Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor reparatie console balkon:

Reparatie console balkon

Een van de drie consoles van het balkon moet gerepareerd worden, het is een tijd geleden deels afgebroken. Het is van steen of van beton, dat kan ik niet goed zien. Met het balkon zelf is niks aan de hand, dat functioneert normaal. Het balkon is ongeveer 4 meter breed en 3,25 meter diep.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie console balkon uit heel Nederland:

Reparatie- en montage klussen in huis

1. Siematic keukenkastje (90 cm breed) gaat naar boven open. 1 scharnier met demper is afgebroken. Heb al 2 nieuwe, maar die laten de deur niet zo hoog komen als voorheen. 2. Onder dit kastje 4 led onderbouw lampen monteren (stopcontact etc. zit er al). Heb nog meer klussen, zoals tv console plaatsen, schuifwand ong. 440 breed, 170 hoog cm op schuin dak maken.

Balkon repareren

Gaarne prijsopgave voor reparatie van een dragende console van Belgisch hardsteen. Rechter console moet gerepareerd worden. Bovenste deel van hardsteen verwijderen, ijzeren constructie van roest ontdoen en nieuwe dragende constructie van Belgisch hardsteen aanbrengen. Foto eventueel beschikbaar.