Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor stenen tuinhuisje slopen:

Stenen tuinhuisje slopen

Tuinhuisje van steen met een oppervlakte van 30 vierkante meter, twee binnenmuren en een plat dak. Fundering kan blijven liggen voor het nieuwe tuinhuisje. Het tuinhuisje ligt op park Sloterdijkermeer. Het complex kan niet bereden worden (schelpenpaden) met zwaar materieel. Ik kan het afval mogelijk zelf met de kruiwagen weghalen en naar een (afsluitbare) container buiten het terrein. Het huisje is vlakbij een zij-ingang. Bij voorkeur uitvoeren in de tweede helft van februari.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen tuinhuisje slopen uit heel Nederland:

Sierbestrating aanleggen en schuttingen plaatsen

Ik wil graag sierbestrating laten aanleggen ong, 75 m2 en shuttingen laten plaatsen ong. 18 meter. Houten schutting met betonpalen en onderkant. Ik denk ook zand ophogen. Tegels of stenen maakt niet veel uit, wil wel graag iets lichtgrijs. Kan de tuin evt. Zelf leeghalen, liggen nu tegels in en klimop aan/om de schutting en og tuinhuisje. Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om ook de tuin leeg te laten halen. Met vriendelijke groet, R Engelhart

Betonnen fundering in de tuin aanbrengen

Achter in mijn tuin heb ik nu een tuinhuisje staan van 3 x 2,5 m2. Dit huisje wil ik weg doen en in plaats daarvan wil ik een blokhut met overkapping. Breedte 5 meter en diepte 4 meter. De overkapping zou 3 x 4 m2 zijn en het andere (schuurgedeelte) wordt dan 2 x 4 m2. In totaal 20 m2. De totale breedte van mijn tuin is circa. 5,5 meter. De ondergrond waar het tuinhuisje nu op staat is volgens mij stenen ondergrond (ik weet het niet helemaal zeker). Ik wil voor mijn blokhut een iets verhoogde betonnen fundering, waar ik mijn blokhut kan laten plaatsen. Ik heb helaas geen achterpad. Alles zou dan door de woonkamer moeten. Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen om voor dat stukje een betonnen fundering te laten maken. Ik weet niet wat handig is. De hele breedte of alleen in de afmeting van de blokhut. Ik stuur u een paar foto’s van mijn achtertuin met het huidige tuinhuisje alsook de tekening van de blokhut. Een en ander zou eind juli klaar moeten zijn. Graag verneem ik op korte termijn uw reactie. Alvast vriendelijk bedankt.

Achtertuin renoveren

De achtertuin moet er voor de helft uit. Het gaat om het afbreken van een tuinhuisje, 2 kleinere bomen, een stenen muur, voor de helft de bestrating eruit en het afvoeren van grind. Voor de opbouw komt er voornamelijk gras en zwarte zand met groen voor terug. De volledige tuin is 126 m2.

Vijver verwijderen en tuin renoveren

Ik heb een achtertuin van 50 vierkante meter met een tuinhuisje en een vijver. Ik wil de vijver eruit hebben, maar misschien de beplanting en de stenen houden voor een eventuele rotstuin. Heb helaas even geen inspiratie.

Tuinhuisje in elkaar laten zetten

Het huidige tuinhuis is aan vervanging toe, deze moet worden afgebroken en afgevoerd. Vervolgens op de stenen ondergrond een nieuw schuurtje plaatsen. Het nieuwe tuinhuis betreft het model gember (240 x 280) van de Gamma. Tuinhuis is van vurenhout, heeft een raam met plastic glas en een zadeldak met dakleer. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinhuisje bouwen

Wij willen een schuur in onze tuin laten maken met plat dak. Het moet een stenen tuinhuis zijn met een maatvoering van ongeveer 2 bij 3 meter. Fundering is er al van de oude houten tuinhuis. Weet alleen niet of die dik genoeg is.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

De klant wil graag in haar achtertuin stenen laten leggen. Het gaat om 11 bij 15 meter. De oude stenen moet zowel verwijderd als afgevoerd worden, dit geld ook voor de beplanting. De klant schaft zelf de stenen aan. de klant heeft eventueel ook interesse om een tuinhuisje te laten plaatsen.

Tuin en voortuin renoveren

Gevraagd, een hovenier met ervaring in het werken met poldergrond. Het betreft een grote renovatie van de voor- en achtertuin. Beiden zijn goed bereikbaar. De achtertuin is ongeveer 120 m2. Hier staat een tuinhuisje zeskantig dat weggehaald dient te worden. Verder moet er een afwateringssysteem worden aangelegd. Beplanting waaronder een plataan, buxushaag, gras en stenen moeten worden weggehaald. De tuin dient te worden opgehoogd, bestraat en tuinbakken gemaakt over een lengte van ongeveer 8 meter. Verder komt er nog een schutting en tuinverlichting. De voortuin en oprit zijn circa 60 m2. Hier dient te bestrating te worden omgedraaid en vastgelegd in zand en cement. Ook hier weer kleine beplanting weg halen.

Opnieuw leggen van tuintegels rondom een tuinhuisje

De tegels (30*30 en 40*40) liggen rondom ons tuinhuis liggen niet meer mooi aaneengesloten en zijn ook verzakt waardoor het water naar het tuinhuis loopt in plaats van ervandaan. Het zijn vier verschillende oppervlakten waarvan twee langwerpig en twee vierkant. De laatste twee zijn de grootste oppervlakten. Het totale tegel oppervlak is 55 vierkante meter. De grond waarop de stenen liggen is zacht. Op het tuincomplex is zand aanwezig en ik wil zelf ook meehelpen. Wij willen van u weten wat het kost om bestaande tegels weer recht te leggen en wel zo dat het water van het huisje wegloopt? Op de foto ziet u een deel van de lange zijde voor en het vierkante oppervlak rechts. Ik hoor het graag. Het complex kan niet betreedt worden met de auto.

Volledige tuinaanleg

Zou u een offerte kunnen maken of wellicht een prijsindicatie kunnen geven van de in het document aangegeven werkzaamheden in onze tuin? De tuin is in totaal ongeveer 130 m2 in de vorm van een driehoek. Wij hebben zelf een tekening gemaakt en de plantenkas en deur naar het huis gaan we niet realiseren. Wel het schuurtje/tuinhuisje in de punt en de deur in de carport als ingang naar de tuin. Wij zouden graag vanaf zaterdag 15 juli willen beginnen met in ieder geval geval het verwijderen van de struiken/beplanting van de gemeente die er nu staan. De week erna hebben wij een afspraak gepland met de monteur voor de betonnen schutting. De inplanting van planten en eventueel kleine meerstammige bomen, doen we nadat de basis is gelegd: grondwerk, aansluitingen stroom en water, ingang, tuinhuisje, tuinpad en hekwerk. TUINAANLEG actiepunten De grond vrij laten maken van struiken beplanting + alles afvoeren (15 of 17 juli?). Indien nodig afwateringsmaatregelen . Stroompunten aanleggen. Waterpunt aanleggen. Indien nodig extra grond storten. Paadjes aanleggen van keileem (zie tekening). Ingang/deur creëren in stenen muur (niet dragend) in de carport op een plek waar al een blind raam zit Deur => boerendeur zelf maken (? ) met slot. Hekwerk aan de korte zijde plaatsen ( 5 meter lang en 2 meter hoog) + beplanting => hedera of een groene muur/schutting maken met een mix van groenblijvende planten. Hedera + klimgaas (kippengaas) voor de betonnen schutting (22 meter lang). De schutting wordt 2m hoog met aan de bovenkant een 40cm opengewerkte rand/ornament. Aan de buitenkant graag winddoek o.i.d. zodat de hedera niet ‘naar binnen’ groeit. Tuinhuisje/schuurtje maken in de punt. Plantenvijver aanleggen. Pergola maken.