Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor trappenhuis renoveren in vve complex:

Trappenhuis renoveren in VVE complex

Namens de VVE waar ik onderdeel van ben vraag ik graag een offerte op voor de renovatie van ons trappenhuis in Amsterdam. Het betreft als volgt: - Nieuwe trapbedekking op 63 treden waarvan op 15 treden een extra dempingslaag (trap van BG naar 1 hoog) - Schilderen houtwerk (railing + houtwerk wat tegen de muur aan zit) - Schilderen muren in het trappenhuis - Vervangen tapijt op de etages (+/- 30m2 oppervlakte) in het trappenhuis - Optioneel: bedrading en installatie van bel voor woningen op 1, 2 en 3 hoog, graag optie voor video en open doen vanaf woning. Specificaties van de trappen (foto's bijgevoegd) Trap 1: recht omhoog 15 treden + geluidsdemping Trap 2: rechts draaiend 16 treden Trap 3: rechts draaiend 16 treden Trap 4 rechts draaiend 16 treden Graag zou ik van u een totaalprijs ontvangen obv het aantal uren en de eerste mogelijke datum dat het werk ingepland kan worden. Met vriendelijke groet, Martijn Husmann
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappenhuis renoveren in vve complex uit heel Nederland:

Trappenhuisrenovatie in VvE-gebouw

De VvE wil het gehele trappenhuis renoveren voor in totaal 4 verdiepingen van typisch jaren 30-appartement in Amsterdam. Gedaan moet worden: (schuren en) verven van het houtwerk en de muren en het plafond alles, stofferen, mogelijk ook stucwerk.

Renovatie gehele appartement voor bewoner en VvE

Wij wonen sinds kort in een appartement waar we zowel in onze eigen woning als voor de VvE diverse werkzaamheden willen laten uitvoeren. Voor de VvE betreft dit: - 3 balkons opnieuw wateraflopend maken en verf/coating aanbrengen om betonrot te voorkomen. - 2 kozijnen van 2,55 bij 1,55 renoveren. De liggende delen zijn rot en moeten waarschijnlijk vervangen worden. - twee kleine kozijn moeten gerenoveerd worden (deze zijn er minder slecht aan toe dan de grotere kozijnen) - stucwerk in het trappenhuis herstellen i.v.m. schade In ons appartement: - muur doorbreken en afwerken/stuken (ook oude waterschade herstellen) - Verlaagd plafond verwijderen en isolatie tussen de plafond balken aanbrengen. - Verwijderen van de cv-installatie, leidingen en radiatoren (wij willen graag aardgasvrij zijn en elektrische vloerverwarming laten leggen) - elektrische vloerverwarming aanbrengen - (houten)vloer leggen - Elektrische boilers aanbrengen - Enkele tegels in de badkamer vervangen en de afzuiging behoeft een sterkere motor. Ik zou graag offertes ontvangen met prijsindicaties per onderdeel, omdat een gedeelte door de VvE betaald zal worden. Belt u mij gerust voor overleg of het maken van een afspraak.

Trap bekleden en muren afwerken

Mijn klus is de trap bekleden en het "trappenhuis" renoveren. Betreft een dichte trap, 13 treden, boven een kwartslag en deze is nu wit geschilderd. Ik wil hier over tapijt of overzettreden laten plaatsen. De muur aan de linkerkant en de rechterkant van de trap wil ik ook mooi laten maken. Deze is al kaal en deze wil ik laten behangen of stuken. Graag ontvang ik een offerte.

Trap in het trappenhuis renoveren

Ik wil 1 trap laten renoveren met vinyl. Het zijn 13 treden met één bocht erin. De oude bekleding is er al af. Er zijn alleen nog wat lijmresten die ik moet weghalen. Uitvoering tussen 1 augustus en 21 augustus. Zaterdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Trap in het trappenhuis renoveren

Ik wil 1 trap laten renoveren met vinyl. Het zijn 13 treedjes met één bocht erin. De oude bekleding is er al af. Er zijn alleen nog wat lijmresten die ik moet weghalen. Uitvoering tussen 1 augustus en 21 augustus. Zaterdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Traprenovatie in een trappenhuis

Ik wil graag mijn traphuis renoveren, ik heb een dichte trap met 13 treden en een open trap met 13 treden. In beide trappen zit een kwartslag. Het oude tapijt is verwijderd en ik wil graag overzettreden (met antislip) hier op laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Trappenhuis renoveren

Ik wil mijn trappenhuis renoveren. Het gaat om een dichte trap met 13 treden en een open trap met 15 treden. Materiaal (PVC) ga ik aanschaffen bij de Praxis. Offerte voor het materiaal heb ik al in mijn bezit. Het oude tapijt verwijderen we zelf. Als bijlage heb ik foto's toegevoegd van huidige situatie en hoe ik het graag wil. Ik wil ook graag om de trede verlichting. Ik zie graag uw offerte tegemoet.

Trappenhuis renoveren bij het VvE-complex

De VvE van een appartementencomplex is zich aan het oriënteren op de renovatie van het trappenhuis, 2 trappen, één recht van 15 treden en één trap met aan het einde een kleine draai van 15 treden en 2 plateaus. De wensen ten aanzien van de renovatie zijn als volgt: de trappen en plateaus moeten opnieuw bekleed worden met een materiaal dat slijtvast is, dan wel met verf, dan wel met tapijt/ linoleum, afhankelijk van de kosten. Daarnaast moeten de leuningen worden geschilderd en dient de verlichting aangepakt te worden, nu 3 lichtpunten met een tijdsklokje, dat niet meer goed werkt. Kunt u aan de hand van bovenstaande aangeven wat de mogelijkheden zijn en een prijsindicatie voor uw voorstel geven?

Trappenhuis in een VvE-complex renoveren

Namens de VVE ben ik op zoek naar een bedrijf dat het opknappen van ons trappenhuis op zich kan nemen. Het zal hierbij voornamelijk gaan om esthetisch aanzicht. Denk hierbij aan schilderwerk, traptreden antislip en geluidsisolerend maken, verlichting + rookmelders vervangen, carpet verwijderen en een duurzamer materiaal neerleggen. Daarbij willen wij ook informeren naar een intercomsysteem aan de deur. Zou u contact met mij kunnen opnemen voor het maken van een kijkafspraak oid?

Trappenhuis renoveren in een VvE-complex

Ik wil graag - namens de VVE - informeren over de kosten van het opknappen van ons trappenhuis. Het trappenhuis is een aantal jaar terug reeds gerenoveerd, en verkeert in goede staat. Het gaat ons dan ook voornamelijk vanuit esthetisch oogpunt. Wij zouden de deur van de 'main entrance' willen vervangen (of opknappen, demping-systeem). Het carpet uit het trappenhuis willen halen en iets duurzamers neer willen leggen, wellicht tegels of iets dergelijks? Verder zouden wij ook de traptreden zo willen bewerken dat deze geluidsisolerend zijn. We willen graag een intercomsysteem. Het gaat om 3 appartementen verdeeld over 4 etages. Hiernaast komt een laagje verf en het vervangen van verlichting + rookmelders ook van pas. Zou u contact met mij willen opnemen voor een kijkafspraak? Dank!

Partners

Partners van Casius