Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor nieuwe trap:

Nieuwe trap

I need a new staircase for my flat. Wood staircase with one turn. These are the dimensions: Floor to Floor: 295,5 cm Staircase hole: 195 x 85 cm (without doing any construction beams work) The hole still to be enlarged to this dimension though. I am happy to have it bigger (with construction beams work if needed). Possibly the steps should be 20 cm width. Please let me know if you need any further information.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe trap uit heel Nederland:

Optoppen van een woning

Woning in haarlem uit 1906. We zoeken iemand die ons huis kan optoppen. In onze buurt wordt dit veel gedaan, er worden dus vergunningen verleend. Onze bestaande woning heeft op de eerste etage een voor en achter een dakkapel, deze moeten worden verwijderd en opgetrokken met een stenen muur met aan voor zijde twee grote ramen en achter zijde drie ramen. De tweede etage zal dus helemaal gesloopt moeten worden. We willen dan graag een nieuwe indeling + nieuwe badkamer + wc boven creëren. Daarnaast denken we aan een klein dak terras over (op keuken uitbouw). We willen de woning tevens uitbreiden met een tweede etage. Dus er moet ook een tweede trap naar zolder komen. Hier willen we een zolder met meerdere slaapkamers en een wasmachine aansluiting. (wellicht kunnen de verwijderde dak kappelen op de bovenste etage worden bevestigd) Het gehele project willen we graag volledig af opgeleverd hebben (deuren- stuken- vloer- etc. ) De begane grond afmetingen zijn: 4. 10 bij 8. 60, we willen zo veel mogelijk m2 dus recht optrekken. We zoeken een fijne betrouwbare aannemer die dit voor ons kan doen. We hebben geen haast en zijn flexibel wat betreft het termijn waarop het van start kan gaan. Daarnaast zijn we natuurlijk erg benieuwd wat dit project om en na bij zal kosten.

Kelder onder de tuin realiseren verbonden met uitbouw via trap Amsterdam

Graag wil ik een kelder laten plaatsen onder mijn tuin in Amsterdam west (Staatsliedenbuurd - 1051XA). Ik heb al een kleine uitbouw en die wil ik verbinden met de kelder via een trap. Mijn tuin is 4,8m breed en 6m diep. Ik zoek een oplossing om een kelder te plaatsen over bijna het geheel tuin oppervlak. Het liefst 4,5+m * 5,5+m met een hoogte van 3m. Graag wil de kelder afgesloten met een stevig dak waarbij de tuin nog als tuin gebruikt kan worden (eventueel met schuur bovenop als het mogelijke is), ventilatie en licht via een dakraam.

25 m2 terras van flagstones laten leggen

Ik zou graag een terras van zo'n 25 m2 flagstones willen laten leggen. Plus een trap van 4m2 ermee laten bekleden.

Traprenovatie in huis

Traprenovatie voor rechte trap met 13 treden van jewe betonage, van praxis, met stootborden.

Gang renoveren

Ik wil een aantal dingen aan mijn gang veranderen. 1. Plafond/muur verven 2. Zijkant van de trap verven 3. Deuren verven 4. Oude behang eraf, gaten in de muur vullen en nieuwe behang er weer op. 5. Lamp & spiegel ophangen

Balkon laten bouwen

Balkon: 5. 50m breed x 2,5m diep. Foto' bijgevoegd van achterzijde huis waar balkon zou moeten komen. Ook graag gelijk trap mee offreren ivm makkelijk bereiken tuin. Middelste 2 ramen werken als deuren dus dat zou al prima werken.

Trappen schilderen

Het verven van de trap zouden we graag in de kleur wit en met een anti-slip coating laten doen. Het betreft twee trappen van 15 treden in een nieuwbouwhuis, 1 open trap en 1 dichte trap. De Vurenhouten dichte trap en open trap worden fabrieksmatig in de grondverf gezet opgeleverd. De trapleuningen willen we ook graag wit laten verven. Deze zijn van rondhout en blank voorgelakt.

Gat in betonnen vloer boren

We willen de zolder gaan gebruiken als extra kamer. Er zit nu een gat van 70 bij 110 voor een ladder in de vloer. Deze zit boven de gang. Om beter gebruik te kunnen maken van de zolder willen we zelf een vaste trap plaatsen. Echter het zagen van het gat voor de trap in de betonnen vloer willen we laten doen. Wat zijn hiervan de kosten?

Aanleg dakterras op plat dak en trap.

Ik ben me aan het oriënteren voor een dakterras op mijn platte dak. Het is zo. N 20 m2. Graag zou ik iemand willen laten langskomen die kan zeggen wat de mogelijkheden zijn en de globale kosten. Want ik zit ook te denken om wellicht nog een extra kamer te plaatsen. Vergunning moet nog worden aangevraagd. Maar de buurman heeft ook een dakterras dus ik voorzie hier geen problemen mee.

Deur en kozijn plaatsen onderaan trap

Wij willen graag een deur plaatsen onderaan de trap om de onderste verdieping van de rest van de woning te scheiden. De deur moet ook op slot kunnen. Er heeft nooit een deur gezeten op die plek, dus er is ook geen kozijn.

Partners

Partners van Casius