Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor casco winkelpand opknappen:

Casco winkelpand opknappen

Het betreft een sociaal initiatief in een casco winkelpand, waar gas (hoeft niet per se'), water en elektra moeten worden aangesloten. Ook moet er een simpele keuken (grote spoelbak met wateraansluiting en een paar kastjes) in en moeten de vloeren, muren en het plafond opgeknapt worden eventueel leggen van vinyl of laminaat, stucen en of schilderen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor casco winkelpand opknappen uit heel Nederland:

Winkelpand verbouwen en inrichten

Beste lezer, momenteel zijn mijn businesspartner en ik in onderhandeling voor een winkelpand in Duivendrecht. Het pand is 130 vierkante meter en wordt casco opgeleverd. Wij hebben een gedeelte eigen vermogen, en de rest van de verbouwingskosten worden gefinancierd middels een lening van de bank. We willen graag een indicatie van de TOTALE kosten, dit is wat er gedaan moet worden: - Muren (zijn nu tegels en deel rode-stenen-muur) egaal maken/stucken - Plafond dichten, is nu open - Elektra, voor verlichting, en enkele extra stopcontacten - WC, is aanwezig maar moet vernieuwd worden. Wij zien uw reactie en offerte graag tegemoet, eventueel met een indicatie van de verwachte levertijd.

Winkel casco opleveren

Wij verlaten eind juni ons winkelpand en het pand moet casco opgeleverd worden. De parfumerie is 95 m2 en het gaat voornamelijk om het verwijderen van veel kasten, glas, verlichting, een keuken en een toilet. Verder is er een tegelvloer aanwezig die ook verwijderd dient te worden. Al het puin moet worden afgevoerd.

Casco op te leveren winkelpand afbouwen

Winkelpand Nieuwe Leidsche Rijn Centrum met oppervlakte van totaal 215m² wordt casco opgeleverd Q1 2018. Bij oplevering; ruwe betonvloer en standaard bouwkundige meterkast, voorzien van afgedopte wateraansluiting, afgedopte warmte en koude- voorziening (EODI), afgedopte riolering voorziening en elektra-aansluiting. Inrichting en afbouw zal vrij minimalistisch worden, bij voorkeur gietvloer of coating betonvloer, toilet en keuken, magazijnruimte creëren, wanden en plafond et cetera. Ik wil graag informatie over verwachtte kosten voor de afbouw en contact leggen met een bedrijf dat in Q1 2018 beschikbaar is.

Geluidsisolatie in plafond aanbrengen

Wij willen in een casco kantoorpand/winkelpand graag een zwart gespoten (vlokken) plafond laten aanbrengen. Het gaat om circa 60 tot 90 m2.

Casco winkelpand inrichten

Wij willen een casco winkelpand laten opbouwen (wij zijn bezig met het ondernemingsplan). Totale oppervlakte is 109 m2. Er moet een dekvloer gemaakt worden, er moeten 3 ruimtes gemaakt worden, dus muren plaatsen (in twee ruimtes willen we graag een gewone deur, 1 ruimte willen we graag een glazen deur). Toilet geplaatst worden. Elektra, water en afvoer aangelegd worden. Er hoeft geen verwarming aangelegd worden.

Winkelpand verbouwen en inrichten

Wij zoeken een aannemer voor de verbouwing van een winkel die wij graag willen gaan kopen. De winkel wordt casco geleverd. Er dienen leidingen en elektra aangelegd te worden. Verder dient er een toilet geplaatst te worden en de wanden gestuukt. Op de vloer zouden wij graag een beton vloertje laten leggen. De oppervlakte van de winkel is ongeveer 116 m2 groot. Graag maken wij een afspraak met een vakman die de verbouwtekeningen kan maken en advies kan geven over de mogelijkheden. De tekeningen dienen te worden goed gekeurd door de eigenaar van het pand.

Casco winkelpand afbouwen

Ik wil graag de winkelruimte casco laten maken: - Verwijderen bestaande systeem plafond in gehele ruimte. - Verwijderen voorzetwanden op zijkanten. - Verwijderen alle bestaande elektro installaties in de gehele ruimte. - Aanbrengen stukadoor werkzaamheden op alle wanden op de begaande grond. - Aanbrengen een systeem plafond in gehele ruimte op begaande grond. - Aanbrengen in totaal 3 noodverlichting armaturen volgens norm NEN 1010. - Leveren en plaatsen een groepenkast met in totaal: 3 groepen 230v/16A/B, 1 aardlek automaat, 1 hoofdschakelaar 400v/40A/4polig. - Aanbrengen 1 lichtpunt in het midden van de voorruimte. - Aanbrengen 1 lichtpunt in het binnen van de achterruimte. - Aanbrengen 1 lichtpunt in hal voor WC. - Aanbrengen 1 lichtpunt in WC. - Verbeteren elektro installatie in kelder volgens norm NEN 1010. - Aanbrengen 2 lichtpunten in kelder.

Casco horecaruimte verbouwen

Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het volgende: Het betreft een winkelpand van ongeveer 50 m2 in totaal, casco opgeleverd en deze ruimte moet worden verbouwd tot horecagelegenheid/ Sushi Bar. Het omvat de volgende dingen: inbouw horeca keuken inclusief koel- en vriesmogelijkheden, sanitair, creëren van een opslag. Verkoopruimte. - wand tegelen, voegen, verven; - wand voorzien van (Led)verlichting; - aan- en afvoer water (2x); - op 10 plaatsen stroompunten; - op 2 plaatsen krachtstroom; - plaatsen van verzinkte leiding goten. De ruimte beslaat alleen de begane grond.

Casco winkelpand tot bakkerij en winkel verbouwen

Ik zou graag een winkelpand in Den Haag van ongeveer 100 m2 willen verbouwen tot een banketbakkerij. 75% voor productiedoeleinden (minimaal conform HACCP) en 25% verkoop/winkel (eventueel met zitgedeelte). Het betreft een complete metamorfose. Wij zijn beginnende ondernemers en verwachten daarom een aannemer met ervaring en die met ons meedenkt.

Casco winkelpand afbouwen

Afbouwen en aftimmeren casco winkelpand in centrum van Amsterdam Winkel: 63 m2 Kelder: 35 m2 Start: +/- week 16/17 Winkel: Wanden: 2 x 15 meter breed, 1 x 4.50 meter breed x 3.30 meter hoog Er vanuit gaande dat de wanden eerst gemetseld moeten worden, waar er vervolgens gestuct moet worden. Op de gestucte muren moeten lange rijen zwevende witte planken komen, 4 rijen onder elkaar, 45 centimeter diep, kop zijn kant +/- 7 centimeter, over ongeveer de hele breedte van alle wanden. (rijen worden hier en daar onderbroken door middel van grote spiegel). Plafond winkel: er vanuit gaande dat het plafond eerst iets verlaagd moet worden i.v.m. met elektriciteitsdraden verlichting / beveiligingssysteem waarna er gestuct moet worden. Elektriciteitsdraden vanaf meterkast naar plafond doortrekken. Verlichting ophangen (rails), airco (plafond model) ophangen. Vloer winkel: gietvloer (pu/epoxy) Elektriciteitsdraden vanaf meterkast doortrekken en vervolgens onder gietvloer door laten lopen tot aan kassapunt / punt van de alarmpoortjes / contactdozen +/-8 stuks verspreid over gehele winkel. Algemeen winkel: plaatsen alarmpoortjes / beveiligingssysteem (centrale unit / bewegingsmelder / 2 camera’s) Kelder: Wc plaatsen inclusief pomp Elektriciteitsdraden vanaf meterkast doortrekken naar kelder voor lichtpunten. (tl buizen) Heel fijn als u mij een offerte kunt sturen zodat we op basis daarvan wellicht een afspraak kunnen maken. Kunt u misschien ook aangeven hoeveel tijd er nodig is om deze klus te klaren? En worden de parkeerkosten e.d. ook in de offerte opgenomen? Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie.