Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw met dakterras:

Dakopbouw met dakterras

Realiseren van een dakopbouw met daar bovenop weer een dakterras. Wij hebben de vergunning al binnen. In principe gaat het om een casco oplevering met leidingen. Ik zou graag een afspraak met u willen maken om onze ideeën door te spreken.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw met dakterras uit heel Nederland:

Prefab dakopbouw

Uit bouwtechnische keuring kwam naar voren dat een opbouw mogelijk is mits deze uit lichte materialen bestaat. Diverse buren hebben een soortgelijke constructie reeds gerealiseerd. Wij zoeken een partij die ons kan assisteren met de vergunning aanvraag. Verder gaat onze voorkeur uit naar een prefab oplossing. We willen de trap naar de opbouw toe in de overloop laten plaatsen (zie plattegrond in bijlage). Deze trap komt dan uit op de voorkamer van de opbouw. Aan de voorkant willen wij een dakterras creëren welke middels schuifdeur te betreden is (conform buren). De opbouw dient te worden opgesplitst in twee (ongeveer even grote) delen waarbij de kamer achter te betreden is middels tussendeur. Aan de achterkant een raampartij soortgelijk aan wat de buren hebben. Verder hebben we in de eerste verdieping centraal afzuigsysteem welke we, indien mogelijk, naar de opbouw willen verplaatsen. Qua afwerking van de opbouw hebben we de voorkeur voor kunststof. Boven op de opbouw zouden wij zonnepanelen willen realiseren indien mogelijk. We vernemen graag de mogelijkheden om bovenstaande zaken te realiseren.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen. Graag hoor ik de prijzen in € per M2 als ik het met een houtskelet en casco laat opleveren. De voorzijde moet wel afgemetseld worden. Tevens moet er een dakterras gecreerd worden. Graag ook hiervan de prijzen in € per m2

Dakopbouw en dakterras realiseren

In september krijgen wij de sleutel van het huis waar we een dakopbouw van 4 x 4 m willen laten realiseren op een plat dak. Daaraan willen wij vast een dakterras van 3x2 m. Het doel is om een slaapkamer van 4 x 3 meter en een kleine badkamer van 2 x 1 meter te maken. Ik heb een vergunning nodig, maar deze regel ik zelf. De constructie graag Prefab en de oplevering graag compleet.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw van 6 x 7 meter op ons huidige platte dak. Afwerking binnen: behang klaar, open trap mahonie. Kunststof kozijnen wit glad met openslaande deuren naar dakterras. Afwerking buiten: spachtelputz wit en een plat dak. Er is een vergunning nodig, maar we willen nog even afwachten of de vakman dit kan/ wil regelen of dat wij dit toch zelf doen.

Dakterras ombouwen tot extra woonruimte

Ik zoek een aannemer die van een dakterras een dakopbouw kan maken. Op de tweede verdieping heb ik een (begaanbaar) dakterras (balkon) van 420 bij 300 cm. Hierop zou ik graag een extra kamer creëren. In de extra kamer zou ik graag een kunststof raam erin hebben, elektra en centrale verwarming willen laten aansluiten en plafond en muren laten stucen. Buitenkant mag ook bekleed worden met Keralit. Als het goed is, is het dakterras voorbereid op uitbouw werkzaamheden. Op deze verdieping is reeds 2 andere slaapkamer aanwezig. Het moet waarschijnlijk een opbouw met hout skelet worden.

Dakopbouw op dakterrras

Wij willen een dakopbouw op een bestaand dakterras van 6 x 6 meter. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met stucwerk en elektra. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden.

Een dakopbouw met aangrenzend terras realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. Het gaat om een nieuwe 2e verdieping van 36 m2. Dit moet een houten prefab dakopbouw zijn die casco moet worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug op de woning. Voor de dakopbouw moet een dakterras gerealiseerd worden.

Casco dakopbouw met terras

Graag wil ik een offerte ontvangen voor een dakopbouw met een dakterras (aan de achterzijde). Aan de voorzijde een gemetselde gevel, gehele breedte (+/-8m) en een lengte van +/- 9 meter dan blijft er een meter of 3 over voor een terras. Het liefst een offerte voor een casco opbouw. Er zal nog wel wat grind moeten verwijderd. Verder: kan de vergunning worden opgenomen in de offerte?

Een dakopbouw en -terras realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en dakterras kan realiseren. Het gaat om een toekomstig 4e verdieping. De totale oppervlakte van het dak is 70 m2. Grotendeels moet hiervan een dakopbouw worden, de rest terras. Er is nog geen vergunning aanwezig. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Ik bespreek graag met de aannemer welke uitvoering van opbouw het best tot zijn recht komt bij ons.

Opbouw plat dak

Ik zou graag de mogelijkheden voor een dakopbouw willen bespreken. In de opbouw komt de keuken, woonkamer en dakterras. Opbouw is ongeveer 5 x 6 meter exclusief terras. Voor moet schuin omhoog gebouwd worden en stukje van de gevel ivm de zon. Achter willen we graag over de volledige breedte glas met antraciet/zwart kunststof kozijnen. De vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de vakman.

Partners

Partners van Casius