Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur verwijderen:

Draagmuur verwijderen

Een draagmuur laten verwijderen om een open keuken te realiseren. Het gaat om een appartement op de veertiende verdieping en dat is tevens de hoogste verdieping dus de draagmuur heeft niet veel te dragen. Voor de afmetingen e.d. zie het bijgevoegde pdf-document.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur verwijderen uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil een draagmuur verwijderen tussen de woonkamer en de keuken. De totale lengte inclusief kozijn is 225 cm. De muur moet eruit tot aan de radiator (zie foto).

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Het betreft het verwijderen van een draagmuur in een kamer en het realiseren van een doorgang naar de andere kamer. Muur dient gesloopt te worden over een breedte van ongeveer 5 meter en hoogte ongeveer 2,5 meter. De kamer zelf is iets breder en hoger. Er zitten denk ik geen leidingen in de muur.

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Ik wil een draagmuur van circa 3 meter laten verwijderen. Draagvlak moet over hele breedte huis +-7 meter. Muur wordt zelf gesloopt het gaat voor opvangen en plaatsen van draagbalk.

Schade herstellen na verwijderen draagmuur

Ik wil graag wat schade binnen in het huis repareren, ik heb al een schade-rapport gehad. Het gaat voornamelijk om de volgende werkzaamheden: Los en beschadigd stucwerk verwijderen • Murfor stang (wapening) aanbrengen in de muren voor meer stabiliteit • Scheurvorming geheel dichtzetten met cement Stukwerk herstellen. • Gehele muur sausen/schilderen • Entreekozijnen demonteren en recht herplaatsen voor een goede werking en sluiting. • Kozijn schilderen ivm beschadigingen door het herplaatsen • Voeg van tegelwerk herstellen ter plaatse van de douche. Los en beschadigd stucwerk verwijderen van muur

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Wij willen graag onze draagmuur laten weg halen en een stalen balk voor in de plaat laten komen de liggende balk zou 240 cm lang moeten zijn en de staande balk 250 cm. De muur bedraagt ongeveer 6 m2 .

Draagmuur verwijderen

In oude huis van 1928 moet de oude buiten muur worden uitgebroken en een steunbalk geplaatst worden. Er is al een aanbouw waarvan de balk op de draagmuur rust. De nieuwe zou 4 meter lang moeten zijn en de oude zou dan hier op kunnen rusten. Indien niet mogelijk kan er een steunpilaar geplaatst worden waar de oude en de nieuwe balk(en) op rusten. Draag muur is ongeveer 10 m2.

Woonkamer doorbreken

Ik wil graag de draagmuur in mijn tussenwoning verwijderen en er een stalen balk voor in de plaats zetten. De draagmuur is 4 meter breed en 4 meter hoog. Wie kan dit voor mij doen? Ik hoor het graag!

Draagmuur verwijderen en draagbalk monteren

Wij willen een draagmuur doorbreken en balk laten plaatsen in de woonkamer van 2.5 meter ontstaat er een koof naar de keuken verder zoeken we nog iemand voor vergroten van de badkamer door middel van een draagbalk als het een draagmuur is en installeren van de badkamer (+leidingen omleggen en betegelen). Vloerverwarming word al gedaan maar het betegelen van de gehele begane grond moet nog gedaan worden. Materialen zijn aanwezig. hoop u voldoende te hebben geïnformeerd en hoop snel va u te horen.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Ik wil graag een muur verwijderen uit de huiskamer, een deel van 2,30 meter. Het is een draagmuur en er moet een stalenbalk in. Afwerken en puin afvoeren doe ik zelf.

Draagmuur verwijderen en stalen portaal plaatsen

Ik wil een dragende muur van keuken naar woonkamer verwijderen en een stalen portaal plaatsen. Deze muur is ongeveer 3 meter lang. Het gaat om een jaren '30 woning. De offerte mag in of exclusief berekening constructie, anders doe ik dat extern. De verdere afwerking doe ik zelf.

Partners

Partners van Casius