Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor draagmuur en kozijnen verwijderen:

Draagmuur en kozijnen verwijderen

Het gaat om een 2 tal zaken. Draagmuur verwijderen tussen keuken en slaapkamer. Verwijderen van deurpost/raampartij van slaapkamer aan de tuinkant. Beide gevallen hebben een steunbalk nodig. Gaarne wil een prijsindicatie wat hier de kosten van zijn. Het puin moet door de vakman afgevoerd worden. De overbrugging voor de balken zijn 2,80 meter.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagmuur en kozijnen verwijderen uit heel Nederland:

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren. Ongeveer 5 bij 4 meter, verlenging van de woonkamer. Graag zouden wij hier een offerte voor ontvangen. We hebben geen vergunning nodig. Er hoeft geen draagmuur verwijderd te worden, alleen een stuk gevel. We willen een schuifpui en aan de zijkant deels kozijnen.

Huis uitbouwen in de tuin

Graag een uitbouw realiseren aan het huis van 3.75 x 2.50 meter. Er is geen bouwvergunning voor nodig. Er moeten kozijnen inkomen, daar even over overleggen. Huis heeft geen achterom, werkzaamheden moeten door het huis heen gebeuren. Er moet een ligger geplaatst worden, omdat er een gedeelte van een draagmuur weggehaald moet worden, één pilaar.

Betonvloer en buitenmuren slopen

Ik wil de betonvloer van de garage van 7,11 bij 3,45 meter laten slopen. Vervolgens wil ik een draagmuur van 3,80 bij 2,60 meter slopen plus stempelen en een buitenmuur van 3,50 bij 2,60 meter onder een plat dak slopen en stempelen. Vervolgens het uitslijpen van twee buitenmuren voor nieuwe kozijnen realiseren. Ik moet ook een container bestellen dus het puin hoeft niet afgevoerd te worden. Er moeten wel H-balken geplaatst worden.

Uitbouw maken en kozijnen vervangen

Wij willen de achterzijde van onze woning met een stuk van ongeveer 5 x 3 meter laten uitbouwen. De uitbouw wordt achter de garage geplaatst. Daarbij willen we ook een draagmuur tussen de keuken en de nieuwe uitbouw laten verwijderen en een steunbalk laten plaatsen. In de uitbouw willen we een grote schuifpui. We kunnen veel zelf, maar willen voor de fundering, de pui en de muurdoorbraak graag uw offerte ontvangen. We willen er een geïsoleerd dak op, maar kunnen dat eventueel in eigen beheer uitvoeren. Ook de binnenzijde kan ik zelf afwerken. Verder zijn er diverse kozijnen op de benedenverdieping aan vervanging toe. Ik wil graag met een aannemer in gesprek over deze werkzaamheden. Ik wil de verbouwing geheel laten afronden voor de bouwvak van 2018. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Draagmuur slopen

Ik wil een draagmuur laten slopen tot iets voor de kachelpijp (vloerplaat gaat ook weg) tot aan het stopcontact ongeveer aan de andere kant. De kozijnen van de deur zitten er nog in. Dat gedeeltes van de muur zijn ongeveer 76 cm en 65 cm tot ongeveer 20 centimeter boven de helft voor beide delen. De vakman dient het puin eventueel af te voeren en er zitten elektra leidingen in de muur.

Tussenwoning uitbouwen en dubbele nokverhoging plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1957 en krijgen daarvan begin december de sleutel. De woning staat al leeg en we hebben voor het inmeten van een verbouwing al toegang. We willen een dubbele nokverhoging over de hele breedte van 5,5 meter laten verzorgen. We willen daarin witte kunststof kozijnen. Ook willen we aan de achterzijde een uitbouw van 5,5 x 2 meter met een 2-delige schuifpui, een lichtstraat en elektra-aansluiting. Als 3e klus willen we een draagmuur op de tussenverdieping laten verplaatsen. We zitten hier op zandgrond en er hoeft niet onderheid te worden voor de aanbouw. Er is al bodemonderzoek gedaan omdat er hier in de gemeente veel ondergrondse beekjes zijn. Die zijn daarbij niet aangetroffen. Ik werk zelf in de installatiebranche. De verbouwing kan daarom casco worden uitgevoerd, zonder installatiewerk, maar moet wel stuc-klaar zijn. Er is nog geen vergunning en er zijn nog geen tekeningen. We willen de verbouwing begin 2018 laten starten en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier aantoonbaar ervaring mee hebben.

Uitbouw achter- en zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achter- en zijkant van de woning. Het zal een L vorm van 9 x 4 meter en 3 x 6.50 meter moeten worden. Voorzien van een plat bitumen dak en stalen kozijnen voorzien van glas van boven tot onder. Daarbij moet er in een draagmuur, lengte 6.30 meter, van de de topgevel een of meerdere doorgangen naar de aanbouw van 4 meter breed worden gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie voor.

Woning van binnen renoveren

Wij hebben een hoekwoning met een inhoud van ongeveer 300 kub. De volgende werkzaamheden willen wij laten uitvoeren: - dakkapel plaatsen - 6 kozijnen vervangen - badkamer van beneden naar boven plaatsen,. hier is warm en koud water aanwezig. Het gaat om tegelwerk en het plaatsen van een wastafel en inloopdouche. Voor het toilet zal de afvoer moeten worden aangepast. - stuken van wanden plafond op de eerste etage - 2 kleine muurtjes beneden verwijderd. Het is niet duidelijk of het een draagmuur is. - vloerverwarming plaatsen en dekvloer - wanden en plafonds beneden stuken - cv ketel vervangen Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Muur doorbreken en deur dichten

Wij willen de muur tussen de woonkamer en keuken (geen draagmuur) van ongeveer 2,5 meter laten verwijderen. Van de hal naar de keuken zit er dan nog een deur in de keuken die zijn functie verliest, die willen we dan vervolgens gedicht hebben. Het betreft houten kozijnen. Deze deur mag gewoon permanent dichtgemaakt worden. Wij krijgen per 1 oktober krijgen wij de sleutel, vanaf dat moment zo snel mogelijk.

Garage bij de woning trekken

Wij hebben de wens om onze aangebouwde garage bij onze woonkamer te gaan trekken. Hiervoor moet er een draagmuur worden doorgebroken en steunbalk worden aangebracht. Verder moeten aan de voor- en achterzijde van die ruimte kozijnen met beglazing worden geplaatst en moet alles geïsoleerd worden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik ontvang daarbij graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius