Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opbouw op plat dak:

Opbouw op plat dak

Wij willen graag een opbouw op onze woning, de oppervlakte is ongeveer 35 vierkante meter. Compleet of casco, elektra en stucwerk is in overleg. Het moet van kunststof gemaakt worden. Er is een vergunning voor nodig maar die heb ik nog niet aangevraagd.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opbouw op plat dak uit heel Nederland:

2x opbouw op plat dak

Wij willen graag twee dak opbouwen laten plaatsen van totaal 80 m2. De vergunning is al verleend. Casco/compleet is nog in overleg, er moet wel elektra en stucwerk in komen, en de buitenkant moet gemetseld zijn. Graag ontvangen we een offerte.

Prefab dakopbouw 25 m2 op plat dak realiseren

Het betreft een realisatie van een prefab houten dakopbouw van 25 m2 op een woning uit 1920. Op huidig dak bevinden zich 3 schoorstenen die op het dak moeten blijven. Opbouw buitenkant geheel afgewerkt met een trap. Binnenzijde casco.

Aanbouw bij opbouw

Aanbouw van de opbouw op het dak. De helft van de tweede verdieping is al een tijd geleden gebouwd. Echter moet ongeveer de helft nog aangebouwd worden, om de hele tweede verdieping bewoonbaar te maken. Het gaat om een op/aanbouw van circa 25 m2 met een plat dak van hout(bakstenen zijn te zwaar i.v.m. fundering op hout). We willen geen schuine wanden.

Opbouw plat dak

Graag willen wij een opbouw op ons plat dak realiseren wat er ongeveer zoals op onderstaande site is te zien uit ziet. Wel met meer lichtpartijen aan de achterzijde.

dak opbouw, aanbouw nok verhoging

Een dak opbouw op plat dak 3m bij 10 m houten prefap platdak. Een aanbouw zijkant rechts huis 3.3m bij 6.7m houten met achterzijden opslaande deuren. Nok verhoging 6m bij 2m Optioneel met 2de verdieping prefap offerte casco en afbouw appart. En een garage 30 vierkante meter afbeken.

Opbouw huis met plat dak

Opbouw huis (extra zolder). Huis is ongeveer 5 bij 10 meter.

Extra verdieping bouwen

We hebben ongeveer twee jaar geleden een vergunning aangevraagd voor een extra verdieping op onze huis (plat dak), maar deze is afgewezen omdat het huizen blok was als een geheel ontworpen en er is een raam drie huizen verder op die dan tegen te opbouw zou kijken. Hebben jullie ervaring met het aanvragen en regelen van een vergunning en vervolgens ook het bouwen daarvan? Hoor het graag.

Opbouw plat dak

Wij willen een prefab houten opbouw realiseren op ons plat dak. Veel huizen , inclusief aan één kant de buren, hebben opbouw. Ik ben ook bezig het huis meerwaarde toe te voegen. Een opbouw kan dus interessant zijn. Het gaat om 8 m lang bij 4.33 m breed. Wij laten ons verder graag adviseren.

Dakopbouw plat dak

De opbouw moet circa 5,5 x 6,5 m worden op een plat dak. Zo mogelijk ontvangen we graag een casco en een complete offerte. We hebben een helder beeld van onze wensen. De constructie graag van hout. Vergunning en tekeningen moeten nog. Ik wil graag een bouwgarantie.

Complete verdieping realiseren

Wij willen een complete verdieping op de huidige hoekwoning plaatsen. We hebben de wensen wat wij willen, al contact gehad met adviseur voor de hypotheek. Er is vergunning nodig, deze aanvraag besteden wij graag uit. Wij hebben een plat dak, deze kan de opbouw dragen, meerdere in de straat hebben een opbouw. In de straat hebben ze allemaal kunststof, maar wij willen de zijkanten graag gemetseld hebben. Casco oplevering, wind- en waterdicht.