Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor plafond verhogen en afwerken met stucwerk:

Plafond verhogen en afwerken met stucwerk

Ik zou graag onze plafonds op de begane grond en 1 hoog (65 m2 in totaal) laten verhogen, stucen en sauzen. Bij de buren is het plafond zeker 20 cm hoger dus er is ruimte. Boven het verlaagde plafond ligt waarschijnlijk wel elektra. Op dit moment zitten er gipsplaten tegen het plafond (zie link hieronder). Kunt u mij een prijsindicatie geven? Het liefst gespecificeerd voor alle onderdelen. We krijgen 31 januari de sleutel dus dan zou het spelen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond verhogen en afwerken met stucwerk uit heel Nederland:

Plafond verhogen in de souterrain

Ik wil graag het plafond van het souterrain ophogen met ongeveer 20 tot 30 cm. Souterrain heeft balkconstructie op 1,80 meter en is 27 m2. De balken van de constructie moeten omhoog. De vloerconstructie zou er dus eventueel uit moeten.

Plafond van kelder verhogen

Kelderplafond van hout verhogen met ongeveer 20 cm. De kelder zit onder de hele woning. Het plafond cq de verdiepingsvloer die van hout is, is circa 20 m2. Het plafond is nu aan de draagbalken gemaakt. Graag even komen kijken naar wat er mogelijk is.

Badkamer en toilet renoveren

Wij willen de badkamer en apart toilet renoveren van een eerste verdieping appartement: - slopen en afvoeren van bestaande badkamer en toilet - badkamer 2.20 x 2.80 meter, ±7 m2 vloer-oppervlak en ±30 m2 wand-oppervlakte. - nieuwe wand plaatsen - nieuwe vloertegels en wandtegels in overleg tot aan het plafond plaatsen (in grotere tegels) - scheidingswandje gezet worden tussen douche en wasmachine - inloopdouche met glaswand - de vloer moet aflopend worden - wastafelmeubel plaatsen - verhogen dorpel - Afvoergoot plaatsen - wasmachineaansluiting en radiator moeten verlegd worden - gipsplaten plafond (met anti-schimmel behandelen) en spotjes Apart toilet van ±1 m2 vloeroppervlak en 10 m2 tegel- of stucwerk - achterwandje hangtoilet en waterreservoir plaatsen - fonteintje plaatsen Kunt u langs komen om de mogelijkheden te bespreken? De materialen als sanitair en tegels schaffen we zelf aan. Overige materialen kunt u leveren. Uitvoering in het overleg, dat zal het najaar gaan worden.

Plafond verhogen in de souterrain

Ik wil graag het plafond van het souterrain ophogen met ongeveer 30 tot 40 cm. Souterrain heeft balkconstructie op 1.97 meter en is 73 m2.

Opening vergroten in draagmuur

We zouden graag de opening laten vergroten en verhogen. Zie foto's rode lijnen. Het is een buiten/draagmuur, dus er moet een H balk geplaatst worden. Ik weet niet of er nu ook al een balk geplaatst is. De doorgang is nu 3 x 2.10 meter. De totale gewenste breedte is 3,5 meter en gewenste hoogte 2,3 meter (gelijk met het plafond in de uitbouw). Graag uw offerte hiervoor. De uitvoering zal pas in september zijn.

Dak van aanbouw verhogen

De bestaande uitbouw heeft een lager dak, waardoor het plafond binnen niet in elkaar over gaat (aanbouwplafond is ongeveer 25 cm lager). Wij willen dan ook het dak ophogen om dit egaal te kunnen maken. Graag ontvangen wij een indicatie van de prijs. Uiteraard kan men langskomen om zelf te kijken. Het gaat om ongeveer 9 m². Er zijn tekeningen van de uitbouw die destijds gemaakt is. Er zit geen verdieping op de uitbouw.

Zolder uitbouwen en plafond verhogen

Zolder uitbouwen, metsel werk, plafonds ophogen eerste etage.

Casco woning opbouwen

Werkzaamheden: Opbouw van bijna casco woning uit de jaren '30. Muren staan er al wel. Rieten plafond moet eruit en gipsplaten erin, trapopening in plafond van de derde naar de vierde verdieping, trap plaatsen, CV verplaatsen, leidingen leggen naar keuken, vloer gang en badkamer verhogen, plaatsen van een WC, een keuken en een badkamer, plafond en muren stucen, schilderwerk, vernieuwen stoppenkast, frezen kabels, plaatsen centraaldozen en WCDs, houten vloer leggen, geluidsisolatiewandje in slaapkamer. Oppervlakte: 80 m².

Plafondisolatie en nieuwe plafondplaten aanbrengen

Mijn woning (flatwoning) is ongeveer 53 vierkante meter groot. Het huis is uit de jaren '30 en waarschijnlijk in de jaren '70 gerenoveerd. Het plafond is op 2.70 meter hoog. In de gehele woning zou het plafond tegen geluidsoverlast van de bovenburen geïsoleerd moeten worden en moet er een nieuw plafond er in. Het huidige plafond bestaat uit hout (vloer bovenburen) met riet eronder en met gips erop gestukt. Het zijn geen gipsplaten (is niet duidelijk zichtbaar) Het stukwerk is al heel oud en massief gescheurd en poreus. In de gang heeft de verhuurder de scheuren dicht laten stukken. Het is niet meer mogelijk lampen of gordijnenrails op te hangen of voor ander doeleinden een gaat te boren. Ik weet niet of het oude plafond verwijderd of het nieuwe eronder, dus verlaagd, geplaatst moet worden. De bovenburen hebben hun laminaat zonder isolatie op de houten vloer liggen. Het plafond beweegt als zij lopen/stampen. Ik heb mijn verhuurder hierover in gebreke gesteld. De offertes wil ik de verhuurder laten toekomen om te voorkomen dat hij, zoals in het verleden, een duurder bedrag voor de renovatie opnoemt om vervolgens de huur onrechtmatig te verhogen of het onderhoud geheel weigert. Indien de verhuurder zijn verplichting niet nakomt een geen van uw offertes accepteert zal ik de werkzaamheden zelf laten uitvoeren en aan de verhuurder in rekening stellen.

Inloopdouche maken

Het betreft enkele werkzaamheden in een badkamer van 2 x 2 meter groot: - Slopen bestaand bad en tegelwerk - Verlaagd plafond met spotjes aanbrengen - Vloer verhogen met drain installeren - Waterleidingen aanbrengen - Radiator vervangen door design radiator - Wastafel installeren met spiegel - Ruimte tot plafond tegelen inclusief vloer Alle artikelen zijn aanwezig. Zelf voor kit, cement, stucwerk, voegmiddel, gipsplaten en leidingen zorgen.

Partners

Partners van Casius