Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor uitbouw met ondervloer realiseren:

Uitbouw met ondervloer realiseren

Hi, I am interested to have a quote to build an extension with a subfloor under it. Thanks. Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een uitbouw laten plaatsen met een souterrain. Beide oppervlaktes zullen 23 m2 worden. Het appartement heeft nu een terras. Er is nog geen vergunning aangevraagd, maar de tekeningen zijn wel al aanwezig. De ruimtes dienen te worden gestuukt, geschilderd en vloerverwarming aangelegd.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor aanbouw, uitbouw en dakopbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw met ondervloer realiseren uit heel Nederland:

Uitbouw realiseren achter de woning

We willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde woning van 2,45 meter diep en en 5,53 meter breed. Uitbouw opgeleverd met ondervloer, elektra, aansluiting voor verwarming, kozijnen en isolatie.

Nieuwe betonvloer in jaren '60 rijtjeswoning

Wij hebben nu een woning met in de woonkamer een houten ondervloer, in de gang en keuken is de ondervloer van beton. Komend jaar willen wij naar achteren gaan uitbouwen en willen misschien de houten vloer vervangen voor beton, zodat woonkamer en uitbouw één geheel vormen. De woning is ongeveer 6 meter breed en 7 meter diep, er komt 3 meter uitbouw bij. Totaal dus ongeveer 60 m2. We willen op de betonvloer vloerverwarming aan laten leggen.

Woonhuis verbouwen

Uitbouw - slaapkamer ->Dit stuk werk gaat om het bij het huis trekken van een reeds overdekt deel tuin. Afhankelijk van welke constructie is gebruikt kan er een nieuwe buitenmuur en vloer geplaatst worden. De huidige buitenmuur vanuit de keuken zal verder naar binnen geplaatst worden waardoor er een redelijke slaapkamer ontstaat. Bij het uitbouwen wordt de huidige Koekoek afgedekt door de nog te plaatsen vloer. Er zal een ventilatieschacht naar buiten gemaakt moeten worden en een buitenkraan plus stroom punt geplaatst moeten worden. Het huidige kozijn in de bestaande buiten muur willen we gebruiken in de nieuwe muur zodat deze gelijk is aan de andere kozijnen. Voor de buitenmuur willen we graag dezelfde stenen gebruiken als de huidige stenen van het huis. Kelder-> De huidige trap naar de kelder zal worden afgedekt (vloer badkamer). Er zal een nieuwe trap naar de kelder gemaakt moeten worden met toegang via een luik. Badkamer-> Door de doucheruimte, toiletruimte gang en huidig stuk keuken bij elkaar te trekken als één ruimte ontstaat er een ruimte voor de badkamer. Tekening voor indeling en afmetingen is beschikbaar. In de offerte mag de volledige afwerking van de badkamer worden meegenomen afgezien van schilderwerk. Meubels sanitair en tegels zijn uitgekozen en kunnen voor aanvang van werkzaamheden geleverd worden. Wij zullen zelf de huidige muren kaal maken (verwijderen tegeltjes). Was-kast-> Aangrenzend aan de badkamer zullen we zelf een kast bouwen om een was droog combinatie in te plaatsen. Hiervoor zal het benodigde leidingwerk moeten worden aangelegd. Nieuwe deur opening -> Er zal een nieuwe deuropening gecreëerd moeten worden vanuit de woonkamer naar de nieuwe hal (waar de badkamer, toegang slaapkamer en waskast op uit komen. Keuken -> Het aanleggen van de noodzakelijke warm/koud waterleidingen en afvoer zullen wel uitbesteden. De nieuwe elektra groepen en leidingen horen hier ook bij. Benedenwoning, ondervloer is van houten balken.

Laminaatvloer leggen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het leggen van ongeveer 65 m² laminaat met ondervloer en plakplintjes. Het gaat om een rechthoekige ruimte van 6 x 10 meter met een inham en een halfrond lopende uitbouw. Wij zullen zelf de materialen aanschaffen bij Gamma.

Gietvloeren laten maken

+/- 45 m2 is een houten ondervloer. +/- 17 m2 is een andere ondervloer ivm de uitbouw die aangebouwd zal worden.

Grenen vloer aanhelen en renoveren

Voor onze a.s. uitbouw en bestaande houten vloer willen onze grenen vloer aanhelen en de oude vloer renoveren (schuren en oliën). De totale opgave is dan alsvolgt: •schuren en oliën grenen vloer, 63 m2 •leveren grenen delen, 190 mm breed, 25 m2 •leggen grenen delen, 190 mm (zwevend), 25 m2 •leveren ondervloer, 25 m2 Graag ontvang ik hiervoor vrijblijvend meerdere offertes. Mvg, Martijn

Vloerverwarming en nieuwe ketel installeren

We zoeken een bedrijf dat in onze nieuwe uitbouw vloerverwarming kan leggen. De vloerverwarming komt op een betonnen ondervloer, circa 18 m2 aan oppervlakte. Gelijktijdig willen we ook een nieuwe verwarmingsketel; een energiezuinige met zonneboiler. De ketel hangt op zolder. Eventueel willen we ook nog een nieuwe radiator laten plaatsen. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en advies is welkom.

VT wonen laminaat laten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer (VT wonen Loft / kiezel) laten leggen in de uitbouw, waar een keuken op komt. Kookeiland en een vast gedeelte. Het betreft ongeveer 20 vierkante meter. De ondervloer (beton incl. vloerverwarming en geluiddempende folie) ligt er al, dus het bet betreft enkel het leggen van het kliklaminaat. Moet eerst de keuken geplaatst worden of juist andersom?

Parketvloer aanhelen, schuren en lakken

Ik zou graag een afspraak maken voor het aanhelen van de parketvloer in mijn woonkamer. De huidige vloer is ongeveer 30 m2 en (slecht) gelakt. Op de vloer staan wat zware meubels, een piano, een grote kast. In de uitbouw en de keuken om de hoek liggen nu tegels. Samen is dat ongeveer 10m2. Liefst zouden we de parketvloer helemaal tot in de keuken doortrekken. In de uitbouw zat ook een convector put maar die is inmiddels gesloten en met een betonnen vloer. De bovenzijde van de smeervloer in de uitbouw is (helaas) precies even hoog als de bovenzijde van de ondervloer in de woonkamer. Dat betekent dat de smeervloer onder de tegels zal moeten worden verwijderd om ruimte te maken voor de ondervloer. De huidige parketvloer is 20 mm. Houtsoort van de parketvloer onbekend.