Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor krakende vloer verhelpen:

Krakende vloer verhelpen

Het gaat om de vloer van onze bovenburen. Op een plek zit daar een flinke kraak in. Het gaat om een oude houten vloer onder tapijt. Het gaat om huizen gebouwd in 1910 in Amsterdam Watergraafsmeer. Het betreft een klein gedeelte van de vloer.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krakende vloer verhelpen uit heel Nederland:

Verbouwing van een appartement

• leidingen keuken verplaatsen naar andere kamer aan balkon + extra groepen elektra (voor inductie) maken + gat boren door muur voor luchtafzuiging naar buiten • Slopen 2 tegen elkaar liggende inbouwkasten + wegbreken stukje wand tegen plafond + wegbreken buitenzijde schouw+ stucen • Leidingen 'oude' keuken wegwerken en alles stucen • Badkamer en toilet (incl vloer) slopen en nieuwe (stuk kleinere) badkamer plaatsen incl sanitair en plafondspotjes • Plafond hal vervangen of stucen • CV leidingen wegwerken • Krakende en piepende ondervloer (bestaande uit Rabatdelen) waar nodig versterken/ vervangen • Verfen van alle wanden en deuren (+/- 200 m2) • Optioneel: - stopcontacten en lichtschakelaars lager plaatsen. Kast bouwen om CV en mechanische ventilatie heen Info: appartement staat leeg, dus per direct zou al begonnen kunnen worden met verbouwen.

Krakende vloer reduceren

De vloer tussen mij en de bovenburen kraakt hard. Dit wordt versterkt door de holle ruimte ertussen. De oppervlakte is ongeveer 40 a 50 m2. Kunnen jullie dit verhelpen of reduceren?

Krakende plank verhelpen op zolder

De vloer van een zolderkamer in een huis uit 1906 kraakt op een bepaalde plek heel erg. En alleen in bepaalde perioden van het jaar. Via de vloer en het plafond zijn geen planken zichtbaar. Wellicht is het de steunbalk op de foto. Het gaat dus maar om 1 bepaalde plek in de vloer, niet de hele vloer.

Krakende vloer verhelpen

Ik wil de krakende vloer in de gang verbeteren. Betreft een benedenwoning met kruipruimte. Het luik is reeds geopend en het is gebleken dat het gaat om een loszittende balk in de muur. Deze behoort vastgezet te worden. Gelieve contact middels mail in verband met werk.

Krakende vloer repareren en isoleren

Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden betreft het repareren van een krakende vloer en eventueel extra isoleren met behoud van de huidige hardhouten vloer. De oorzaak van het kraken is, nog, niet helemaal bekend. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2.

Krakende vloer verhelpen

Er is sprake van een eiken houten vloer, wat op sommige plekken extreem kraakt. Het gaat om circa 70 m2. Het huis is in 1921 gebouwd en de eiken vloer ligt op een houten ondervloer. De eiken vloer willen we graag behouden. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Geluidsisolatie verzorgen of krakende houten vloer aanpakken

Mijn bovenburen hebben een houten vloer die heel erg kraakt. Ik zoek een vakman die dit euvel eventueel zou kunnen verhelpen of een vorm van geluidsisolatie kan toepassen. Dit complex is gebouwd in de jaren '50. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Krakende vloer verhelpen

We hebben een nieuwe woning gekocht waarbij de vloer erg kraakt als je er over heen loopt. We vinden de vloer wel mooi, dus als het mogelijk is willen we deze behouden. Het gaat om een houten vloer. Oppervlakte van 60m2. ( zie foto ) We zijn benieuwd hoe veel het ons zou kosten !

Gehorige en krakende vloer isoleren

Heer/mevrouw , Vanwege een gehorige/ krakende vloer in 1 slaapkamer en overloop op de boven verdieping zouden wij dit willen laten isoleren. De slaapkamer is 10,9 m2 en de overloop is 3,6 m2. Er ligt laminaat op de houten verdiepingsvloer. Zie ziet het plafond bewegen als iemand boven loopt.

Krakende vloer verhelpen

Op één plek kraakt de vloer van mijn bovenbuurman heel erg hard. Via een boorgaatje in mijn plafond stuit ik op een harde grijze plaat. En onder het tapijt op de vloer boven heb ik ook geen zicht op planken. Ik kan dan ook niet ontdekken wat het kraken veroorzaakt en waar zich krakende planken bevinden. Misschien is het een steunbalk die kraakt. Zie foto. Graag zou en deskundige langs laten komen om een klein onderzoekje te doen en op basis daarvan daarna het kraken te verhelpen. Via de vloer of het plafond. Het is een huis uit 1906. Graag reactie per mail.