Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor aanbouw vergunning monument aanvragen:

Aanbouw vergunning monument aanvragen

We would like to get an aanbouw for our ground appartement in Amsterdam (dimensions approx 2.5 x 6.5) our appartement is a gemeentelijk monument so we first need help with any required permits. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanbouw vergunning monument aanvragen uit heel Nederland:

Opbouw op aanbouw

We hebben een aanbouw, en we willen hier een casco opbouw op laten plaatsen. Maten zijn 6 x 3 meter. De binnenkant moet van hout zijn en de buitenkant wil ik met keralit af laten werken. Hier is een vergunning voor nodig en die moet nog aangevraagd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Aanbouw zijkant huis realiseren

Uitbouw aan de zijkant van de woning realiseren van 5 m diep en +/- 3,5 breed m. De complete woning moet voorzien worden met vloerverwarming en de wanden krijgen een structuur/spac spuitwerk laag. Wat betreft de uitbouw mogen er 2 ramen in komen met hardhouten kozijnen en een plat dak waarin eventueel een raam geplaatst kan worden. Vergunning is nodig, die is makkelijk te krijgen, dit laat ik graag aan u over. Graag de aanbouw van steen. Er moet waarschijnlijk geheid worden. Graag een complete oplevering, inclusief elektra. De aanbouw moet doorlopen naar huidige woning. We willen in maart beginnen. Via mail zijn we beter te bereiken.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen graag een aanbouw in de tuin, van ongeveer 5,80 bij 3,5 meter diep. Er staan aan de zijkant al 2 muren van de buren. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word zonder elektra en stucwerk, en dat de buitenkant van steen gemaakt word. Het is een koophuis dus we hoeven geen vergunning aan te vragen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Uitbouw achterzijde realiseren

Het gaat om een uitbouw van 3 X 3 m ongeveer, met lichtstraat van ongeveer 2/ 2,5 m breed indien mogelijk (ivm balkon boven het dak). Ik ben aan het uitzoeken of een vergunning nodig is, het is een gemeentelijk monument. Weet u dit wellicht? Graag de aanbouw van hout. Ik weet niet of een fundering nodig is, er ligt in ieder geval niets. Graag oplevering compleet, inclusief stucwerk en elektra.

Fundering uitbouw woning

Wij willen een uitbouw realiseren van het huis. Daarbij is paalfundering gewenste met een betonnen constructieve vloer en wapening. De aanbouw zal ongeveer 4,8 m bij 4 m worden. We zijn met de vergunning bezig. Het gaat om de fundering en wapening, de rest komt later. Graag willen wij in april beginnen.

Erker voorkant of achterkant realiseren

Het gaat om het realiseren van een erker. We twijfelen of we de erker voor of achter willen. We twijfelen of het achter kan, we hebben namelijk een tussen woning. Aan beide kanten zit een aanbouw, 1 van ons en 1 van de buren. We weten dus niet wat bouwtechnisch mogelijk is. De erker moet 3,5 meter breed worden en 1,5 meter diep worden. We weten niet of een vergunning nodig is, maar we denken dat als een deze nodig is, deze makkelijk aan te vragen is. De fundering zou aangepast moeten worden. Graag zouden we willen weten wat de kosten zouden zijn hiervoor. Bij voorbaad dank.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen aan de achterkant een uitbouw realiseren. Aan de linkerkant staat al een muur van de uitbouw van de buren. De maat die wij graag willen is: breedte 5,20 meter, hoogte 2,50 meter, diepte aanbouw 4 meter. Vergunning is niet nodig. voor de fundering zijn palen nodig hoeveel weet ik niet. We willen een casco oplevering, wel graag de vloer egaliseren. We willen of metselwerk of een prefab constructie. Tekeningen moeten nog gemaakt worden, als dat nodig is.

Serre nieuwbouw

Mijn idee is om over de gehele breedte van het huis en berging een serre/veranda aan te bouwen met een diepte van 2.4 meter (er is ook een uitbouw optie van dezelfde afmeting, dus is qua vergunning mogelijk). Aan de linkerkant wilde ik een serre hebben die onderdeel wordt van het huis, met vloerverwarming en optimale isolatie. Qua breedte dacht ik aan 3 meter, maar ik weet niet hoe dat uitkomt met de maten van het geplande kozijn zoals in de tekening. De rest moet veranda worden. Aan de rechterkant wil ik graag een extra schuurtje de tuin in aanbouwen aan de veranda. Wellicht komt er een buitenkeukentje in de veranda, dus moet ook gedacht worden aan afvoer van rook. Ik wil misschien ook een soort dakraam in de veranda voor extra licht. Aan de linkerkant krijgen we buren. Ik weet niet of zij kiezen voor een aanbouw, maar dat zou eventueel betekenen dat er aan die kant een muur komt te staan. Aangezien het project in de polder staat heb ik de aannemer gevraagd om extra palen te heien. Dat is mogelijk. Qua materiaal ligt mijn voorkeur bij zaken die weinig onderhoud behoeven. Graag hoor ik wat jullie kunnen doen en een grove prijsindicatie.

Aanbouw of serre aanbouw aan de achterzijde van de woonkamer

We hebben een nieuwbouw huis uit 2015 en wij willen een serre of een aanbouw realiseren. We denken aan 4.8 m breed en 2.5 m diep. Het voorbeeld van de aanbouw van de buren is bijgevoegd. Een vergunning is niet nodig. Geen idee wat voor fundering nodig is. We willen een complete oplevering. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag willen wij weten wat geschikter is qua prijs-kwaliteitsverhouding: een serre of een aanbouw?

Uitbouw achterzijde realiseren

Het betreft de achterzijde wij zitten op een hoek, de maat voering is 5 meter breed en 3 meter diep. Wij geloven dat er geen vergunning nodig is. Graag de aanbouw van kunststof. Ik weet niet goed of er een fundering nodig is Welke oplevering wij willen ligt aan de prijs. Zouden graag van beiden opties de prijs willen hebben. Voorkeur gaat wel uit naar een complete oplevering, maar dit ligt dus aan de prijs. Graag een lichtstraat in de aanbouw realiseren.

Partners

Partners van Casius