Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor gedeelte draagmuur vervangen door stalen balken:

Gedeelte draagmuur vervangen door stalen balken

In mijn nieuwe woning wens ik een deel van een dragende muur tussen woon/slaapkamer te vervangen door een liggende en staande stalen balk. Onderstaande verwacht ik van de aannemer. Bouwplan en constructieberekening volgen indien serieus interesse/richtprijs: WERKZAAMHEDEN Leveren stalen ligger (HEM 140, 322 cm) en kolom (HEM 120, ongeveer 262 cm). Plaatsen van het nodige stutmateriaal (totale last van 12. 930 kg). Doorzagen van de dragende muur op 70 cm (linkerzijde). Slopen van ongeveer 6 m² muur (dikte 14 cm). Plaatsen van de kolom. Plaatsen van ligger + vastlassen aan kolom. Nodige voegwerken om de ligger te laten rusten aan de linkerzijde op de muur. Nodige voegwerken boven de ligger om de bovenliggende muur en balken te laten rusten op de ligger. Verwijderen van het puin (afbraak muur) + verwijderen van ongeveer 0. 5 à 1 m³ extra puin (wegens afbraak van ongeveer 27 m², uitgevoerd door aanvrager). Verwijderen na de nodige droogtijd van het stutmateriaal.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeelte draagmuur vervangen door stalen balken uit heel Nederland:

Huis uitbouwen in de tuin

Graag een uitbouw realiseren aan het huis van 3.75 x 2.50 meter. Er is geen bouwvergunning voor nodig. Er moeten kozijnen inkomen, daar even over overleggen. Huis heeft geen achterom, werkzaamheden moeten door het huis heen gebeuren. Er moet een ligger geplaatst worden, omdat er een gedeelte van een draagmuur weggehaald moet worden, één pilaar.

Gedeelte van draagmuur verwijderen

Graag zou ik een stuk van 2,2 meter breed x 2.6 meter hoog van een draagmuur willen laten verwijderen en een bind laten plaatsten. Kunt u hiervoor een offerte maken? Met vriendelijk groet.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Wij willen bij onze nieuwe woning de tussenmuur van de keuken weghalen om op die manier een open keuken te creëren, het gedeelte is ongeveer 3 meter breed. 15 januari krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning.

Draagmuur slopen

Gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4x3,2 meter (LxH) en ongeveer 20cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5x2,7 meter laten verwijderen incl het afvoeren van het puin en incl de berekeningen en vergunnings aanvraag. Inclusief het opvangen van de constructie. Graag ontvangen wij een offerte.

Gewapend betonnen draagmuur slopen

Het gedeeltelijk slopen van een gewapend betonnen muur. De muur is 4 x 3,2 meter en ongeveer 15 cm dik. Wij willen alleen een gedeelte van 3,5 x 2,7 meter laten verwijderen inclusief het afvoeren van het puin en inclusief de berekeningen en vergunningaanvraag. Graag ontvangen wij een offerte.

Draagmuur verwijderen

We willen een draagmuur laten verwijderen van 2. 95b x 2. 77h, er is al een gedeelte van 2mx2. 2 gesloopt. Ook willen we een dragende constructie laten plaatsen en een leiding die door de muur loopt laten omleggen. Kunt u een offerte geven voor de verschillende draagopties? Bij voorbaat

Draagmuur verwijderen

Ter vergroting van onze woonkamer willen wij de draagmuur tussen de keuken en woonkamer verwijderen. De afmeting van het te verwijderen gedeelte van de draagmuur is volgens de bijgaande bouwtekening 328 cm inclusief deur.

Deel van een draagmuur verwijderen

In de woning is een draagmuur van 8 meter lang. Hier dient een deel van 2.50 meter verwijderd te worden. Dit gedeelte zal moeten worden opgevangen en het puin afgevoerd. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de muur.

Draagmuur deels verwijderen

Wij willen graag een draagmuur gedeeltelijk laten verwijderen uit onze woning. Het gedeelte van de draagmuur dat verwijderd moet worden is ongeveer 3,6 meter. Bij het verwijderen van de muur zullen er ook wat leidingen verplaatst moeten worden(zie foto's). Achter het kleine schuine stukje van de muur (zie foto's) zal waarschijnlijk nog een schoorsteen zitten die ook afgewerkt zou moeten worden in het geheel. We willen graag de muur uitbreken zodat we de keuken iets groter kunnen maken (zie plattegrond).

Draagmuur gedeeltelijk verwijderen

Wij willen graag een draagmuur gedeeltelijk laten verwijderen uit onze woning. Het gedeelte van de draagmuur dat verwijderd moet worden is ongeveer 3,6 meter. Bij het verwijderen van de muur zullen er ook wat leidingen verplaatst moeten worden. Achter het kleine schuine stukje van de muur (zie foto's) zal waarschijnlijk nog een schoorsteen zitten die ook afgewerkt zou moeten worden in het geheel. We willen graag de muur uitbreken zodat we de keuken iets groter kunnen maken. Er is nog geen draagkrachtberekening gemaakt. Er is een PDF met foto en plattegrond.

Partners

Partners van Casius