Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw achterzijde realiseren:

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen begin 2020 een uitbouw realiseren van 3.6 m x 3.6 m. Het gaat om een extra slaapkamer, waarbij er geen constructieve aanpassingen hoeven worden gemaakt. Bouwtekening is al aanwezig, akkoord VVE & buren ook. Een vergunning is niet nodig. We willen een complete oplevering met elektra en stucwerk. Voor de constructie hebben wij geen bepaalde voorkeur. Voor zover wij weten zijn vier heipalen nodig voor de fundering. Graag ontvangen we een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw achterzijde realiseren uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning

Afmeting +/- 2,50 x 5.30 Grote kunstof pui met openslaande deuren en 2 grote ramen. Graag een casco oplevering (met elektra) met meerprijzen van afwerking in de offerte. Verder willen we gelijk vloerverwarming aanleggen op de gehele begane grond.

Uitbouw achterzijde

Realisatie van uitbouw van 5.75 x 3.00 m met geel steen (of prefab), betonnen vloer, openslaande deuren, kunststofkozijn wit, c.v. aanleggen, buitenlicht en buitenkraan. Als het goed is hoeft er geen vergunning aangevraagd, als deze toch aangevraagd moet worden zouden wij zelf aankunnen vragen. Ik denkt dat er misschien 2 heipalen nodig zijn, maar durf dit niet met zekerheid te zeggen. Graag wel de leidingen en elektra leggen. Afwerken qua stucwerk doen wij zelf.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een aanbouw van 5.50 bij 2.50 meter realiseren. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van steen gemaakt worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Uitbouw achterzijde op plat dak

Ik wil graag een uitbouw laten creëren 5m lang 6m diep. Vergunning niet bekend. Complete oplevering en houten constructie alstublieft.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning maten zijn 2,90 diep en 4,80 breed. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Verder weet ik nog niet wat ik wil, oplevering en constructie is nog niet bekend. Laat mij graag adviseren, alles staat nog open.

Uitbouw achterzijde compleet opleveren

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning realiseren. Hiervoor moet er een fundering gelegd worden. Het betreft een houten constructie en complete oplevering. Afmeting is 4.25 bij 3.00 meter, met dakramen, vloer en muren afgewerkt. Bestaande kozijn verplaatsen.

Uitbouw slaapkamer achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren van een slaapkamer van 5.5 X 4.5 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet houtskelet zijn.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterkant van de woning. De afmetingen zijn 2,5 × 5 meter. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering etc. Materiaal is in overleg. Ik heb geen vergunning nodig. ik ontvang graag een prijsindicatie.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde van 2.5 diep en ongeveer 5.70/5.80 breed. Echter willen we het wel opsplitsen dat 1/3 ongeveer een bijkeuken wordt en het andere gedeelte bij de woonkamer. Graag met tuindeuren en daarnaast ramen waar nog een vensterbank met radiator onder kan. Of ramen tot de grond. Ligt eraan of we vloerverwarming nemen. Daarnaast moet het afgewerkt worden met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant.

Verzakking uitbouw herstellen

Onlangs heb ik een huis gekocht met een houten uitbouw van 30 m2, zonder fundering in zandgrond. Helaas heb ik nu opgemerkt dat de uitbouw aan de achterzijde verzakt met schuren in de muren tot gevolg en niet aflopend water op het dak.