Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor kelder impregneren:

Kelder impregneren

Relatief droge kelder waterdicht maken voorafgaand aan afwerking, 28m2
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder impregneren uit heel Nederland:

Kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken door middel van impregneren van de binnenuit de buitenmuur impregneren (systeem)

Divers onderhoud om de nieuwe woning

Met ingang van 2 augustus 2018 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Op basis van een bouwkundig rapport zou ik graag een offerte willen aanvragen voor de volgende werkzaamheden, alsmede een richtlijn voor het mogelijk aanvangen van deze (indien mogelijk in de week van 6 augustus 2018): - Vloerbalken vervangen en vloerbeschot aanhelen/herstellen, als gevolg van vocht in de gemetselde fundering; - Funderingsmuren behandelen met een schimmel afdodend middel + aanbrengen vochtregulerende bodemafsluiter; - Binnenmuren injecteren, inclusief kelder in verband met optrekkend vocht, waarvan de uitkomst van de vochtmeting te hoog is. Of een totaal herstelplan indien nodig. - Vervangen van dakpannen met gebreken en/of breuken van het hoofd dak van de woning. Eventueel het impregneren van de buitengevels aan voor- en zijkant (achterzijde wordt in de nabije toekomst uitgebouwd). - Voegen herstellen van de buitengevel.

Vloerbalken vervangen en wanden impregneren

Uit een bouwkundig rapport van ons appartement is naar voren gekomen dat de vloerbalken gedeeltelijk moeten worden vervangen/ijzeren schoenen moeten krijgen. De helft is wel al gedaan. De wanden moeten aan de binnenzijde geïmpregneerd worden, tegen optrekkend vocht. De kruipruimte/kelder is 1,5 meter hoog en toegankelijk via 2 luiken met trap. Deze is circa 40 m2. Het appartement is verkocht onder voorwaarde dat de herstelwerkzaamheden in 2018 worden uitgevoerd. Ik heb zo spoedig mogelijk een offerte nodig voor de VVE aangezien zij moeten mee betalen.

Renovatieklussen in en om huis

Enkele problemen : 1. Vervangen van een slang in gasaansluiting door permanente aansluiting 2. Hulp met leegpompen van kelder waar bij regen water in terechtkomt 3. Oplossen van enkele kleine problemen met elektrische verlichting en schakelaar 4. Impregneren van houten schuur met beits 5. Nakijken geiser en gasbrander in kachel. De werkplekken zijn goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant gedaan.

Gevelrenovatie van de woning

Het betreft een aanvraag / advies voor de gevel renovatie van de woning. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1936. De voor- en zijgevel dienen te worden beoordeeld. Daarnaast wil ik de kelder laten impregneren. Deze ruimte is ongeveer 5 m2 groot.

Vocht in kelder en souterrain bestrijden

Ik woon in een dijkhuis. Op de begane grond, onder dijkniveau, heb ik bij langdurige regenval last van natte vloeren, in de kelder en in de keuken. Wellicht is dit deels te verhelpen door de aansluiting in de muur en vloer te dichten en deels door de vloer in de keuken te impregneren?

Vocht in kelder en souterrain bestrijden

Ik woon in een dijkhuis. Op de begane grond, onder dijkniveau, heb ik bij langdurige regenval last van natte vloeren, in de kelder en in de keuken. Wellicht deels te verhelpen door de aansluiting van de muur en de vloer te dichten, deels door de vloer in de keuken te impregneren?

Buitenmuur van de kelder impregneren

In mijn souterrain wil ik graag een buitenmuur impregneren. Afmeting: Muur 1 heeft een lengte van 8.67 en een hoogte van 2.20 en 1.65 (50%) meter. Muur 2 heeft een lengte van 3.90 en een hoogte van 1.65 meter.

Betonvloer laten storten

In onze nieuwe woning willen wij in een aantal ruimtes een betonvloer laten storten, inclusief isolatie en vloerverwarming, en laten vlinderen. Het betreft een oud huis waarvan een deel van de vloer nog op balken ligt. Graag verneem ik van u wat voor kosten dat met zich mee brengt als we dit via uw bedrijf willen laten uitvoeren. Het gaat om de volgende ruimtes: Woonkamer 45 m2: beton + isolatie Keuken 14 m2: beton + isolatie (indien zinvol = namelijk boven een kelder) + vlinderen + impregneren Bijkeuken 8 m2: beton + isolatie + vlinderen + impregneren Berging 5 m2: beton + isolatie + vlinderen + impregneren Hal 1 m2: beton + isolatie + vlinderen + impregneren Toilet 1 m2: beton + isolatie + vlinderen + impregneren Badkamer (1ste verdieping) 16 m2: beton + vlinderen + impregneren Bij alle vloeren willen we zelf de breekwerkzaamheden doen en willen we eventueel zelf de vloerverwarming aanleggen, indien jullie dit aanbieden zou ik dit in de offerte graag opgenomen zien worden om te kijken of we dit ook uit willen besteden. Zou u de offerte willen specificeren per ruimte? Bij voorbaat dank.

Voegen en impregneren van de buitengevel

Aan de onderzijde van het kozijn in de kelder loopt het water naar binnen. Het is te zien dat het voegwerk hier niet goed is en dat deze vervangen moet worden. Verder wil ik een stuk muur van 1.5 meter breed laten controleren daar deze muur vochtig lijkt.