Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkonvloer herstellen:

Balkonvloer herstellen

Ons balkon vertoont plekken met betonrot. Dit willen wij graag laten repareren. Daarnaast willen wij het balkon laten afwerken met een goede coating. Een balkon is 6 m2 en het gaat om totaal 2 balkons.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkonvloer herstellen uit heel Nederland:

Coating van balkonvloer herstellen

Het betreft een balkon van een jaren dertig woning. Deze heb ik vier jaar geleden gekocht. Daarvoor is de betonvloer opgeknapt en met een coating behandeld. Deze coating begon na een jaar al los te laten. De uitvoerende aannemer heeft dat toen weer hersteld. Maar de problemen bleven terug komen. Mijn vraag aan jullie is wat de beste oplossing zou zijn om het balkon netjes af te werken. Welk type vloer moet geschilderd / vernist worden? Betonvloer 1.20x5.5 meter lang.

Balkonrot herstellen

Herstellen van balkonrot zowel aan de bovenzijde als op de balkonvloer. Afmeting balkon 2.5 x 1.20 meter.

Balkonvloer met betonrot herstellen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het repareren (boven en onderzijde) van mijn balkon van een jaren 60 woning. Bij elkaar circa 2 m2 (2.20 x 1 meter). Het balkon bladdert af en heeft wellicht betonrot. Graag ook de duur van de reparatie aangeven alstublieft.

Balkonvloer herstellen

Ik woon in een tussenwoning waar aan de achterzijde op de 1e verdieping een balkon aanwezig is over de volledige breedte van de gevel. Het balkon heeft een betonnen vloer. Ik vermoed dat er een scheur in de vloer zit, hoewel ik dat aan de bovenzijde niet kan zien. Ik zie als ik beneden in de tuin onder het balkon sta, dat daaraan 'kalkpegels' hangen. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en een prijsopgave voor het benodigde herstelwerk.

Lekkage van een balkonvloer herstellen

Het betonnen balkon op de 1e verdieping van mijn woning lijkt te lekken. De maat is ongeveer 100 x 500 cm. Ik wil dit graag laten beoordelen en ontvang daarbij uw reparatievoorstel en prijsopgave.

Betonrot aan een balkon repareren

Aan de voorzijde van onze woning bevindt zich op de 1e verdieping een balkon van ongeveer 400 x 120 cm. Aan de onderzijde van de betonnen balkonvloer is door betonrot het betonijzer zichtbaar geworden. Ik laat het ijzer graag behandelen en het beton herstellen. Ik stel uw bezoek op prijs en ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Reparatie van een balkonvloer en verlengen van een leiding

Vanuit mijn appartement loopt er vanaf de cv-ketel een afvoerpijp voor condenswater via een gat in de muur naar het balkon. Die buis eindigt in de muur en het condenswater loopt langs de muur op de balkonvloer. Daardoor is de bovenlaag/coating van de balkonvloer aangetast. Ik wil een oplossing voor het condenswater laten maken, bijvoorbeeld een verlenging van de afvoerbuis, zodat er een emmer onder kan of met een slang of buis naar het afvoergootje. Verder wil ik de toplaag van het balkon laten herstellen. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bekijken en ontvang daarbij uw advies en een prijsindicatie.

Betonnen balkon beoordelen en indien mogelijk herstellen

Ik zal als timmerman binnenkort bij een klant van mij nieuwe balkondeuren gaan plaatsen. Daarbij moet ik op een klein balkon gaan staan dat in erg slechte staat is. Namens mijn klant wil ik graag een offerte aanvragen voor inspectie en herstel van dat balkon. Het gaat om een balkon dat op de 1e verdieping aan de achtergevel zit. De balkonvloer is vlak langs de achtergevel gescheurd en het deel dat buiten de gevel hangt is al minstens 1,5 cm gezakt. De wapening is aangetast en er bestaat een groot risico dat het balkon af zal breken. Ik weet niet of het balkon nog te redden is. De onderzijde van het balkon is betimmerd en er is een houten leuning. Ik maak graag een afspraak voor een deskundig advies en uiteraard een zo volledig mogelijke offerte.

Coating op een betonnen balkonvloer herstellen

De coating op mijn betonnen balkonvloer is aan vervanging toe. De laag laat los en dient te worden verwijderd. Hierna moet er een nieuwe coating aangebracht worden. Het balkon is ongeveer 1.50 meter bij 3 meter. Alvast bedankt voor een reactie.

Draagconstructie van het balkon renoveren

Aan de achterzijde van onze woning en die van de buren bevindt zich een geschakeld balkon op 3 stalen dragers (een U-profiel 120 mm, flens 55 mm, profiel: IPE140) die in de muur zijn ingemetseld. De draagconstructie is afgekeurd door de gemeente en moet worden vervangen of verbeterd. De draagkracht/stijfheid van de dragers zit ver onder de norm. Ook is een profiel bijna weggeroest bij de muur en een ander profiel vertoont scheuren. Wij willen aannemers die met een dergelijke renovatie bekend zijn graag uitnodigen voor de inventarisatie en om een begroting op te stellen per woning. We laten ons graag adviseren over de mogelijke verbeteropties. Na goedkeuring van de gemeente en beide bewoners kan het werk worden verzorgd. Voor onze woning willen we een offerte voor het herstellen van de randbalk i.v.m. roestvorming, het herstellen van een kleine dilatatievoeg tussen 2 muren daarboven, het waterdicht coaten van de balkonvloer en het herstellen van het metselwerk/ de latei boven het kozijn onder het balkon. Opties voor herstel van de draagconstructie kunnen zijn: Het profiel vervangen door een verzinkt profiel, het profiel versterken door een versterkingsstrip aan te lassen aan beide zijden van de flens, het profiel ondersteunen (alleen toepasbaar als dat nog in voldoende staat is), via een juk op de gevel of door een ijzeren paal die op een betonnen fundering rust. In dit geval dient een schets aan de gemeente overlegd te worden. De buren verhuizen binnenkort. De offerte ontvangen wij graag op korte termijn. Onze buren gaan binnenkort verhuizen. De afstemming van de werkzaamheden kan mogelijk bij nieuwe bewoning.

Partners

Partners van Casius