Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor trapkast ombouwen naar badkamer en vloerverwarming in keuken realiseren:

Trapkast ombouwen naar badkamer en vloerverwarming in keuken realiseren

Ik wil graag van een trapkast een badkamer maken. Belangrijk is hoe het op te lossen valt met de ventilatie. De badkamer meubels regel ik zelf. Er zijn wateraansluitingen aanwezig, misschien dat er wel wat omgelegd moet worden. De wasmachine staat er ook, deze mag blijven staan. Verder wil ik in de keuken vloerverwarming. Welke soort wil ik graag advies over. Er ligt nu een laminaat vloer, ik wil straks tegels. Tegels regel ik zelf. De keuken is ongeveer 2,5 x 2,5 meter. Graag ontvang ik advies en een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapkast ombouwen naar badkamer en vloerverwarming in keuken realiseren uit heel Nederland:

Trapkast onder de trap in de gang maken

Op dit moment hebben wij een trap in de gang met daaronder een open ruimte. Deze ruimte zouden wij gedeeltelijk tot kast willen ombouwen. Inclusief deurtje. Met in de binnenkant een paar planken voor de schoenen.

Trapkast maken

Wij hebben een open trap die wij willen ombouwen naar een trapkast. Hiervoor zijn 2 wanden nodig, 2 m. x 1,4 m x 2,7 meter hoog. Ook moet hier een deur in komen (deur en opdekkozijn hebben wij al). Verder minimaal elektra werk voor een lampje. Stroom voorziening zit direct onder de trap. De trapkast willen we met gipsplaten maken incl. isolatie materiaal. Wij hebben pas vloerverwarming, dus er mag niet diep in de vloer geboord worden.

Zolder ombouwen tot slaapverdieping en trapkast maken

Zolder ombouwen tot slaapverdieping en trapkast maken: 1> Aftimmeren zolder van nieuwbouwhuis van circa 30 m2 met 2 (slaap)kamers, waskamertje en overloop. Tevens met of zonder knieschotten, vlak plafond en wel of niet met aanleggen van een radiator en stopcontacten per kamer; 2> Trap op begane grond dichtmaken en daaronder een trapkast realiseren. De bouw start volgende maand. De verwachting is dat de oplevering in het tweede kwartaal van 2018 zal zijn. Kunt u een schatting van de kosten geven?

Trapkast ombouwen met apotheekkasten

Graag wil ik de trapgat om laten bouwen met meerdere apothekerskasten erin. Zie voorbeeld op bij bambootrapkast. Ik wil hem niet van bamboo maar wil de voorkanten wit.

Wij willen de inpandige garage ombouwen ...

Wij willen de inpandige garage ombouwen tot eetkamer/keuken. Hiervoor moet de huidige muur tussen de keuken en de garage eruit gehaald worden. De (nieuwe) keuken blijft vrijwel op dezelfde plaats zitten. De huidige deur naar de woonkamer moet dichtgemaakt worden en er moet in de gang een trapkast komen (nu is de trap nog open). De huidige deur naar de garage wordt de deur naar de woonkamer. Er moet een kruipluik verplaatst worden. Wij willen in het nieuwe gedeelte vloerverwarming. De garagedeur moet vervangen worden door een kozijn met 3x glas tot aan de vloer. De muren en het plafond moeten gestuct worden. Wij willen dit graag in het voorjaar van 2009 gerealiseerd hebben. Wij hebben de nieuwe keuken reeds gekocht.

Ik wil een deur in de hal vervangen door ...

Ik wil een deur in de hal vervangen door een binnenmuur. En ik wil mijn open trap laten ombouwen tot trapkast.

In verband met (oud) houtrot moet een ...

In verband met (oud) houtrot moet een klein deel van het jaren 30 timmerwerk rondom de deur van de trapkast vervangen worden. Daarnaast willen we de inbouwkoelkast verwijderen en de ruimte ombouwen tot een keukenkastje.