Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor stenen tuinhuisje slopen:

Stenen tuinhuisje slopen

Tuinhuisje van steen met een oppervlakte van 30 vierkante meter, twee binnenmuren en een plat dak. Fundering kan blijven liggen voor het nieuwe tuinhuisje. Het tuinhuisje ligt op park Sloterdijkermeer. Het complex kan niet bereden worden (schelpenpaden) met zwaar materieel. Ik kan het afval mogelijk zelf met de kruiwagen weghalen en naar een (afsluitbare) container buiten het terrein. Het huisje is vlakbij een zij-ingang. Bij voorkeur uitvoeren in de tweede helft van februari.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen tuinhuisje slopen uit heel Nederland:

Bestrating in de achtertuin aanleggen

De klant wil graag in haar achtertuin stenen laten leggen. Het gaat om 11 bij 15 meter. De oude stenen moet zowel verwijderd als afgevoerd worden, dit geld ook voor de beplanting. De klant schaft zelf de stenen aan. de klant heeft eventueel ook interesse om een tuinhuisje te laten plaatsen.

Tuin en voortuin renoveren

Gevraagd, een hovenier met ervaring in het werken met poldergrond. Het betreft een grote renovatie van de voor- en achtertuin. Beiden zijn goed bereikbaar. De achtertuin is ongeveer 120 m2. Hier staat een tuinhuisje zeskantig dat weggehaald dient te worden. Verder moet er een afwateringssysteem worden aangelegd. Beplanting waaronder een plataan, buxushaag, gras en stenen moeten worden weggehaald. De tuin dient te worden opgehoogd, bestraat en tuinbakken gemaakt over een lengte van ongeveer 8 meter. Verder komt er nog een schutting en tuinverlichting. De voortuin en oprit zijn circa 60 m2. Hier dient te bestrating te worden omgedraaid en vastgelegd in zand en cement. Ook hier weer kleine beplanting weg halen.

Opnieuw leggen van tuintegels rondom een tuinhuisje

De tegels (30*30 en 40*40) liggen rondom ons tuinhuis liggen niet meer mooi aaneengesloten en zijn ook verzakt waardoor het water naar het tuinhuis loopt in plaats van ervandaan. Het zijn vier verschillende oppervlakten waarvan twee langwerpig en twee vierkant. De laatste twee zijn de grootste oppervlakten. Het totale tegel oppervlak is 55 vierkante meter. De grond waarop de stenen liggen is zacht. Op het tuincomplex is zand aanwezig en ik wil zelf ook meehelpen. Wij willen van u weten wat het kost om bestaande tegels weer recht te leggen en wel zo dat het water van het huisje wegloopt? Op de foto ziet u een deel van de lange zijde voor en het vierkante oppervlak rechts. Ik hoor het graag. Het complex kan niet betreedt worden met de auto.

Volledige tuinaanleg

Zou u een offerte kunnen maken of wellicht een prijsindicatie kunnen geven van de in het document aangegeven werkzaamheden in onze tuin? De tuin is in totaal ongeveer 130 m2 in de vorm van een driehoek. Wij hebben zelf een tekening gemaakt en de plantenkas en deur naar het huis gaan we niet realiseren. Wel het schuurtje/tuinhuisje in de punt en de deur in de carport als ingang naar de tuin. Wij zouden graag vanaf zaterdag 15 juli willen beginnen met in ieder geval geval het verwijderen van de struiken/beplanting van de gemeente die er nu staan. De week erna hebben wij een afspraak gepland met de monteur voor de betonnen schutting. De inplanting van planten en eventueel kleine meerstammige bomen, doen we nadat de basis is gelegd: grondwerk, aansluitingen stroom en water, ingang, tuinhuisje, tuinpad en hekwerk. TUINAANLEG actiepunten De grond vrij laten maken van struiken beplanting + alles afvoeren (15 of 17 juli?). Indien nodig afwateringsmaatregelen . Stroompunten aanleggen. Waterpunt aanleggen. Indien nodig extra grond storten. Paadjes aanleggen van keileem (zie tekening). Ingang/deur creëren in stenen muur (niet dragend) in de carport op een plek waar al een blind raam zit Deur => boerendeur zelf maken (? ) met slot. Hekwerk aan de korte zijde plaatsen ( 5 meter lang en 2 meter hoog) + beplanting => hedera of een groene muur/schutting maken met een mix van groenblijvende planten. Hedera + klimgaas (kippengaas) voor de betonnen schutting (22 meter lang). De schutting wordt 2m hoog met aan de bovenkant een 40cm opengewerkte rand/ornament. Aan de buitenkant graag winddoek o.i.d. zodat de hedera niet ‘naar binnen’ groeit. Tuinhuisje/schuurtje maken in de punt. Plantenvijver aanleggen. Pergola maken.

Tuinhuisje afbreken en afvoeren

Ik wil een instortend tuinhuisje laten afbreken en de boel laten afvoeren. Het tuinhuisje is ongeveer 6 m2, van hout met glas en dakpannen. Het moet door de woning worden afgevoerd. Er staat een stenen muur ter erf afscheiding aan de zijkant van dit huisje. Ik weet niet of die kan blijven staan of dat hij volledige of gedeeltelijk verwijderd moet worden.

Achtertuin onkruidvrij maken en eventueel graszoden leggen

De achtertuin is volgroeid met allemaal onkruid. Er zijn verschillende stukken die volledig onkruidvrij gemaakt moeten worden waar uiteindelijk graszoden gelegd moeten worden. De tegels en stenen moeten onkruidvrij gemaakt worden en met iets bewerkt worden om onkruid weg te houden. Eventueel achterwand van de tuin snoeien. Eentje is de huidige staat en eentje is hoe het er ongeveer uit moeten komen te zien. De tweede foto geeft de stukken aan waar de graszoden komen. Tuinhuisje is in overleg mee te nemen. Foto's kunnen via de mail verkregen worden.

Tuin bestraten

Graag zou ik nieuwe grote stenen willen laten plaatsten in de tuin. De tuin is 35.45 m². Inclusief een tuinhuisje van ongeveer 2 bij 1 meter. Deze moet blijven staan. De oude stenen moeten eruit. Ik zou graag grotere stenen willen plaatsen maar wil deze pas bestellen, nadat ik weet wat het bestraten zal kosten. Ook zou ik graag een tuinhek willen laten plaatsen.

Tuintegels in de tuin aanleggen

Ik wil graag de gehele tuin laten betegelen. Er staat een tuinhuisje van ongeveer 2 meter lang en 1 meter breed. Deze moet blijven staan. Ook zou ik graag een tuinhek willen laten plaatsen. Als het mogelijk is graag volgend week al beginnen. De stenen die er nu staan ook graag weg laten halen.

Stenen tuinhuisje maken

Wij zouden graag willen weten wat een gemetseld tuinhuisje zou gaan kosten met de afmeting 1.50 x 3 meter op manshoogte. Met een deur in de korte kant en als het kan een lichtdoorlatend dak. Er zal door de vakman nog een fundering geplaatst moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren en gras en bestrating leggen

De werkzaamheden in de voor- en achtertuin zijn als volgt: *het opvullen van een lege vijver, 3 meter lang en 2 meter breed *het leggen van sierbestrating in de voor- en achtertuin. De ouden stenen kunnen gedeeltelijk gebruikt worden. De afmetingen hiervan zijn nog niet duidelijk. *leggen van gras in de voortuin, 3 bij 2 meter ongeveer *kleine niveauverschillen achtertuin verhelpen *terras achtertuin vergroten *eventueel tuinhuisje afbreken in de achtertuin en gras leggen 3 bij 3 meter ongeveer