Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor dakopbouw met dakterras maken:

Dakopbouw met dakterras maken

Dakopbouw met dakterras tussen twee bestaande opbouwen met de afmeting van 11,23 meter bij 4,80 meter. Moet voldoen aan uiterlijke kenmerken van omliggende opbouwen. Vergunningen moeten nog aangevraagd. Er moeten houten platen opkomen met een ijzeren balustrade. Het zal aan dezelfde voorwaarden moeten voldoen als de opbouw bij de buren. Aan de voorkant komt het dakterras te staan en we willen graag een waterleiding doorgetrokken hebben om een badkamer te kunnen realiseren. Via streetview kunt u een indruk krijgen van de opbouw van de buren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw met dakterras maken uit heel Nederland:

Dakopbouw met dakterras

Opbouw met dakterras, de afmetingen zijn 11,23 meter bij 4,80 meter. De opbouw moet gerealiseerd worden tussen twee bestaande opbouwen en voldoen aan de eis dat het uiterlijk gelijk is aan de omliggende opbouwen.

Opbouw met dakterras realiseren

Als ik zo door de wijk fiets dan zie ik nergens een dakopbouw. Wel zie ik veel dakterras huisjes, van 3 bij 2. Is het zo dat rondom de Frederik Hendrikstraat het niet toegestaan is om een opbouw van pak 'm beet 5 bij 4 te realiseren?

Prefab opbouw op een plat dak bouwen

Wij willen een dakopbouw op een plat dak van 32 m2 laten plaatsen. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de elektra en verwarming doorgetrokken. De ruimte wordt ingedeeld in een slaapkamer en een badkamer. De wanden en het plafond van de slaapkamer moeten worden gestuukt en in de badkamer willen wij graag een douche, wastafel en toilet. Of wij de wanden en de vloer willen laten betegelen is nog niet duidelijk. Verder willen wij graag een dakterras van 2 bij 4 meter realiseren en deze laten afsluiten met een reling. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw met dakterras maken

Den Haag, 08 februari 2018. Geachte heer /mevrouw, Zojuist (dinsdag 06 februari) heb ik uw site bezocht en mijn contactgegevens en verzoek om een gesprek en dakopbouwofferte aangevraagd. Bijgevoegd de door de gemeente Den haag goedgekeurde bouw-tekeningen et cetera t.b.v. aanvraag van een offerte voor een dakopbouw+terras: adres: Goudsbloemlaan 2 te Den haag. Voor meer informatie, graag voor 09 februari omdat wij van 09 februari tot 24 februari in regio’s in het buitenland zijn waar niet altijd telefoon en/of mailverkeer mogelijk is. Familie

Dakopbouw maken op plat dak

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een dakopbouw. De ruimte zal 9 bij 7 meter moeten worden. Ik wil een L-vormige dakopbouw met een dakterras in de L. Een klein halletje voor de trap en een toilet en voor de rest wil ik 1 open ruimte voor de keuken en om te wonen. Er zal een vaste trap naa boven geplaatst moeten worden. De tussenwand en het toilet dient te worden geplaatst en elektra, water en verwarming doorgetrokken. Verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden.

Dakopbouw met dakterras bouwen

Graag een prijsindicatie voor een dakopbouw van 8 bij 4 meter met hierbij een terras van 8 bij 4 meter. De opbouw moet zo worden afgeleverd dat er direct kan worden gestuukt en een vloer kan worden gelegd. Er moet een schuifpui en convector in worden geplaatst

Zo groot mogelijke dakopbouw maken

We willen een zo groot mogelijke dakopbouw realiseren. Als dat aan de achterzijde mogelijk is zou het om zo'n 25 m2 gaan, met behoud van het dakterras. Onderdeel van het traject is inschatting van het verkrijgen van de vergunning en de vergunningaanvraag. Buren hebben ook een dakopbouw dus in theorie zou het geen probleem moeten zijn.

Woning opbouwen, uitbouwen en renoveren

Wij willen onze woning gaan aanpassen aan onze woonwensen. Op het platte dak willen wij graag een dakopbouw laten plaatsen met dakterras. De opbouw zal ongeveer 20 m2 gaan worden en het dakterras 3 bij 3 meter. De ruimte zal gebruikt gaan worden als slaapkamer. De wanden en plafond zal worden gestuukt en de elektra en cv moet worden doorgetrokken. Daarnaast willen we een uitbouw achter de keuken en het bestaande dakterras daardoor vergroten. Hiervoor zal er een gemetseld schuurtje moeten worden verwijderd. De uitbouw aan de keuken zal 3 bij 2 meter gaan worden en het dakterras dus doorgetrokken. In de uitbouw dient er elektra aanwezig te zijn en de ruimte moet worden geïsoleerd. Er zijn nog geen vergunning aangevraagd.

Dakopbouw laten bouwen

Ik wil in het najaar van 2018 graag een dakopbouw (met plat dak) van 6 x 4 meter laten bouwen. Het huidige dak is plat met een groot dakterras. De opbouw dient volledig afgewerkt van binnen en buiten met een schuifpui en aan één zijkant ramen. Er moet elektra worden aangelegd, watervoorziening en een afvoer. De helft van het huidige terras wordt dan bebouwd en de andere helft blijft balkon. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Dakopbouw op een dakterras bouwen

Bestaand dakterras van 4 meter bij 2 meter. We zouden graag hier een slaapkamer van willen maken.

Partners

Partners van Casius