Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor complete uitbouw/studio bouwen op eigen grond:

Complete uitbouw/studio bouwen op eigen grond

Ik wil een studio laten bouwen op mijn eigen grond waar voorheen een garage zat. Oppervlakte 3 x 9 meter. Ik wil in de studio een kleine badkamer met toilet, en een keukenblok. Er is reeds fundering. De muren moeten wel geïsoleerd worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete uitbouw/studio bouwen op eigen grond uit heel Nederland:

Uitbouw opbouw op platte dak

Op 1e verdieping hebben we een slaapkamer en de rest is dakterras. Er is ruimte genoeg om nog twee slaapkamers er bij te zetten en blijft nog ruimte voor een terrasje over. Graag willen we een offerte voor deze verbouwing van A tot Z. Inclusief aanvraag vergunningen en maken van tekeningen en uitgebreid info over materieel keuze. Huis staat momenteel leeg dus bij akkoord kan er meteen gestart worden met werkzaamheden. Het is pas gekocht voor particulier gebruik. er zit beetje haast achter, het huis is altijd beschikbaar voor bezichtiging om juiste schatting te maken. Als het mogelijk is willen wij ook graag in de wc op de 1e verdieping, waar de cv ketel staat, naar complete badkamer maken. Daarvoor moet de cv ketel verplaats worden. De afmetingen durf ik niet te zeggen, dit wil ik graag met de aannemer bespreken.

Uitbouw en dakkapel

Ik zoek iemand voor een uitbouw aan de tuinkant. +/- 5.25 bij 2.50 meter. Inclusief fundering, isolatie en evt. Advies lichtkoepel/ raampartij dak uitbouw. Vloerverwarming + plavuizen/ of andere vloer advies. Graag een complete oplevering. Op de 2e verdieping wil ik een groot dakkapel.

uitbouw achterzijde woning

wij willen een uitbouw bij een bestaande woning aan de achterzijde realiseren van 4 meter de tuin in bij 6,8 meter langs de woning. Net zoals bij de buren (foto) Fundering ligt er schijnbaar al gedeeltelijk. liefst start werk 1 oktober en anders 1 november. Het is vergunningsvrij. Ik wil graag een complete oplevering. Een stalen constructie lijkt mij het beste.

Uitbouw zijkant huis

Goede dag wij zouden graag de indicatie prijzen willen weten van een complete aanbouw in Amsterdam brenner 99 Met als VOLGT * Aanleveren tekeningen en constructieve berekeningen t.b.v. de uitbouw. * Grondwerk (leeghalen tuin en slopen schuur) * Heiwerk (Stelpost i.v.m. nader uit te werken constructie en lengte heipalen) * Maken betonfundering * Slopen gedeelte zijgevel t.b.v. doorgang naar de woning. * Leveren en monteren staalconstructie t.b.v. doorgang naar de woning. (Stelpost voor de aanschaf van de staalconstructie i.v.m. nader uit te werken constructie) * Maken RC 3,5 geïsoleerde betonvloer. * Maken van 100mm dikke kalkzandsteenmuren t.b.v. de binnenwanden en aanbrengen van isolatie. * Maken van de buitenmuren. * Leveren en monteren van één hard-houten kozijn v.v. openslaande deuren met HR++ beglazing. * Maken van de balklaag en dakconstructie. * Leveren en monteren van EPDM-dakbedekking en zinken deklijsten. * Monteren van een zandcementdekvloer in de uitbouw. * Leveren en monteren van een gipsplafond in de uitbouw. * Stukwerk * Aftimmerwerk * Elektra * Loodgieterswerk (wel opgenomen stelpost t.b.v. riolering van de keuken) * Vloerafwerkingen * Schilderwerk Graag prijzen van 4x4 en prijzen van 4 x 2.5

Uitbouw achterzijde woning

Ik ben op zoek naar een aannemer die een prefab houten aanbouw kan realiseren. Gewenste afmeting is circa 2 bij 4 meter. Oplevering kant en klaar, dus inclusief complete afwerking.

Uitbouw achterzijde huis

Graag zou ik willen weten wat een aanbouw circa kost van 3 meter. De breedte van het huis is 5,20 meter. Er is geen vergunning voor nodig. Complete oplevering is in overleg. Er moet wel gestuc worden, er moet een fundering in komen en het moet van glas en aluminium gemaakt worden. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een andere woning gekocht en willen de woonkamer iets meer de tuin in laten bouwen, zodat we meer ruimte krijgen voor een eethoek. De uitbouw moet 5,49 meter breed en 2,5 meter lang worden. Complete oplevering is in overleg. Verder moet er elektra in komen, een fundering en een houten constructie. Stucwerk kunnen wij zelf. Graag een offerte.

Uitbouw achterzijde serre

We willen graag een serre aanbouwen van 3.5 x 1.5 meter. Zie foto ter inspiratie. Er is geen vergunning nodig. Complete oplevering is in overleg. Er is geen stucwerk nodig, wel elektra en een fundering en het moet van kunststof gemaakt worden.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van onze woning. 2.5 m x +/-6 m. Daarbij willen we een schuifpui (waar nu de klapdeuren zitten) en een losse keukendeur (waar nu het raam zit). Complete oplevering is in overleg. Verder moet er wel elektra, stucwerk, een fundering en stenen muren komen. Verder zoveel mogelijk raam. Keuken behouden.

Uitbouw achterzijde huis

Complete uitbouw achterzijde. Huidige muren blijven staan. Kozijn wordt hergebruikt. Glazen dak (serre idee). Breedte huis 5,1 m en diepte uitbouw max. 2,50 m. Hoogte huidige plafonds 2,60 m. Als foto heb ik een voorbeeld toegevoegd wat het ongeveer moet worden. Echter is ons huidige kozijn niet over de gehele breedte van het huis, dus zal een stukje muur moeten komen. Onze beide buren hebben al een uitbouw waardoor wij al 1,20 aan muren hebben aan beide kanten. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet. Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius