Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkons aan de achterzijde aanbouwen:

Balkons aan de achterzijde aanbouwen

Ik wil twee balkons laten bouwen aan de achterzijde van het huis. De buren hebben ook balkons laten plaatsen dus ik verwacht geen problemen met de gemeente. Onder mijn woning is een restaurant, deze zijn van plan om uit te gaan bouwen dus het is mogelijk om zogenaamde opbouw balkons te gaan plaatsen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkons aan de achterzijde aanbouwen uit heel Nederland:

Onderhoud balkon (beton)

Uit een bouwtechnische keuring van ons pand is gebleken dat twee gevelbrede balkons aan de achterzijde aan onderhoud/renovatie toe zijn. Zo is er sprake van scheurvorming in het beton bij de gevel en verzakking. Wellicht dat er tevens iets aan de wapening van de balkonvloeren moet gebeuren. Om gevaarlijke situaties te voorkomen willen we dit graag zo snel mogelijk laten uitvoeren. De balkons is ongeveer 7 bij 1 meter op 2 en 3 hoog.

Trespaplaten op een hardhouten balkon plaatsen

Ik wil graag samen met de buren een offerte ontvangen voor het plaatsen van Trespa platen op ons hardhouten balkon. Afmeting per balkon is 500 x 130 cm. Het gaat om de voor- en achterzijde, dus 4 balkons in totaal. Graag offerte inclusief het leveren van de materialen.

Uitpandige balkons renoveren

Renovatie van twee kleine (uitpandige) balkons aan de achterzijde (1 + 2 hoog). Verwijderen van bestaand metselwerk. Het leveren en aanbrengen van nieuwe gegalvaniseerde spijlen balkonhekken, gemonteerd op de voorzijde van de stalen balk omranding van de balkonvloeren. Het dekkend sausen/herstellen van de ondervloer. Ook is er roest wat aangepakt moet worden.

Balkons dichtmaken en bij kamers betrekken

Het gaat om twee aaneengesloten balkons over de gehele achterzijde (totale lengte 5. 25 m). Wij willen beide achterkamers vergroten. Nu zitten er in beide achterkamers openslaande deuren. Ook willen we de binnenzijde laten afwerken en schilderen. In de kleine achterkamer zit nog een ongebruikt rookafvoerkanaal dat wij willen laten verwijderen, incl afwerken en stucen van de muur.

Balkonherstel

De balkons aan de achterzijde van ons pand, bouwjaar 1925, zijn flink aan onderhoud toe. Dit is gebleken tijdens inspectie voor een MJOP. Aan de onderkant laat het stuc los en er is ook roest geconstateerd. Het betreft 3 balkons die van de bovenzijde opnieuw waterdicht moeten worden gemaakt middels coating en 2 die aan de onderzijde moeten worden hersteld. Ik zou van u graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor deze herstelwerkzaamheden.

Balkons renoveren en vergroten

2 balkons bovenelkaar aan achterzijde huis moeten gerenoveerd worden vanwege betonrot. De balkons van 420cm breed en 100cm diep willen we nu 50cm dieper laten maken tijdens deze ingreep. Aan beide kanten van de balkons zit nog 50cm extra muur. Bijgevoegd een foto van het bovenste balkon naar beneden. Links en rechts kan men regenpijpen langs de muur zien. We willen de diepte van het balkon tot de hoek van de linker muur hebben.

Buitenzijde schilderen van het hele huis

Ik wil 2 deuren, deur- en raamkozijnen, raamlijsten, boeidelen, 2 balkons, voor- en achterzijde dakgoten, inclusief de onderzijde et cetera laten schilderen. Hierover wil ik graag met u ter plaatse een afspraak maken.

Dakopbouw aanleggen

Ik wil graag een metalen dakopbouw (9.30 m2), zo als de buren ook hebben. De financiering is rond en ik zou graag in maart starten met de klus. Er moeten zowel aan de voor als aan de achterzijde kozijnen en balkons worden geplaatst. Graag een volledig alaafwerking van de binnenkant. GeÏsoleerd, gestuct, geschilderd, electraaansluiting en plaatsing van radiatoren.

Hangend balkon laten maken

Ik wil mij tijdens een bezoek door een gekwalificeerde aannemer laten informeren over de mogelijkheden en kosten van een hangend balkon 1e verdieping aan de achterzijde van het pand uit circa 1900. Welke vergunningen zijn hiervoor nodig? Ik heb de deskundigheid nodig. Afmetingen van het balkon zijn ook bespreekbaar, ongeveer drie meter breed. Ook de buurman wil waarschijnlijk twee balkons plaatsen in hetzelfde pand van vier verdiepingen.

Buitenschilderwerk aan de voor- en achterzijde

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het schilderwerk van onze voor- en achtergevel. Het gaat om onderhoud van onze ramen en kozijnen, balkons, inclusief betonverf, en dakgoten op alle verdiepingen, behalve de begane grond, 1- en 2-hoog plus dak-terras. Hierbij dienen 2 openslaande deuren en een boeideel van een kozijn op het dakterras aan de achterzijde op 3-hoog te worden vervangen. Tevens is er aan de voorzijde een klein dakkapel, waar meer houtrot aanwezig is dan een kleine reparatie. Ik zou graag een offerte ontvangen voor deze werkzaamheden, inclusief steigerhuur, kleine houtreparaties en bovenstaande timmerwerkzaamheden. Uitvoering vóór winter 2018. Op verzoek kan ik foto's toesturen van de voor- en achterzijde van het pand.

Partners

Partners van Casius