Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor badkamervloer verwijderen:

Badkamervloer verwijderen

Het slopen van een hele kleine badkamer van circa 1. 5 m2. Vloertje is 10 cm hoog. Wandjes kan er zo worden uitgeslagen. Graag ook offerte voor afvoer van afval. Hoor graag!
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamervloer verwijderen uit heel Nederland:

Badkamervloer herstellen en opnieuw betegelen

Badkamer heeft een betonnen vloer met zwaluwstaart en daaronder een houten vloer met houten balken. De vloer van de badkamer is lek, waarschijnlijk is de afvoer niet correct aangesloten, hierdoor is er hout rot en een houten balk is toe aan herstelwerk. Werkzaamheden: - Rotte houten balk herstellen - Rotte houten vloerdelen verwijderen en herstellen - Evaluatie of huidige vloer: situatie kan worden aangehouden of moet worden aangepakt? - Aanbrengen waterdichte laag - Badkamer vloer tegels opnieuw aanbrengen zodat het water in de goot wegloopt - Afvoer opnieuw installeren - Onderste rand tegels, indien nodig, ook opnieuw aanbrengen Er zijn wat reservetegels maar misschien niet voldoende. Ik weet niet of dezelfde nog leverbaar zijn.

Verbouwen van de badkamer

Wij willen de badkamervloer laten vervangen. Daarvan 4 m2 tegels verwijderen en nieuwe plaatsen met daarin een afvoergoot. En de huidige glazen douchewanden vervangen door een betegelde muur voor inloopdouche. Deze moet ongeveer 2 meter hoog worden. De wandtegels hoeven niet vervangen te worden.

Badkamervloer en wanden slopen

Graag zou ik van u een prijsopgaaf ontvangen voor het slopen van de een badkamervloer. De woning is op drie hoog en het betreft het verwijderen van de badkamervloer, circa 6,5 m2 en tegels van de wand. Waarschijnlijk zal de Terrazzo vloer moeten worden afgevoerd middels een stortkoker naar een container. Ter verduidelijking kan ik foto's sturen. Uit te voeren in december.

Badkamervloer vervangen

Ik wil mijn badkamervloer graag laten vervangen. De vloer is ongeveer 2 m² groot en ik wil de oude tegels laten verwijderen en de nieuwe laten plaatsen. Mijn appartement bevindt zich op de 6e verdieping, er is hier een lift. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Badkamervloer en wandtegels slopen

Badkamer vloer tot aan het betonvloer en tegels van de badkamermuur verwijderen

Inloopdouche maken

Wij hebben in de badkamer nu een douchecabine met kunststof douchebak staan. Ik wil die laten verwijderen en daar de vloer doorlopend laten betegelen, zodat het één geheel wordt met de badkamervloer. Daarna wil ik een nieuwe douchedeur laten plaatsen. Ik laat de klus hier graag even bekijken en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamervloer renoveren

Onze betegelde badkamervloer is niet goed op afschot gelegd en daardoor loopt het water is de doucheruimte niet naar de doucheput toe. Ik wil de tegelvloer laten verwijderen, de vloer opnieuw laten egaliseren en er daarna nieuwe tegels met een afwateringsgoot laten leggen. Het huidige putje moet dan vervallen. Ik haal zelf de glazen schuifdeuren weg. De wanden hoeven niet gewijzigd te worden. Ik ontvang graag uw advies over de tegelmaat en een offerte.

Granito op badkamervloer leggen

De tegelvloer in de badkamer zal ik zelf gaan verwijderen. Daarna dient de vakman een granito vloer te storten. De oppervlakte is 4.6 m2.

Hal en badkamervloer betegelen

Ik wil graag de tegels in mijn hal en badkamer vervangen door Portugese tegels. Het gaat om 2 aansluitende ruimtes van samen ongeveer 9 m2. Er zit wel een klein hoogteverschil dus doorleggen is geen optie. Op dit moment zitten er tegels in van 40 x 40 cm, deze waarschijnlijk vervangen door tegels van 20 x 20 cm (nog niet aangeschaft). Het is geen vierkante/rechthoekige ruimte (en aantal uitstekende muurtjes). Graag offerte en aantal werkdagen sturen op basis van met en zonder verwijderen oude tegels, ook graag en eerst mogelijke datum laten weten.

Tegels verwijderen, sleuven maken en eventueel leidingen leggen

Wij willen graag de badkamer veranderen en daarvoor moeten de tegels van de wanden en vloeren af (vorige bewoner heeft zelf vreselijk slecht werk geleverd). Daarnaast moeten er ook nieuwe sleuven gemaakt worden in de wand voor nieuw leidingwerk van de kraan en/of kranen en de radiator en op de vloer voor een drain voor de douche (badkamervloer ligt ongeveer 5 cm hoger dan de overloop). Het betreft een kleine badkamer met een muur oppervlak van totaal rond de 17 m2 en de vloer rond de 3 m2.