Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor opknapbeurt voor toilet en keuken:

Opknapbeurt voor toilet en keuken

Het gaat om een toilet renovatie, het timmeren van de koof en toilet en er eventueel een verlaagd plafond in maken. En er moet stuc- en schilderwerk op het toilet en in de keuken gaan plaatsvinden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opknapbeurt voor toilet en keuken uit heel Nederland:

Badkamer, toilet en overige ruimten renoveren

Ik woon en werk momenteel in het buitenland en wil mijn appartement in Nederland wat laten opknappen, zodat het netjes is voor verhuur. Het gaat om het renoveren van de badkamer, waarbij nieuwe tegels op de vloer en wanden moeten worden geplaatst en de ruimte moet mogelijk ook worden geschilderd. Ook de toiletruimte moet gerenoveerd worden. Daarbij moeten er nieuwe tegels op de vloer en mogelijk ook op de wanden worden aangebracht. De toiletbril met deksel moet worden vervangen. Verder moeten er in de keuken kleine reparaties worden uitgevoerd aan de wanden. Mogelijk moeten er daar ook nieuwe tegels op de muur worden aangebracht. Ook wil ik enkele beschadigingen aan houten kastdeuren laten repareren. Als laatste kan ik nog enkele optionele klussen noemen: nieuw laminaat in de keuken, in alle ramen dezelfde gordijnroedes en nieuw tapijt in de gang en slaapkamers. Er moet mogelijk ook wat schilderwerk aan de betimmering bij de ramen worden verzorgd. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik heb een makelaar in de arm genomen, die de verhuur zal verzorgen. Ik wil de zaken betreffende deze opknapbeurt echter zelf regelen en daarvoor naar Nederland komen. Ik maak daarvoor graag een afspraak met bedrijven die al deze klussen kunnen uitvoeren.

Badkamer, toilet en keuken betegelen

Mijn badkamer heeft een opknapbeurt nodig. Daarom wil ik de wanden (12 m2 ongeveer) en de vloer (1 m2 ongeveer) graag opnieuw laten betegelen. Ik kan zelf de oude tegels verwijderen. Verder zal het toilet in de badkamer verdwijnen en naar een andere ruimte gaan (zie foto's). Is het mogelijk dat u in overleg de tegels aanlevert? (het liefst wil ik voor de vloer donker grijze tegels en voor de wanden wit). Mocht dat nou een probleem zijn, dan kan ik het ook zelf aanschaffen. Voor het toilet wil ik ook graag donkergrijze tegels (1 m2 ongeveer). Voor de keuken wil ik boven het keukenblad ook graag tegels laten zetten. Het liefst in de kleur van het blad en anders graag wit (1.20 m2). De opdracht hoeft niet op korte termijn uitgevoerd worden. Graag wil ik een totaalprijs.

Opknapbeurt voor de badkamer

Ik wil mijn badkamer graag een opknapbeurt geven. Ik wil graag de tegels laten vervangen (vloer en wanden half hoog). Het gaat om een douche, toilet en een wastafel die ik graag wil laten vervangen. Het gaat om een badkamer van 2 bij 2 meter.

Toilet en douche vervangen

Mijn toilet is aan een opknapbeurt toe. Het is een kleine ruimte, dus een klein toilet met smalle spoelbak is nodig. Waarschijnlijk moet ook de afvoer iets aangepast worden. Verder zou ik het toilet graag gestuct en betegeld hebben. De voorkeur gaat uit om het staande toilet te vervangen voor een zwevend toilet. Als tweede klus heb ik het vervangen van de douche bak, inclusief douchewanden en het vervangen van het wastafelmeubel. Graag maak ik een afspraak met een vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Toiletruimte vernieuwen

Ons toilet op de begane grond is aan een opknapbeurt toe. De ruimte is 1.05 bij 1.15 meter. Er staat nu een duoblok en er hangt een hoekfonteintje. We willen graag een Villeroy Boch zwevendtoilet en nieuw hoekfonteintje, nieuwe tegels op vloer en wand. Wij kopen zelf het sanitair en de tegels en willen graag prijs voor slopen en opnieuw plaatsen sanitair en tegelen wanden en vloer.

Metamorfose toilet

Ons toilet beneden van ongeveer 0,9 x 1,2 meter moet een opknapbeurt krijgen. Hangend toilet (ipv nu staand) plaatsen, nieuwe wandtegels tot aan plafond of halverwege plaatsen, nieuwe vloertegels plaatsen en een nieuw fonteintje plaatsen. Indien mogelijk over bestaande tegels heen tegelen. Spullen kopen we zelf.

Kleine opknapbeurt badkamer

Opknappen van badkamer. Toilet lekt, moet weer aangesloten worden. Kitwerk nalopen. Plafond plus bovenzijde wanden schilderen.

WC renoveren

Ik heb een vrij kleine wc die aan een opknapbeurt toe is. Dit omvat een vloer, nieuwe toilet en betegeling van de muur (deels). Materiaal in overleg, eventueel leveren.

Kleine opknapbeurt badkamer

Afhankelijk van de mogelijkheden: plaatsen muurtje tussen douche en toilet, draaien toilet, (gedeeltelijk) nieuw tegelwerk, plaatsen badkamermeubel. Badkamer is ong. 1,5 x 3 m. Graag advies van bedrijf over e.e.a.

Renovatie / opknapbeurt woning

Nieuw keukenblok plaatsen, nieuwe kraan, tegelwerk. Nieuwe toilet, afvoersysteem plaatsen. Nieuwe douchekraan plaatsen. Wasbak weghalen (slaapkamer) en stucen plafond keuken, 1,80 x 3,20