Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor zelfbouwkavel woning bebouwen :

Zelfbouwkavel woning bebouwen

Ik heb een zelfbouwkavel in Amsterdam IJburg en willen daar graag realiseren. Wij kunnen in totaal 400 m2 bouwen. Wij hebben een voorlopig ontwerp en willen graag toetsen wat de bouwkosten zullen zijn bij verschillende aannemers. Wij willen de woning graag Casco plus laten bouwen. Het gaat om 4 woninglagen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor bouw en nieuwbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zelfbouwkavel woning bebouwen uit heel Nederland:

Tussenwoning laten bouwen

Wij hebben een zelfbouwkavel in Zaandam en willen daarop een tussenwoning laten bouwen, 2 woonlagen, 144 m2. Vanaf maart zou er gebouwd kunnen worden maar april/mei ligt meer in de lijn der verwachting. Ons budget voor de bouw is maximaal € 185.000,-. Dit is exclusief de kosten voor het energieneutraal maken van de woning en kosten inrichting (vloeren, keuken, etc.) Verdere maten en bijzonderheden vindt u in de bijlage.

Woning bouwen op een zelfbouwkavel

Kavel grootte 6 x 18 meter. Huis met een woonoppervlakte van 150 m2. Inclusief badkamer en keuken. Omdat ik nog in de orienterde fase zit ben ik erg nieuwsgierig naar de kosten van het bouwen van een huis.

Zelfbouwkavel. Woning bouwen. Stijl in ...

Zelfbouwkavel. Woning bouwen. Stijl in de traditie van Amsterdamse School. Woonwensen: 5 slaapkamers waarvan ouderslaapkamer met inloopkast, inloopdouche, wastafel en toilet. Volwaardige badkamer, huiskamer, grote woonkeuken, speelruimte kinderen, kantoor, royale bijkeuken en bergruimte. Garage. Gezien de woonwensen, denken wij aan een souterrain om extra ruimte te winnen. Ontwerpen en bouwen.

Het gaat om een woning die ik zelf ...

Het gaat om een woning die ik zelf ontwikkel op een zelfbouwkavel in Rotterdam (Katendrecht). De nieuwbouwwerkzaamheden zullen in april 2008 van start gaan. De fundering is al aanwezig. De bouwtekeningen zijn inmiddels ingediend en goedgekeurd door de gemeente. Indien mogelijk zou ik graag een bouwkostenindicatie willen ontvangen, opgesplitst in kosten voor de ruwbouw (minimale casco) en kosten voor de afbouw.