Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor meedragende muur slopen:

Meedragende muur slopen

Het gaat om een gedeelte van een muur tussen de keuken en een slaapkamertje, om zo een grote eetkeuken te creëren. Het gaat om het weghalen van een gedeelte van de muur van ongeveer 2 meter lengte en 2 meter hoogte, 2 bij 2 meter dus. Het is een meedragende muur en er moet een balk geplaatst worden. Een constructietekening moet vooraf aan de sloop naar de woningbouw gestuurd worden ter goedkeuring. Het is een woning op de eerste verdieping
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meedragende muur slopen uit heel Nederland:

Schouw en muren laten slopen

De werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden zijn als volgt: - Rookkanaal 2 verdiepingen slopen, schoorsteen op het dak verwijderen en dicht maken; - 2 niet dragende muren slopen van 3.80 x 2.70 meter hoog; - 2 muurtjes van 90 cm breed en 3 meter hoog van gasbetonblokken slopen; - Toog maken in een meedragende muur van 1.95 breed x 2.24 meter hoog met draagbalk. Al het puin dien te worden verwijderd. Er kan eventueel vanuit de bovenste etages een slurf via het raam naar de straatkant geplaatst worden.

Badkamer vergroten

Wij willen van de andere kamer een halve meter afsnoepen, er moet een stalen bind inkomen omdat de wand een meedragende muur is. Er moet een kozijn schuin geplaatst worden. De muren moeten geplaatst worden, de leidingen moeten opnieuw aangelegd worden en ingefreesd worden in de muur, slopen doen we zelf. En verder moet alles getegeld worden, en het sanitair moet geïnstalleerd worden: bad, inloopdouche, meubel en toilet. De volgende spullen schaffen we zelf aan: bad, badmeubel, toilet, tegels, inloopdouche. Graag horen we van u.