Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor appartementen verbouwen:

Appartementen verbouwen

We zoeken een bouwbegeleider die voor de afbouw van 500 m2 aan appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen de toezichthouder en controlleur kan zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartementen verbouwen uit heel Nederland:

Appartement verbouwen

Verbouwing binnen een appartement met een oppervlakte van 55 m2. Werkzaamheden: - Een muur uitbreken (tussen slaapkamers). - Een deur + kast die naar slaapkamer vanuit woonkamer gaan dichtmaken. - Stucen alle wanden. - Er moet een badkamer/wasruimte gecreëerd worden (nu alleen een douchebak en wastafel op de slaapkamer). - Inloopkast maken. - Garderobe kast maken in de hal. - Geiser moet vervangen worden door een HR ketel (plaats: op het balkon in een isolatiekast, dit hebben meerdere appartementen in het blok vanwege ruimte besparing). Daarvoor moeten de leidingen die nu langs de plafonds lopen door het hele huis verplaatst/weggewerkt worden als tevens de radiatoren verwijderen vervangen voor kleinere. - Plaatsen van een badkamer en toilet (materialen aanwezig van de gerenommeerde merken Grohe, Villeroy & Boch et cetera. Alle bovenstaande klussen zijn afhankelijk van het totaal bedrag, is dit te hoog dan moet er met de bestaande indeling gewerkt worden en eventueel dingen op een andere manier aangepast, vandaar het advies en een indicatie van de kosten. Ik heb de plattegrond toegevoegd.

Kerk verbouwen naar onzelfstandige kamers

We hebben een kerk en die willen we verbouwen naar 19 onzelfstandige appartementen met eigen voorzieningen In het betreffende gebouw zit helemaal niks ook geen verdiepingsvloeren. Het is geen monument dus alles mag verbouwd worden. Fundering van het pand loopt naar ruim 3 meter. Zand moet er nog wel uit. Graag een offerte voor de 4 verdiepingen kelder apart offreren. Bouw gaat binnen 8/9 maanden van start.

Verbouwen van schuur boerderij

Ik wil de schuur van de boerderij van 420 m2 veranderen in een kleinschalige woningcomplex voor mensen met een beperking. Op de begane grond moeten 4 appartementen komen met 2 badkamers. Op zolder moeten 2 appartementen komen, daar moet alleen een wc en wastafel komen. Een keuken hoeft niet geplaatst te worden. Verder moet alles goed geïsoleerd worden en er moeten meerdere kozijnen geplaatst worden.

Gevel van voormalige huishoudschool pleisteren

We verbouwen een oude school tot 18 appartementen. De buitengevel dient gestuukt te worden. Buitenwerk: 500 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Woning verbouwen tot appartementen

Wij willen graag onze woning opsplitsen in een bovenappartement en een benedenappartement. Hiervoor is met name het volgende nodig dit te realiseren: - Ingang aanpassen zodat er 2 voordeuren ontstaan na de hal - (draag)muur aanpassing zodat de trap van boven naar beneden doorloopt in een aparte kamer - Trappengat aanpassen en dient afgewerkt wordt zodat het gescheiden is van de benedenwoning Het betreft een authentiek herenhuis, dit dient zoveel mogelijk intact te worden gehouden. Aangezien het tevens gaat om verbouwing / aanpassing aan het bestaande trappenhuis zal er vakkundig timmerwerk aan te pas komen. Wij begrijpen dat op basis van bovenstaande informatie nog geen duidelijke offerte opgemaakt kan worden, daarom zouden we het fijn vinden als er op locatie in overleg met ons gekeken wordt naar wat er dient te gebeuren.

Jaren 30 pand splitsen

Jaren '30 kantoorruimte met bovenwoning verbouwen naar 2 appartementen met een totaal van 180 m2. BG: aanbouw 12 m2, platdak, tuindeuren, geen extra voorzieningen in aanbouw plaatsen: woning scheidende wand 7 meter, wanden voor badkamer 10 meter, 3 binnendeuren, 2 x toilet, 1 rechte simpele keuken, zwevend plafond 64 m2 verdeeld over 4 ruimtes. 1e verdieping: installeren c.v. installatie met leidingwerk, zwevend plafond 64 m2 en fermacell vloerdelen 64 m2 beide verdeeld over 4 ruimtes. Tekeningen zijn aanwezig, vergunning is verleend. Voorlopig alleen via de mail contact mogelijk.

Uitbouw aan de achterzijde

Uitbouw om bestaande keuken te verbouwen. Het deel zonder ramen wordt bij de badkamer getrokken. Dat is een deel van 1 x 1,5 meter. Een niet dragende muur halen we zelf weg. Het deel aan de raamkant wordt vergroot met de uitbouw van 2. 25 x 2. 25, en dat wordt een slaapkamer. Er is geen fundering. Er is nog geen teken/ of rekenwerk gedaan. De woning (oudbouw) staat in Amsterdam Oud Zuid op de begane grond, met nog 3 appartementen erboven. Aan beide weerszijden zitten er ook andere appartementen tegenaan. Dus alleen de voorkant en achterkant staan vrij. De uitbouw vindt plaats in de achtertuin.

Stucwerk in een appartement

Wij laten een oud klooster momenteel verbouwen tot 3 appartementen. De appartementen worden gemaakt in voormalige klaslokalen van elk 100 m². Er zijn daar tussenwanden gemaakt van gipsplaten en er is een etage in gekomen. OP de bestaande muren zit oud en glad stucwerk dat in goede staat is. Wij willen daar nu op korte termijn glad stucwerk laten aanbrengen op de wanden en het plafond van het 1e appartement dat daarvoor gereed is. Er zijn hoge plafonds op 5 meter hoog en boven de etage is het 2,5 meter hoog. Het gaat om in totaal ongeveer 400 m² stucwerk. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsopgave. Na gebleken kwaliteit kunnen de andere twee appartementen als vervolgopdracht worden gegund.

Aardpen slaan bij renovatiepand

Wij ontvangen graag een offerte voor het slaan van een aardpen. Wij zijn dit pand aan het renoveren/verbouwen. Op de verdieping worden 2 appartementen gerealiseerd, begane grond is en blijft een winkel.

Bedrijfspand verbouwen tot woningen

Ik wil een bedrijfspand verbouwen tot appartementen en sociale plekken zoals vergader ruimtes. Het gaat om een pand van een kleine 25000 vierkante meter. Wat gaat mij dit kosten?