een onderhoudsvriendelijke tuin. Bijgaand een tekening hoe we de tuin in gedachten hebben. Toelichting tekening: omdat de tuin 8.60 mtr. breed is zijn wij uitgegaan van een tegel van 50 x 50 + voeg ( Chinees hardsteen). In het midden 4 dakplaten met daaronder Ilex buxus in vierkant (1 x 1 m.) Een aan beide zijde 2 verhoogde bakken voor de planten (500 x 100 x 30 cm). De rest helemaal dicht betegeld, uiteraard blijvend onkruid vrij. Bijvoorbeeld 72 M2 Chinees hartsteen zoals https://www.slimbestraten.nl/natuursteen-tuintegels/chinees-hardsteen/gezoet-getrommelde-randafwerking/chinees-hardsteen-gezoet-met-getrommelde-rand-2/ En voor de borders 2 lagen https://www.slimbestraten.nl/aanvullende-producten/stapelblokken/lineablock-antraciet-strak-lin0312512545-5326/ Huidige tuin is voor +/- 30 m2 bestraat en +/- 30 m2 beplanting en de rest is grind. Er staan 2 compacte catalpa's die natuurlijk verwijderd moeten worden. De tuin is door garage te bereiken deur = 90 cm. Graag op de offerte ook afvoer kosten vermelden. Is het mogelijk om alle onderdelen, materiaal kosten apart te specificeren?

Een serre vervangen door een uitbouw en de begane grond renoveren

Ik zoek een aannemer die onze bestaande serre kan vervangen door een nieuwe uitbouw. De uitbouw moet ongeveer 3 bij 5 meter groot worden en een gemetselde constructie hebben. We zien graag vloerverwarming terug in de uitbouw (heeft de woning zelf ook al). Bestaande muur alleen de openingen van het raam en deur open maken. Keuken vervangen en verplaatsen. Deur aan de zijkant van de garage verplaatsen naar de achterzijde. 2 openslaande deuren en 3 hoge smalle ramen erlangs. Tevens de gehele begane grond voorzien van stucwerk. Daarnaast zien we graag houten kozijnen terug in de uitbouw.

Het totaal renoveren van een woning

Ik zoek een aannemer die mijn gehele woning kan renoveren. Het gaat in hoofdlijnen om een jaren 30 woning te moderniseren, grove inschatting aan werkzaamheden die ik gemaakt heb: alle rieten plafonds van de begane grond en eerste verdieping verwijderen en van gips voorzien (175m2) stucwerk van plafonds en een aantal wanden electra vernieuwen oude CV leidingwerk, radiatoren en ketel verwijderen (de oude olie leidingen worden nog gebruikt). Nieuwe radiatoren, CV en leidingwerk aanbrengen badkamer vernieuwen eerste verdieping badkamer aanbrengen tweede verdieping wanden kamerindeling tweede verdieping vernieuwen dubbel glas aanbrengen in gehele huis oude serre verwijderen, keuken openbreken tussen kamer-keuken en aanbouw bouwen (oude serre doortrekken naar de zijkant van de woning) keuken vernieuwen toilet vernieuwen begane grond en eerste verdieping

Een vrijstaande woning renoveren en uitbouwen

Ik zoek een aannemer die mijn gehele vrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om het inpandig renoveren van de woning. Daarnaast moet het (momenteel) schuine pannendak vervangen worden. Dit wil ik waarschijnlijk laten vervangen door een rieten dak. Daarnaast wil ik achter de woning een serre van 30 m2 en naast de woning een uitbouw van 30 m2. Dit wil ik allemaal woon-klaar hebben opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de uitbouwen.

Serre renoveren

We willen een uitbouw van hout 2.40 m bij 5 m. Fundering is goed. Al aanwezig in huidige serre. Deze is al 35 jaar oud en willen we vervangen. Met of zonder lichtstraal, afhankelijk van de prijs. Afbreken van huidige serre en muren verwijderen doen we zelf. Er willen graag 2 openslaande deuren naar de tuin toe. Van hout graag. Dubbel HR glas. En geïsoleerd. Wat is ongeveer de prijs? Bijgevoegde foto is zoals het nu is...graag willen we de achterste muur ( waar nu nog de wc is) gelijk trekken met de aanbouw.

Partners

Partners van Casius