Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor reparaties op het dakterras:

Reparaties op het dakterras

Door de heftige storm in januari moeten er twee reparaties aan het hekwerk van ons dakterras worden uitgevoerd: 1. Het hekwerk van ons dakterras is gedeeltelijk losgekomen. Deze moet opnieuw vastgezet worden aan de houten vlonders. Zie foto's. 2. Daarnaast is de toplat van het hekwerk gedeeltelijk losgekomen. En eigenlijk is de hele toplat aan vervanging toe. Het gaat ongeveer om 30 meter. Zie foto's. Ik ben op zoek naar iemand die beide klussen op korte termijn kan uitvoeren. Mogelijk ook wat houten latten afvoeren, kunnen we eventueel ook zelf doen. Nieuwe materiaal mag u verzorgen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparaties op het dakterras uit heel Nederland:

Dakterras repareren

Dakterras is ongeveer 5 jaar geleden aangelegd. Er zijn nu aantal reparaties noodzakelijk. Vooral aan houten hekwerk. Het opnieuw stevig verankeren aan de zwevende vloer van het hekwerk, vervanging van aantal deklatten of opnieuw goed vastzetten, 1 kant van het hekwerk 1 meter opschuiven. Vervanging van de lekkende waterleiding liggend onder de zwevende vloer. Hekwerk is totaal (omtrek dakterras) ongeveer 25 meter lang.

Buitenschilderwerk aan kozijnen en deuren

Buitenschilderwerk houten kozijnen en deuren en de dakgoot. Het huis heeft drie verdiepingen voor en achter twee (vanwege dakterras). Aan voorzijde en achterzijde een dakkapel. Kleine reparaties van houtrot en bij de ramen kit vervangen waar nodig.

Terrasdeuren repareren of vervangen

Terrasdeuren repareren of vervangen. De twee deuren zijn niet goed aangebracht. Wat nu de oplossing is weet ik niet. In ieder geval waait de wind er langs alle kanten doorheen. Er is al is een tochtstrip aangebracht, maar dat heeft niet gewerkt. Deuren zijn eind jaren negentig geplaatst. Of nieuwe deuren de oplossing zijn zou ik graag willen vergelijken met de kosten voor reparaties/aanpassingen van de deuren. Het zijn de deuren van de woonkamer naar het dakterras.