Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor herindeling kamers:

Herindeling kamers

Begin juli ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. De ruimtes op de begane grond en de eerste etage zou ik graag opnieuw in willen delen. De woning heeft een woonoppervlakte van 168 m2. Er zal ook leidingwerk aangepast moeten worden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te ontvangen?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herindeling kamers uit heel Nederland:

Zolder herindeling

We would like to divide our Zolder into 2 rooms - a study room and a bed room. Please give us a estimated cost for the same. Wij willen graag de zolder verdelen in 2 kamers. De ruimte is ongeveer 7.28 meter lang en 5.42 meter breed. Er zal een scheidingswand met 2 kozijnen en deuren geplaatst moeten worden. Daarnaast dient de elektra en de verwarming doorgetrokken te worden.

Verbouwadvies woning

Advies en voorstel herindeling woning van 2 naar 3 kamers in verband met uitbouw en creëren extra kamer. Zie plattegrond buitenkamer.

Herindeling zolder

Het gaat om een kleine verbouwing van de zolderverdieping, van 4 naar 2 kamers (tussenwandjes verwijderen) en globale afwerking/timmerwerk. Tevens een verwarming verplaatsen.

Verbouwing hoekhuis

Gehele huis: Vervangen elektriciteit en CV en voegwerk vervangen. Begane grond: Vergroting aanbouw achterzijde / aanbouw keuken en bijkeuken / uitbouw voorzijde en verkleinen van de entree / verplaatsen WC / reparatie cq. vervangen houten kozijnen / aanbrengen daklicht in aanbouw / maken erker aan voorzijde. 1e verdieping: Verplaatsen badkamer / herindeling kamers. 2e verdieping: Maken volledige dakopbouw (eventueel prefab). Voor alle constructieve werkzaamheden zijn volgens de klant geen vergunningen nodig omdat deze binnen de vergunningsvrije marge vallen of omdat er een soortgelijke aan-, uit- of opbouw al in de straat is uitgevoerd.

Herindeling woning

I.v.m. verhuizen badkamer naar boven verdieping, graag advies over herindeling kamers en badkamer. Bouwkundige/architect voor advies en eventueel tekening. Graag een prijsindicatie.

Herinrichting woning en uitbouw

Wij willen onze tussenwoning van 4,5 x 8 meter, met drie verdiepingen, meer geschikt maken voor bewoning door een gezin, door meer leefruimte te creëren. Wij denken aan een uitbouw van 2,5 -3 meter, dakkapellen, het verplaatsen van de badkamer en een herindeling van de slaapkamer. Waar nu de badkamer is een overloop met toilet, en de badkamer in een van de kamers.

herindeling slaapverdieping en zolder

Op onze slaapverdieping hebben wij 1 grote en 1 kleine slaapkamer die wij tot 1 kamer willen combineren. Dit betekent uitbreken van de tussenmuur (gipsblokken) en dichtmaken deur van de kleine slaapkamer. Daarnaast is op de zolder een grote ruimte die wij in drie kamers (2 grote slaapkamers en 1 wasruimte) willen ombouwen. Dit betekent waarschijnlijk verwijderen van de muur die wij zelf hebben geplaatst en hiervoor in de plaats de gewenste indeling met deuren in de plaats brengen. Ten slotte hebben wij op de begane grond geen trapdeur. Deze dient (inclusief deurkozijnen) te worden geplaatst.

Wij hebben een dubbele benedenwoning uit ...

Wij hebben een dubbele benedenwoning uit 1915. De badkamer, boven, moet verbouwd. Daarnaast willen wij boven graag een kamer bij laten maken. Wij denken aan een herindeling van de bovenverdieping, waarbij de badkamer wordt verplaatst naar het midden van de verdieping (tussen de twee huidige kamers in) en de ruimte waar nu de badkamer is (achterkant huis) een nieuwe kamer wordt. Dit zou ook een aanpassing aan de twee huidige kamers betekenen (nieuwe wanden en verplaatsing van deuren in een draagmuur), en waarschijnlijk ook een aan de cv-installatie (ketel bevindt zich in huidige badkamer).

Plaatsen dakkapel, eventueel aftimmeren ...

Plaatsen dakkapel, eventueel aftimmeren en herindeling zolder (wandjes voor kamers) Offerte is nodig voor aanvragen financiering, bedrag is indicatief.

woonhuis: aanbouw achter van 1,5 meter ...

woonhuis: aanbouw achter van 1,5 meter diep ( huidige aanbouw is 1,5 m.) + een verdieping erop van 3 meter diep over totale breedte huis, extra raam in woonkamer, muur in woonkamer gedeeltelijk doorbreken naar keuken, keuken en bijkeuken, 1e verdieping: badkamer verplaatsen en totaal vernieuwen, herindeling van kamers