Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor steunmuur weg laten breken en balk plaatsen:

Steunmuur weg laten breken en balk plaatsen

Op de begane grond en in het souterrain wil ik de steunmuur tussen de hal en kamer weg laten halen en een steunbalk laten plaatsen. De muren zijn 7 meter lang en 3 meter hoog. Er lopen elektriciteitsleidingen doorheen. Wij willen het ook laten afwerken met stuc. Graag willen wij een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor steunmuur weg laten breken en balk plaatsen uit heel Nederland:

Steunmuur weg slopen en afwerken

Het slopen van en draagmuur van circa 2 meter lengte. Muur kent geen leidingwerk. Betreft doorbreken van een keuken. Kunt u ook deuropening vullen en afwerken? Puin graag ook verwijderen. 1 september krijgen wij de sleutel.

Draagmuur slopen in een een horecazaak

Voor het eventueel overnemen van een horeca zaak wil ik graag weten wat het kost om een steunmuur weg te halen. Dit is een oude buitenmuur. Door verbouwing is deze nu inpandig. Ik heb op de tekening de muur met een gele lijn omcirkeld. Zou het liefst zo veel mogelijk weg willen halen. Er zijn al 2 stukken uit de muur gehaald, maar niet tot bovenaan.

Verbouwing van de woning

Ik heb destijds een aanbouw laten zetten, waarbij een tussenmuur (80 cm breed en 2.35 hoog) is blijven staan, omdat dit een dragende muur was. Nu, jaren later, blijkt bij de buren dat dit niet zo is, mits dit wordt opgevangen door een stalen balk constructie (U balk gelast aan een L balk). Ik wil dit nu ook laten doen. In de muur loopt een standleiding. Als het dak van de aanbouw open moet wil ik eventueel ook een lichtkoepel er in laten zetten (70 bij 1.40 meter - HR ++ glas). De steunmuur (die niet dragend is) moet dus weg, zodat ik een open keuken krijg zonder kolom er midden in. De standleiding die in die muur zit heb ik een oplossing voor hoe die weg te werken (Over plafond door dunne tussenmuur naar hal en dan naar beneden de kruipruimte in en daar aansluiten op de standleiding die daar loopt). Aanvang bouw in overleg, maar liefste zo snel mogelijk.

Steunmuur slopen in een koopwoning

Wij overwegen een woning te kopen. Er staat alleen 1 dragend muurtje in de weg. Wij willen graag een (ruwe) indicatie wat het zou kosten dit wandje te slopen. Omdat het niet ons eigen huis is, kunnen we niet heel veel informatie geven. Het is een wandje van ongeveer een meter breed. Aan 1 kant zitten stopcontacten. Op de foto is een pijl getekend richting de muur die we eruit willen. Op de bovenverdieping zit volgens ons op die plek ook een muur (alleen dan over de gehele breedte). Als deze muur eruit gaat, moet er dan op die plek ook een verticale balk komen of alleen een constructie langs het plafond? En wat zou dit ongeveer kunnen kosten, afgezien van een nieuwe vloer want die komt er sowieso.

Steunmuur deels laten slopen

De muur tussen keuken en woonkamer wil ik een groot deel van weg hebben. Het huis is aan mij verkocht onder voorbehoud en staat nog op funda Dit is een afbeelding van de begane grond, met hierbij ook natuurlijk de muur die de keuken van de woonkamer scheid. Ik hoop dat ik u hiermee voldoende heb kunnen informeren, ik hoor graag een richtlijn van u m.b.t. de kosten.

Badkamer uitbreiden + renoveren. Gehele ...

Badkamer uitbreiden + renoveren. Gehele oude badkamer eruit, een deel van de huidige gang badkamer maken dus ook een deel muur weg, nieuw deel muur erbij en een nieuwe deuropening. daarna badkamer geheel nieuw aankleden. Nog geen wastafel op dit moment dus waterleiding en een nieuwe afvoer moeten ook gerealiseerd worden. Nieuwe wand + vloertegels, niewe douche, nieuw toilet en een wastafel meubel. Tevens ventilatie aanbrengen, elektriciteit moet verlegd worden. Huidige badkamer is ongeveer 1.5 m2. Na uitbreiding ongeveer 3m2. Weet niet 100% zeker of het muurtje wat gesloopt moet worden een steunmuur is.

Middenblok: -Gedeelte van steunmuur weg ...

Middenblok: -Gedeelte van steunmuur weg halen en evt. steunbalk plaatsen. -Stoppenkast+CV verplaatsen naar buiten of beneden -Toilet weghalen, incl. betonnen ondervloer -Afwerking -Toilet op 5e verdieping platsen incl. leidingen en betegelen -Plaatsen van een luchtafvoer in dak Badkamer: -Toilet plaatsen incl. afvoerleidingen etc. -Afvoerputje douche verplaatsen -Betegelen van badkamer -plaatsen wastafel en wasbak -Verplaatsen van badkraan van kopkant naar zijkant (raamkant) Buitenruimte: -geïsoleerde opbergkist voor CV Keuken: -leidingen voor gas, water en elektra naar het keukenblok verleggen Elektra: -Eventuele check/herindeling elektra groepen ivm met apparatuur (keuken en badkamer) Later kunnen we het nader specificeren en visualiseren Vriendelijke groeten

1. De huidige tussenwand tussen keuken ...

1. De huidige tussenwand tussen keuken en woonkamer moet verwijderd worden (het wordt dus een open keuken). De weg te breken muur betreft zeer wrs. een steunmuur. Er moet verder een klein muurtje (gips) gemaakt worden aan de zijkant, waar de huidige doorgang naar de keuken is. 2. Op de plaats van het raam aan de achtergevel moeten openslaande deuren komen. Qua breedte blijft de breedte van het raam gehandhaafd. 3. Een en ander moet natuurlijk netjes afgewerkt worden, dus enig stucwerk is nodig. 4. Elektriciteit: het huis beschikt nu over 3 groepen, dit is te weinig. Benodigd: nieuwe meterkast + 2 nieuwe groepen, 1 extra voor in de keuken (vaatwasser), 1 extra voor zolder (wasmachine)

alg. keuken wordt betrokken bij ...

alg. keuken wordt betrokken bij huiskamer door een muur weg te halen en aparte ingang dicht te maken. keuken; bestaande verwijderen, nieuwe plaatsen, met in achtneming van verplaatsing van leidingen (elektra/water/gas) steunmuur verwijderen en steunbalken plaatsen. vloer opties; 1- nieuwe houten vloer voor woonkamer/keuken 2- aparte nieuwe vloer voor keuken (plavuizen) toilet; oude verwijderen, nieuwe incl. bidet plaatsen, wastafel, nieuw tegelwerk (vloer&wand). voor bidet/wastafel warm water aansluiting vereist

stalenbalk in steunmuur plaatsen, muur ...

stalenbalk in steunmuur plaatsen, muur uit zagen. deurkorzijn verwijderen en dicht metselen .en stukadoren. schoorsteen is al weg gehaalt en moet ookgestukadoord worden.