Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw met dakterras:

Dakopbouw met dakterras

Realiseren van een dakopbouw met daar bovenop weer een dakterras. Wij hebben de vergunning al binnen. In principe gaat het om een casco oplevering met leidingen. Ik zou graag een afspraak met u willen maken om onze ideeën door te spreken.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw met dakterras uit heel Nederland:

Dakopbouw op dakterras realiseren

Ik zou graag een dakopbouw willen op mijn dakterras van ongeveer 4,5 x 4 meter. Of het dak sterk genoeg is weet ik niet, vermoed van wel. Het loopt we een beetje schuin, vermoedelijk voor de afwatering. Vergunning moet nog aangevraagd worden. Dit liever in overleg wie dit gaat doen. We willen het liefst een complete oplevering, maar dit is afhankelijk van de kosten. Elektra en stucwerk zou dan in eerste instantie meegenomen mogen worden. De constructie maakt ons niet uit, dit ligt heel erg aan de kosten. Tekeningen zijn nog nodig.

Dakopbouw/dak toegang realiseren

We willen een dak toegang / dakopbouw realiseren. Maximum maat voor de gemeente is 3 x 2 meter. Daarom willen we de opbouw naast het trapgat en een extra kleine overkapping naar de opbouw, zodat trapruimte niet verloren gaat in de opbouw. We weten niet of het dak sterk genoeg is. We hebben een dakterras en daar is vermoedelijk een stalen balk in het midden voor geplaatst. Vergunning moet nog geregeld worden, graag zou ik apart op de offerte willen weten wat het me kost als ik dit uitbesteed. Tekeningen moeten ook nog. Graag een casco oplevering. Elektra zou wel handig zijn, dit zou vrij eenvoudig door te trekken moeten zijn. Voor de constructie gaat mijn voorkeur uit naar prefab, en de voorkeur van de buurt is dat het veel licht doorlatend is.

Offerte dakopbouw op dakterras plat dak

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakopbouw met een plat dak. Er is al een trap en een dakluik aanwezig naar het dak. Afmeting circa 13 x 6 meter. Er is nog geen vergunningaanvraag gedaan. Andere woningen in de straat hebben al een opbouw. Gemetselde opbouw. In de opbouw twee slaapkamers, badkamer en natte ruimte voor wasmachine en droger. Elektra en ander leidingwerk doortrekken. Casco oplevering.

Opbouw op dakterras

Wij zijn aan het bekijken met de buren om een dakopbouw prefab te laten plaatsten op ons dakterras Ongeveer 4.20 cm x 4.50 cm, met volledige afwerking, stucwerk, elektra etc. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen.

Uitbouw achterzijde dakterras en plaatsing dakterras op het huidige dak

Wij zijn ons aan het oriënteren op het plaatsen van een dakopbouw op het huidige dakterras, graag willen wij het dakterras verplaatsen naar het dak op de opbouw/huidige dak. Er zijn woningen het blok waar dit al is gerealiseerd. • De geschatte afmetingen van de opbouw zouden 5,56 bij 2,74 =15 m2 zijn. • In de huidige situatie is eer een opstap van cicra 40 cm omhoog naar het dakterras, wanneer hier de uitbouw komt zien wij dit graag verdwijnen. • Dakterras op huidige dak/dakopbouw, nog nader te bepalen (wij gaan uit van tenminste +/-25 m2) voor een beeld van onze situatie verwijs ik u graag door naar de foto's en plattegronden.

Opbouw plat dak

Wij willen een extra slaapkamer bouwen op ons huis (3e verdieping). We hebben een plat dak en willen een gedeelte hiervan gebruiken om een dakopbouw op te laten bouwen, de andere helft wordt dakterras (situatie is eigenlijk vergelijkbaar met de 1e afbeelding op jullie website). Afmeting dakopbouw: ongeveer 5 x 4.70 meter. We willen heel graag weten hoeveel dat ongeveer zou kosten en hoe de aanvraag van een vergunning in zijn werk gaat. Alvast bedankt. Graag advies over welke constructie het beste is voor de opbouw. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, eventueel ook stucwerk, maar ieder onderdeel graag apart benoemen op de offerte.

Dakopbouw voorgevel

Ik wil graag een dakopbouw op het dakterras aan de voorkant. Dit wordt een slaapkamer. Afmeting dakterras zijn: 4.80 x 3.30 x 3.40 m (b x l x h). We willen de voor -en zij gevels met dezelfde kleuren stenen, over het soort constructie willen we graag advies. Ik denk dat het dak sterk genoeg is, aan de achterkant hebben we ook een opbouw op het dakterras gebouwd. Vergunning willen we graag door de vakman laten regelen. We willen een mix tussen casco en een complete oplevering. Wel graag alles gestuct en ook elektra. Bouwtekeningen moeten nog.

Dakopbouw boven op 4de verdieping

Ik zou graag een dakopbouw willen realiseren. Op dit moment heb ik een dakterras op de 4de verdieping en ik zou een gedeelte van dit terras willen gebruiken voor een dakopbouw. Ik zou deze plannen graag verder met u bespreken. Ik wil graag weten of het überhaupt mogelijk is en hoe de vergunningsaanvraag verloopt.

Dakopbouw op bestaand terras

Wij willen een dakopbouw realiseren in een huis dat wij gaan aankopen. Dakterras bevindt zich op de tweede verdieping. Casco/compleet en of er gestuct moet worden is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en de buitenkant moet van steen zijn. Afmetingen: 21 m2. Graag indien mogelijk, zo snel mogelijk een offerte nu de aankoop en financiëring afhankelijk is van de kosten van de dakopbouw.

Dakopbouw(en) en dakterras realiseren

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op een jaren '30 portiekwoning in. Het betreft een plat dak van circa 90 m2. Hierop willen wij graag een dakopbouw van circa 60 m2 en 30 m2 dakterras. In de dakopbouw zouden 2 slaapkamers, een badkamer en algemene ruimte met goede doorloop naar het dakterras moeten komen. In bijgevoegde layout zijn 2 appartementen opgenomen aangezien mijn buurman (nr. 51) mogelijk ook een dakopbouw wil laten plaatsen. Het gaat hierbij om 1 dakopbouw, hier zou ik graag een offerte willen ontvangen. Graag zou ik wel willen weten wat de prijs ongeveer zou worden als wij 2 dakopbouwen zouden laten plaatsen. Graag wil ik weten wat een dakopbouw voor mezelf zou kosten en wat het zou kosten als de buurman er ook een laat realiseren. Van het dak is nog geen constructie berekening gemaakt. Ik wil graag een houtenconstructie (mijn buurman ook). Wat zou het verschil van prijs tussen casco en compleet zijn? Graag alle posten apart vermelden op de offerte. Ook wil ik graag elektra en stucwerk apart vermeld. Met de vergunning ben ik bezig. Ook heb ik al architecten benadert.

Partners

Partners van Casius