Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur en kozijnen verwijderen:

Draagmuur en kozijnen verwijderen

Het gaat om een 2 tal zaken. Draagmuur verwijderen tussen keuken en slaapkamer. Verwijderen van deurpost/raampartij van slaapkamer aan de tuinkant. Beide gevallen hebben een steunbalk nodig. Gaarne wil een prijsindicatie wat hier de kosten van zijn. Het puin moet door de vakman afgevoerd worden. De overbrugging voor de balken zijn 2,80 meter.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur en kozijnen verwijderen uit heel Nederland:

Uitbouw achter- en zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achter- en zijkant van de woning. Het zal een L vorm van 9 x 4 meter en 3 x 6.50 meter moeten worden. Voorzien van een plat bitumen dak en stalen kozijnen voorzien van glas van boven tot onder. Daarbij moet er in een draagmuur, lengte 6.30 meter, van de de topgevel een of meerdere doorgangen naar de aanbouw van 4 meter breed worden gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie voor.

Woning van binnen renoveren

Wij hebben een hoekwoning met een inhoud van ongeveer 300 kub. De volgende werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: - dakkapel plaatsen - 6 kozijnen vervangen - badkamer van beneden naar boven plaatsen,. hier is warm en koud water aanwezig. Het gaat om tegelwerk en het plaatsen van een wastafel en inloopdouche. Voor het toilet zal de afvoer moeten worden aangepast. - stuken van wanden plafond op de eerste etage - 2 kleine muurtjes beneden verwijderd. Het is niet duidelijk of het een draagmuur is. - vloerverwarming plaatsen en dekvloer - wanden en plafonds beneden stuken - cv ketel vervangen Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Muur doorbreken en deur dichten

Wij willen de muur tussen de woonkamer en keuken (geen draagmuur) van ongeveer 2,5 meter laten verwijderen. Van de hal naar de keuken zit er dan nog een deur in de keuken die zijn functie verliest, die willen we dan vervolgens gedicht hebben. Het betreft houten kozijnen. Deze deur mag gewoon permanent dichtgemaakt worden. Wij krijgen per 1 oktober krijgen wij de sleutel, vanaf dat moment zo snel mogelijk.

Garage bij de woning trekken

Wij hebben de wens om onze aangebouwde garage bij onze woonkamer te gaan trekken. Hiervoor moet er een draagmuur worden doorgebroken en steunbalk worden aangebracht. Verder moeten aan de voor- en achterzijde van die ruimte kozijnen met beglazing worden geplaatst en moet alles geïsoleerd worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw gedetailleerde offerte.

Uitgewoonde woning renoveren

Het huis is uitgewoond en door vandalisme en koperdieven beschadigd. De werkzaamheden dienen binnen 6 weken uitgevoerd te zijn. Start 3 april. Werkzaamheden algemeen: Verwijderen oude wand, vloerbedekking Nieuwe kozijnen, 7 x Vernieuwen elektra en meterkast Aanleggen CV en warmwatervoorziening inclusief nieuwe radiatoren. Begane grond, keuken, woonkamer, hal, werkkamer. Bouw nieuw toilet, verhogen vloer, nieuwe deur in draagmuur. Aanleg nieuwe elektra en (warm)watervoorziening keuken Doorbreken draagmuur tussen keuken en woonkamer Verstevigen/vlakken vloeren Verwijderen plafonds en oude haard. Verwijderen wasbak werkkamer Verwijderen vaste kast werkkamer Glad stuken wanden Nieuwe verlaagde plafonds met LED spots, dimbaar 1e verdieping Verwijderen 2 vaste kasten Verwijderen 2 wastafels in slaapkamers Verwijderen 2 dakkapellen/vervangen met Velux Verwijderen doorgang tussen slaapkamer naar badkamer Verwijderen huidige badkamer, vaste kast en trap naar zolder Bouw nieuwe badkamer met deur, met betonvloer, inloopdouche, losstaand bad, wasbak, toilet Verstevigen / vlakken vloeren Verwijderen plafonds Glad stuken wanden Na isoleren schuine daken Nieuwe verlaagde plafonds met LED spots, dimbaar Aanleg nieuwe vlizo/harmonica trap naar zolder.

Muur doorbreken, keuken plaatsen en houten kozijnen plaatsen

Wij ontvangen graag een offerte voor 2 opdrachten die we bij voorkeur uitbesteden aan 1 aannemer. Het gaat om voorbereidingen voor en plaatsing van een nieuwe IKEA keuken. De nu gesloten keuken moet een open keuken worden. Er moet daarbij een draagmuur worden doorbroken en ons ontwerp moet dus constructief goed worden beoordeeld. Er is een gedetailleerde tekening gemaakt door IKEA. Verder gaat het om het vernieuwen van 4 stuks houten kozijnen aan de voorzijde van onze 1e verdieping met isolatieglas. Er moeten houten kozijnen worden geplaatst die gelijk zijn aan de kozijnen op de begane grond: hardhout, HR++ isolatieglas, aftimmeren van stijlen, 100 mu behandeld en dekkend geschilderd. Wij maken graag een afspraak, zodat verdere details kunnen worden besproken. Uw offertes worden na daarna op prijs en kwaliteit beoordeeld. Het is voor ons belangrijk dat het werk in een van te voren afgesproken, het liefst zo kort mogelijke, periode gedaan wordt, zodat we goed kunnen plannen i.v.m. de levering van de keuken. Opdrachten 1 en 2 mogen wel in verschillende periodes uitgevoerd worden. Onze voorkeur gaat uit naar december, waarbij het onze wens is dat de keuken helemaal klaar is voor de kerst.

Koopwoning opknappen

Voor onze recent aangekochte woning ben ik me aan het orienteren. Het gaat om de volgende aanpassingen: 1. Serre afbreken(1. 50x2. 50) en opbouwen met metselwerk, dak(e.v.t. daklicht), kozijnen. Doorbreken achtergevel naar deze uitbouw. 2. Doorbreken draagmuur(strakke afwerking) tussen woonkamer en keuken 3. Achterpui vervangen door schuifpui of harmonicadeur. Ca. 3 meter breed 4. Plaatsen dakkapel achterkant zolder. 5 meter breed. NB. Achterste 2 meter van de woning hebben geen verdieping boven. Zie bijgevoegd document. Gaarne voor nu grove prijsindicatie zonder bezichtiging ter plaatse.

Fundering en draagbalk plaatsen voor een uitbouw

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van mijn woning laten plaatsen. Deze is 5.83 meter breed en zal gelijkgetrokken moeten worden met de garage en het huis van de buren, ongeveer 2.50 meter diep, met openslaande deuren of een schuifpui. Er moet een H-balk geplaatst worden, aangezien de achterkant een draagmuur is. Ik wil weten wat het kost een draagbalk te plaatsen, fundering aan te brengen met eventueel heipalen. Ik weet niet of die tussen de buren en de garage gehangen kan worden. En er moeten aansluitpunten komen voor elektra. Ik heb zelf een metselaar en timmerman voor de kozijnen en muren.

Muur doorbreken en kozijnen plaatsen

Het gaat om 2 opdrachten die we bij voorkeur uitbesteden aan 1 aannemer. 1: Voorbereidingen treffen en plaatsen van een nieuwe IKEA keuken. De nu gesloten keuken moet een open keuken worden. Het gaat hierbij om een draagmuur en ons ontwerp moet dus constructief goed worden beoordeeld. Er zal een gedeelte van 3.50 meter breed en 2.40 meter hoog verwijderd moeten worden. Er is een gedetailleerde tekening gemaakt door IKEA. 2. Vernieuwen 4 stuks houten kozijnen voorzijde 1e verdieping met dubbelglas houten kozijnen die gelijk zijn aan de kozijnen op de begane grond: hardhout, HR++ isolatieglas, aftimmeren van stijlen, 100 mu behandeld, dekkend geschilderd, etc. Een meer gedetailleerde beschrijving is mogelijk bij bezoek. De offertes worden na bezoek en kennismaking op prijs en kwaliteit beoordeeld. Het is voor ons belangrijk dat het werk in een van te voren afgesproken, het liefst zo kort mogelijke periode gedaan wordt, zodat we goed kunnen plannen met betrekking van de levering van de keuken. Opdrachten 1 en 2 mogen wel in verschillende periodes geleverd worden. Onze voorkeur gaat uit naar november.

Uitbouw maken aan achterzijde woning

Wij zouden graag ons huis uitbouwen aan de achterkant. De afmetingen van de uitbouw is 6 meter breed en 4 meter diep. Afwerking met houten of kunststof kozijnen, een plat dak en stucwerk aan de binnenzijde. De buitenmuur zal er dus uit moeten en het plaatsen van een draagbalk). Ook moet er binnen een deuropening gemaakt worden in een draagmuur. Er moet geheid worden en een fundering gemaakt worden. Het reken- en tekenwerk is ook nog niet gedaan. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Er is geen achterom naar de achtertuin toe.

Partners

Partners van Casius