Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor tuinhuisje afbreken:

Tuinhuisje afbreken

Het gaat om een tuihuisje van ong. 30 vierkante meter van steen met twee binnenmuren en een plat dak. Het huisje ligt op het amsterdam volkstuincomplex sloterdijkermeer.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuisje afbreken uit heel Nederland:

Achtertuin renoveren

De achtertuin moet er voor de helft uit. Het gaat om het afbreken van een tuinhuisje, 2 kleinere bomen, een stenen muur, voor de helft de bestrating eruit en het afvoeren van grind. Voor de opbouw komt er voornamelijk gras en zwarte zand met groen voor terug. De volledige tuin is 126 m2.

Tuinhuisje afbreken met behoud van schutting

Ik wil het tuinhuisje afbreken met behoud van de schutting. Het betreft voornamelijk een overkapping van 2,5 bij 2,5 meter. De tuin is goed toegankelijk.

Tuinhuisje afbreken en afvoeren

Ik wil een instortend tuinhuisje laten afbreken en de boel laten afvoeren. Het tuinhuisje is ongeveer 6 m2, van hout met glas en dakpannen. Het moet door de woning worden afgevoerd. Er staat een stenen muur ter erf afscheiding aan de zijkant van dit huisje. Ik weet niet of die kan blijven staan of dat hij volledige of gedeeltelijk verwijderd moet worden.

Tuin egaliseren en gras en bestrating leggen

De werkzaamheden in de voor- en achtertuin zijn als volgt: *het opvullen van een lege vijver, 3 meter lang en 2 meter breed *het leggen van sierbestrating in de voor- en achtertuin. De ouden stenen kunnen gedeeltelijk gebruikt worden. De afmetingen hiervan zijn nog niet duidelijk. *leggen van gras in de voortuin, 3 bij 2 meter ongeveer *kleine niveauverschillen achtertuin verhelpen *terras achtertuin vergroten *eventueel tuinhuisje afbreken in de achtertuin en gras leggen 3 bij 3 meter ongeveer

Tuinhuis en schutting plaatsen

Een schutting en tuinhuis plaatsen: Eerst een nieuwe schutting plaatsen over de hele breedte van de tuin. Dat is ongeveer 8 meter. Een gepotdekselde schutting van Red Cedar. Dan het oude tuinhuisje van 2.5 x 2.5 meter afbreken en een nieuw tuinhuis van 3 x 4 meter opbouwen en plaatsen. Ook de fundering uitbreiden; een paar struiken eruit, egaliseren en tegels leggen. Mogelijk ook nog een stuk terras vervangen. Dat moet dan zo gelegd worden dat daar geen onkruid meer kan groeien.

Tuinhuisje verplaatsen

Wij hebben een tuinhuis voor de vogels. Het tuinhuis is 5 bij 2 meter groot. Nu gaan we verhuizen en willen het tuinhuis meenemen dus zoek ik iemand die het wil afbreken en weer opbouwen bij ons nieuwe adres. Ik wil graag weten wat daar de kosten van zijn en of het mogelijk. De verhuisafstand is 2 a 3 kilometer.

Klussen binnen en buiten het huis

Afbreken en afvoeren van duivenhokje, 2 x 1,5 meter en plaatsen van tuinhuisje eventueel ook leveren van tuinhuisje Douchebak opnieuw afkitten

Schutting en tuinhuis vervangen

1. 18 meter omgewaaide houten schutting afbreken en afvoeren, 2. Tuinhuisje van ongeveer 5 m2 met rieten dak afbreken en afvoeren, 3. Grond egaliseren (370 x 535) voor het plaatsen van een metalen tuinhuis (321 x 242) 4. Bestraten. 4. In elkaar zetten van nieuw gekochte hekwerk en tuinhuis.

Schuurtje bouwen achterin de tuin

Achter in de tuin een schuurtje met ruimte bouwen! De breedte ongeveer 5 x 6 meter. Met fundering en goed geïsoleerde wanden en plafond. Ik twijfel tussen opmetselen of houtbouw. Het is mogelijk dat we later een deel van de ruimte als slaapkamer gaan gebruiken. Een aluminium raamkozijn heb ik liggen om in de gevel te plaatsen. De ruimte moet in twee delen opgesplitst en met een deur verbonden worden. Tevens een voor- en achterdeur erin. Mogelijk een warmtepomp plaatsen en iets van een boiler voor warm water. Elektra is al aanwezig, water moet doorgetrokken worden. De plek waar gewerkt moet worden, is goed bereikbaar. Het ligt aan een plantsoen. Het oude tuinhuisje kan ik zelf afbreken en afvoeren. Nu geen fundering nu, alleen tegels. Eventueel wil de buurman meedoen en kunnen we direct 10 x 6 meter bouwen met gezamenlijk dak, een spouwmuur in het midden en dragend dak per eigen gedeelte.

Schutting en bestrating vernieuwen

Achtertuin: Uitgraven en afvoeren grote struik, afbreken en afvoeren rottend houten tuinhuisje ca 2x2m, aanleggen bestrating ca 2,5x2,0m en plaatsen schutting ca 5m. Tevens bestraten ca 3x3 m voortuin incl ophogen kuilen ca 1,5m2 zand nodig. Graag gesplitste offerte.