Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor het metselwerk verrichten bij het realiseren van een uitbouw:

Het metselwerk verrichten bij het realiseren van een uitbouw

Ik zoek een metselaar die het metselwerk kan uitvoeren bij het maken van een uitbouw. Het gaat om een uitbouw van 280 cm hoog, 300 cm diep en 350 cm breed (voorkant komt een schuifpui). Het werk moet enkelsteens uitgevoerd worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het metselwerk verrichten bij het realiseren van een uitbouw uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

Standaard Uitbouw/aanbouw 3 x 5m achterzijde (met een plat dak) zodat mijn woonkamer groter wordt. 1 deur en 1 brede raam en 1 smalle raam (gebruikt u kunststof kozijnen / glas HR+!!! ) en met ventilatie rooster of iets dergelijks. Graag links/rechts en bovenkant nog metselwerk verrichten (de deuren en de ramen hoeven niet perse tot plafond hoog maar wat is de goedkoopste oplossing) Wat voor isolatie gaat u gebruiken voor de muren/plafond/vloer Graag muren/plafond/vloer afwerken zodat ik muren en plafond zelf kan schilderen en op de vloer zelf laminaat kan leggen. 2 stopcontacten met bij 1 stopcontact een loze leiding naar buiten. 4 inbouw (led) spots Vloerverwarming (momenteel heb ik ook vloerverwarming) U dient waar nodig nog schutting weg te halen. Gaat u de vergunningscheck doen i.v.m. bouwafval (asbest!!!!!! ) Ik heb een achterpad de breedste kant is 85 cm

Renoveren van een slaapkamer

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussenwoning op de 1e verdieping een slaapkamer van ongeveer 15 m². We willen die ruimte helemaal laten opknappen. Er is nu een houten kozijn met 2 openslaande ramen en daartussen een vaste ruit. We willen dat kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn met 2 draaikiepramen en in het midden een vaste isolatieruit. Er moet ook een latei worden vervangen en er is ook wat werk te verrichten aan de het metselwerk. Bij de draaikiepramen willen we horren en in de isolatieruiten willen we Luxaflex en bovendien een warmtewerende coating. We willen verder een boeiboord laten vervangen door Trespa. Aan de binnenzijde van het platte dak willen we isolatie en een gipsplafond laten plaatsen. Aan 1 zijde van de slaapkamer willen we een geluidsisolerende wand laten plaatsen. Het kozijn en de toegangsdeur willen we ook laten vernieuwen. Verder willen we elektra laten vervangen en stopcontacten laten uitbreiden. Nadat al het timmerwerk klaar is, willen we de slaapkamer laten stuken en sauzen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Pleisteren van een nieuw huis

Wij zoeken een stukadoor die de werkzaamheden kan verrichten voor onze nieuwe woning. Graag ontvangen wij van u een offerteprijs inclusief het materiaal, arbeidsloon, voorrijkosten en schoon opleveren van de woning. De startdatum voor deze werkzaamheden is begin juli 2017l. Het ondergrond is poroplus stenen en dienen eerst stuckwerk aangebracht worden. Wanden Vierkante meter: 345 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 195 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het realiseren van een fundering en een tuinmuur met penanten. Deze tuinmuur zal tevens dienst doen als erfafscheiding met de achtergelegen buren. Het betreft metselwerk en wordt gerealiseerd tussen de reeds aanwezige garage, eigendom, en een muur van de achtergelegen buurman. De lengte bedraagt circa 7 meter en een hoogte van maximaal van 2,5 meter. De bovenkant wordt voorzien van een rollaag. Gezien de lengte zullen er ook penanten gemetseld moeten worden. In de penanten worden ook (blinde) leidingen aangebracht om later verlichting te kunnen aanbrengen. Voor het aanleggen van fundering moet nog graafwerk worden verrichten en de aanwezige begroeiing worden verwijderd. Ik had graag een alles omvattende offerte, dus inclusief materialen bakstenen/fundering, en verwijdering van materialen.

Wij zijn partner bij Casius en zijn op ...

Wij zijn partner bij Casius en zijn op zoek naar een metselbedrijf die voor ons 80 m2 metselwerk kan verrichten inzake een door ons te maken dakopbouw.

Een net ontwaakte vve wil onderhoud ...

Een net ontwaakte vve wil onderhoud verrichten aan pand (4 lagen, 3 woningen). Betreft: -herstellen riolering -portiek renoveren -kozijnen schilderwerk (betreft hele pand voor- en achterzijde) plaatselijk herstel sluitend maken -schoorsteen; voegwerk en loodslabben -ligging dakpannen -windveren vervangen Misschien ook uit te voeren (afhankelijk van kosten): -metselwerk -stalen balken ontroesten -nalopen soldeernaden Het liefst uiteraard op korte termijn (sept./okt.)

Wij willen een bestaande zolder ...

Wij willen een bestaande zolder uitbreiden over de hele breedte van het huis (dit is geen schuinlopend dak, maar een vierkant blok). Voor deze opbouw hebben we uiteraard ook ramen, deuren en beglazing nodig. Uiteindelijk zal er ook nieuwe dakbedekking over het hele dak gelegd moeten worden. Graag willen wij bekijken of er aannemers zijn die alleen casco willen bouwen, dus de muren optrekken, het metselwerk verrichten, ramen en deuren plaatsen en een nieuw dak erop plaatsen. Mijn man is zelf erg handig en wil het liefst de binnenkant zelf afwerken, eventueel kunnen we ook materialen bij de betreffende aannemer bestellen, dit willen wij allemaal overleggen. Uiteraard ligt e.e.a. aan het prijsverschil (zelf doen/laten doen). Wel willen wij een aannemer die werkt met garantie.

Oud sanitair verwijderen, tegels en ...

Oud sanitair verwijderen, tegels en houten schrootjes van wand en plafond verwijderen, Leidingen verlegen,metselwerk en tegelwerkzaamheden verrichten,sanitiar plaatsen en aansluiten, lichtschakelaars, stopcontacten en spotjes inbouwen en afwerking.

Vier huizen in een rijtje tegelijkertijd ...

Vier huizen in een rijtje tegelijkertijd 2,5 meter aan de achtergevel aanbouwen als uitbreiding van de woonkamer. Breedte van het huis is 5,10 meter. Graafwerk kunnen we zelf verrichten, fundering en metselwerk hebben we een vakman nodig. We willen ook de mogelijkheid hebben om individuele aanpassingen te kunnen doen in het aanzicht van de uitbouw. Het is de bedoeling dat het project in de eerste helft van 2005 uitgevoerd gaat worden.

Plaatsen van een serre tegen de ...

Plaatsen van een serre tegen de achterzijde van een nieuwbouwhuis. Afmeting ca 6 m breed, 2,5 - 3 meter diep. Eventueel deel van de werkzaamheden zelf verrichten. Casco opleveren, afbouw zelf. Liefst met dubbele openslaande deuren ipv schuifpui. Metselwerk rondom, dus geen glas tot op de vloer. Houten constructie met halflichtdoorlatend dak.