Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur en kozijnen verwijderen:

Draagmuur en kozijnen verwijderen

Het gaat om een 2 tal zaken. Draagmuur verwijderen tussen keuken en slaapkamer. Verwijderen van deurpost/raampartij van slaapkamer aan de tuinkant. Beide gevallen hebben een steunbalk nodig. Gaarne wil een prijsindicatie wat hier de kosten van zijn. Het puin moet door de vakman afgevoerd worden. De overbrugging voor de balken zijn 2,80 meter.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur en kozijnen verwijderen uit heel Nederland:

Uitbouw maken en kozijnen vervangen

Wij willen de achterzijde van onze woning met een stuk van ongeveer 5 x 3 meter laten uitbouwen. De uitbouw wordt achter de garage geplaatst. Daarbij willen we ook een draagmuur tussen de keuken en de nieuwe uitbouw laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen. In de uitbouw willen we een grote schuifpui. We kunnen veel zelf, maar willen voor de fundering, de pui en de muurdoorbraak graag uw offerte ontvangen. We willen er een geïsoleerd dak op, maar kunnen dat eventueel in eigen beheer uitvoeren. Ook de binnenzijde kan ik zelf afwerken. Verder zijn er diverse kozijnen op de benedenverdieping aan vervanging toe. Ik wil graag met een aannemer in gesprek over deze werkzaamheden. Ik wil de verbouwing geheel laten afronden voor de bouwvak van 2018. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur laten slopen tot iets voor de kachelpijp (vloerplaat gaat ook weg) tot aan het stopcontact ongeveer aan de andere kant. De kozijnen van de deur zitten er nog in. Dat gedeeltes van de muur zijn ongeveer 76 cm en 65 cm tot ongeveer 20 centimeter boven de helft voor beide delen. De vakman dient het puin eventueel af te voeren en er zitten elektra leidingen in de muur.

Tussenwoning uitbouwen en dubbele nokverhoging plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1957 en krijgen daarvan begin december de sleutel. De woning staat al leeg en we hebben voor het inmeten van een verbouwing al toegang. We willen een dubbele nokverhoging over de hele breedte van 5,5 meter laten verzorgen. We willen daarin witte kunststof kozijnen. Ook willen we aan de achterzijde een uitbouw van 5,5 x 2 meter met een 2-delige schuifpui, een lichtstraat en elektra-aansluiting. Als 3e klus willen we een draagmuur op de tussenverdieping laten verplaatsen. We zitten hier op zandgrond en er hoeft niet onderheid te worden voor de aanbouw. Er is al bodemonderzoek gedaan omdat er hier in de gemeente veel ondergrondse beekjes zijn. Die zijn daarbij niet aangetroffen. Ik werk zelf in de installatiebranche. De verbouwing kan daarom casco worden uitgevoerd, zonder installatiewerk, maar moet wel stuc-klaar zijn. Er is nog geen vergunning en er zijn nog geen tekeningen. We willen de verbouwing begin 2018 laten starten en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier aantoonbaar ervaring mee hebben.

Uitbouw achter- en zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achter- en zijkant van de woning. Het zal een L vorm van 9 x 4 meter en 3 x 6.50 meter moeten worden. Voorzien van een plat bitumen dak en stalen kozijnen voorzien van glas van boven tot onder. Daarbij moet er in een draagmuur, lengte 6.30 meter, van de de topgevel een of meerdere doorgangen naar de aanbouw van 4 meter breed worden gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie voor.

Woning van binnen renoveren

Wij hebben een hoekwoning met een inhoud van ongeveer 300 kub. De volgende werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: - dakkapel plaatsen - 6 kozijnen vervangen - badkamer van beneden naar boven plaatsen,. hier is warm en koud water aanwezig. Het gaat om tegelwerk en het plaatsen van een wastafel en inloopdouche. Voor het toilet zal de afvoer moeten worden aangepast. - stuken van wanden plafond op de eerste etage - 2 kleine muurtjes beneden verwijderd. Het is niet duidelijk of het een draagmuur is. - vloerverwarming plaatsen en dekvloer - wanden en plafonds beneden stuken - cv ketel vervangen Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Muur doorbreken en deur dichten

Wij willen de muur tussen de woonkamer en keuken (geen draagmuur) van ongeveer 2,5 meter laten verwijderen. Van de hal naar de keuken zit er dan nog een deur in de keuken die zijn functie verliest, die willen we dan vervolgens gedicht hebben. Het betreft houten kozijnen. Deze deur mag gewoon permanent dichtgemaakt worden. Wij krijgen per 1 oktober krijgen wij de sleutel, vanaf dat moment zo snel mogelijk.

Garage bij de woning trekken

Wij hebben de wens om onze aangebouwde garage bij onze woonkamer te gaan trekken. Hiervoor moet er een draagmuur worden doorgebroken en steunbalk worden aangebracht. Verder moeten aan de voor- en achterzijde van die ruimte kozijnen met beglazing worden geplaatst en moet alles geïsoleerd worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw gedetailleerde offerte.

Uitgewoonde woning renoveren

Het huis is uitgewoond en door vandalisme en koperdieven beschadigd. De werkzaamheden dienen binnen 6 weken uitgevoerd te zijn. Start 3 april. Werkzaamheden algemeen: Verwijderen oude wand, vloerbedekking Nieuwe kozijnen, 7 x Vernieuwen elektra en meterkast Aanleggen CV en warmwatervoorziening inclusief nieuwe radiatoren. Begane grond, keuken, woonkamer, hal, werkkamer. Bouw nieuw toilet, verhogen vloer, nieuwe deur in draagmuur. Aanleg nieuwe elektra en (warm)watervoorziening keuken Doorbreken draagmuur tussen keuken en woonkamer Verstevigen/vlakken vloeren Verwijderen plafonds en oude haard. Verwijderen wasbak werkkamer Verwijderen vaste kast werkkamer Glad stuken wanden Nieuwe verlaagde plafonds met LED spots, dimbaar 1e verdieping Verwijderen 2 vaste kasten Verwijderen 2 wastafels in slaapkamers Verwijderen 2 dakkapellen/vervangen met Velux Verwijderen doorgang tussen slaapkamer naar badkamer Verwijderen huidige badkamer, vaste kast en trap naar zolder Bouw nieuwe badkamer met deur, met betonvloer, inloopdouche, losstaand bad, wasbak, toilet Verstevigen / vlakken vloeren Verwijderen plafonds Glad stuken wanden Na isoleren schuine daken Nieuwe verlaagde plafonds met LED spots, dimbaar Aanleg nieuwe vlizo/harmonica trap naar zolder.

Muur doorbreken, keuken plaatsen en houten kozijnen plaatsen

Wij ontvangen graag een offerte voor 2 opdrachten die we bij voorkeur uitbesteden aan 1 aannemer. Het gaat om voorbereidingen voor en plaatsing van een nieuwe IKEA keuken. De nu gesloten keuken moet een open keuken worden. Er moet daarbij een draagmuur worden doorbroken en ons ontwerp moet dus constructief goed worden beoordeeld. Er is een gedetailleerde tekening gemaakt door IKEA. Verder gaat het om het vernieuwen van 4 stuks houten kozijnen aan de voorzijde van onze 1e verdieping met isolatieglas. Er moeten houten kozijnen worden geplaatst die gelijk zijn aan de kozijnen op de begane grond: hardhout, HR++ isolatieglas, aftimmeren van stijlen, 100 mu behandeld en dekkend geschilderd. Wij maken graag een afspraak, zodat verdere details kunnen worden besproken. Uw offertes worden na daarna op prijs en kwaliteit beoordeeld. Het is voor ons belangrijk dat het werk in een van te voren afgesproken, het liefst zo kort mogelijke, periode gedaan wordt, zodat we goed kunnen plannen i.v.m. de levering van de keuken. Opdrachten 1 en 2 mogen wel in verschillende periodes uitgevoerd worden. Onze voorkeur gaat uit naar december, waarbij het onze wens is dat de keuken helemaal klaar is voor de kerst.

Koopwoning opknappen

Voor onze recent aangekochte woning ben ik me aan het orienteren. Het gaat om de volgende aanpassingen: 1. Serre afbreken(1. 50x2. 50) en opbouwen met metselwerk, dak(e.v.t. daklicht), kozijnen. Doorbreken achtergevel naar deze uitbouw. 2. Doorbreken draagmuur(strakke afwerking) tussen woonkamer en keuken 3. Achterpui vervangen door schuifpui of harmonicadeur. Ca. 3 meter breed 4. Plaatsen dakkapel achterkant zolder. 5 meter breed. NB. Achterste 2 meter van de woning hebben geen verdieping boven. Zie bijgevoegd document. Gaarne voor nu grove prijsindicatie zonder bezichtiging ter plaatse.

Partners

Partners van Casius