Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen:

Draagmuur verwijderen

Een draagmuur laten verwijderen om een open keuken te realiseren. Het gaat om een appartement op de veertiende verdieping en dat is tevens de hoogste verdieping dus de draagmuur heeft niet veel te dragen. Voor de afmetingen e.d. zie het bijgevoegde pdf-document.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen uit heel Nederland:

Togen en draagmuur verwijderen

Wij willen een nieuwe keuken laten plaatsen en willen de ruimte vanaf de keuken doorbreken naar de al bestaande uitbouw. Momenteel zijn er tussen de uitbouw en de keuken twee kogen met in het midden een draagmuur. Het komt er eigenlijk op neer dat we willen doorbreken en, indien mogelijk, zoveel mogelijk ruimte creëren tussen de keuken en uitbouw. We willen in ieder geval de draagmuur zo klein mogelijk maken, of in zijn geheel verwijderd hebben. Er zullen steunbalken (HEA 260) balk(en) geplaatst moeten worden voor versteviging. De vakman dient ook het puin af te voeren.

Gedeelte draagmuur vervangen door stalen balken

In mijn nieuwe woning wens ik een deel van een dragende muur tussen woon/slaapkamer te vervangen door een liggende en staande stalen balk. Onderstaande verwacht ik van de aannemer. Bouwplan en constructieberekening volgen indien serieus interesse/richtprijs: WERKZAAMHEDEN Leveren stalen ligger (HEM 140, 322 cm) en kolom (HEM 120, ongeveer 262 cm). Plaatsen van het nodige stutmateriaal (totale last van 12. 930 kg). Doorzagen van de dragende muur op 70 cm (linkerzijde). Slopen van ongeveer 6 m² muur (dikte 14 cm). Plaatsen van de kolom. Plaatsen van ligger + vastlassen aan kolom. Nodige voegwerken om de ligger te laten rusten aan de linkerzijde op de muur. Nodige voegwerken boven de ligger om de bovenliggende muur en balken te laten rusten op de ligger. Verwijderen van het puin (afbraak muur) + verwijderen van ongeveer 0. 5 à 1 m³ extra puin (wegens afbraak van ongeveer 27 m², uitgevoerd door aanvrager). Verwijderen na de nodige droogtijd van het stutmateriaal.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Graag zouden wij de draagmuur van de woonkamer naar de keuken willen verwijderen zodat we een open keuken kunnen realiseren. Vervolgens willen we alle wanden laten stuccen.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

In de achtergevel een stalen balk plaatsen, hij is ongeveer 444 cm. Met isolatiemateriaal, iets van protec. De tuin heeft een achterom.

H-balk plaatsen en opnieuw opmetselen

Wij willen een draagmuur verwijderen, wij zijn op zoek naar iemand die deze wil slopen en hierin een H-balk kan bevestigen. Ook moeten de muren van een ruimte van ca. 55 m2 gestuukt worden.

Draagmuur verwijderen

Ik wil de muur tussen de woonkamer en de keuken eruit hebben. Deze muur is 2. 65 meter in de breedte. Het gaat om een draagmuur. Ik wil deze klus zo snel als mogelijk klaar hebben.

Verbouwing van een woning

Ik wil de draagmuur laten verwijderen. De draagmuur is ongeveer 8 m2. Vervolgens moet er dus een draagbalk geplaatst worden. Daarna moeten de muren en alle plafonds gestukt worden in de woning. De woning is een 3 kamer appartement van ongeveer 60 m2. De vloer mag niet beschadigd worden dus er moet afgeplakt worden. De vakman dient ook het puin af te voeren.

Dragende muur verwijderen

In de woning die ik ga kopen wil ik een tussenmuur gaan verwijderen. Het is nog niet bekend of dit een dragende muur is. De muur is 2,75 meter breed. Op afbeelding 376_1440 betreft het de achterstemuur waar de deurpost in zit. Op afbeelding 377_1440 betreft het de achterste muur. Graag ontvang ik de kosten voor het volgende in een vrijblijvende offerte - Verwijderen draagmuur - Verwijderen indien het geen draagmuur is - Het bepalen of de muur dragend is

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij willen de draagmuur (4 meter) verwijderen tussen woonkamer en keuken. Hier moet een HE180A balk voor in de plaats komen. Een constructeur heeft dit berekend. Het liefst willen we de balk in de muren aan weerszijden laten metselen (spouwmuur van 11cm-ruimte-11cm breed, en een dragende binnenmuur van 11cm breed). Hiervoor moet het metselwerk beoordeeld worden om te kijken of dit sterk genoeg is. Afwerken doen we zelf. Graag een aparte prijs voor het afvoeren van puin.

Draagmuur verwijderen en draagconstructie plaatsen

We willen een draagmuur (2.5 meter) weghalen en de constructie voorzien van een stalen balk. En er moet alles bij in zitten: het plaatsen van de balk en vergunning en constructieberekening. Bij vragen hoor ik het. De overspanning is ongeveer 5 meter. De draagmuur vangt nu ook een betonlatei op. Zie bijlages. Graag een een totaalprijs.

Partners

Partners van Casius