Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor balkons bouwen:

Balkons bouwen

Ik wil graag 2 balkons aan de achterzijde van het pand op 1e en 2e verdieping laten bouwen. Ik zoek een aannemer die het gehele traject voor mij uit handen kan nemen, dus inclusief de bouwtekeningen en de vergunning aanvraag bij de gemeente. Ik ben vrijdag op locatie en kan u dan eventueel ontvangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van aannemers voor verbouwing te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkons bouwen uit heel Nederland:

Balkons bouwen voor VvE

Ons appartement in ons pand in de Dapperbuurt, Amsterdam heeft op dit moment geen buitenruimtes. We zouden als VvE graag offertes zien voor het laten aanbouwen van balkons. Hiervoor zijn 2 opties: Achterkant: balkon op palen, rustend op de uitbouw van de bewoners van de begane grond. Hierbij graag de uitbouw zo diep mogelijk (2 - 3.50 meter). Voorkant: hangende balkons, passend bij de stijl van het pand. Graag bespreek ik de mogelijkheden. Als er meer informatie gewenst is kan ik dat sturen.

Dakopbouw bovenop de woning bouwen

Wij willen een dakopbouw (mansarde dak) boven op ons huis (platdak). Het huis stamt uit 1924. Ik wil graag een dakopbouw op een jaren '30 (1924) woning. Reden is extra ruimte creëren. Woning is 6 bij 12 meter, echter zitten hier 2 balkons in. Dus het oppervlak van de opbouw zal minder zijn. Ik schat 6 bij 9 meter. Ik ben nog niet bij de gemeente geweest voor de aanvraag van een vergunning. Ik zou graag met een aannemer om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Balkons aan de achterzijde aanbouwen

Ik wil twee balkons laten bouwen aan de achterzijde van het huis. De buren hebben ook balkons laten plaatsen dus ik verwacht geen problemen met de gemeente. Onder mijn woning is een restaurant, deze zijn van plan om uit te gaan bouwen dus het is mogelijk om zogenaamde opbouw balkons te gaan plaatsen.

Balkons bouwen voor 3 appartementen

Ik wil 2 a 3 balkon,s van 4 meter bij minimaal 1,5 meter. Er zitten al ramen,dit moet een openslaande deur(en) worden. Alles op de eerste verdieping. Bouw periode eind november Het betreffen 3 appartementen van appartementen compleksje de Viool op Ameland

Balkon aan woning bouwen

Het betreft het plaatsen van een balkon aan de achterzijde van de woning op 3 hoog. Er zijn bij de bouw reeds enkele voorbereidingen getroffen in de vloer en buitenmuur. Er zit al een kozijn in de gevel waar het balkon moet komen maar dat moet verhoogd worden. Vanuit de VVE is er al toestemming om het balkon te plaatsen, met de gemeente ben ik nog in overleg. Het pand naast ons heeft wel vergunningen gekregen om balkons te plaatsen dus ik voorzie geen problemen. Er zijn op dit moment constructietekeningen voor een dubbel balkon aanwezig, maar ik wil graag een enkel balkon laten plaatsen omdat de onderburen niet mee willen doen. Ik kom graag met een aannemer in contact die met mij ook de mogelijkheden kan bekijken en de inspectie kan verzorgen.

Balkons aanbouwen

Ik overweeg om 3 balkons aan te laten bouwen aan de achterzijde van mijn pand. Afhankelijk van de vergunning zouden de balkons maximaal 5,5 bij 2m worden. Graag verneem ik info over de mogelijkheden en een indicatie van de kosten

Balkons aan appartementen VvE bouwen

Als VvE willen we graag balkons aan de achterzijde van ons pand laten vestigen. Het gaat om 4 normale balkons (2 op de 2e en 2 op de 3e verdieping) en twee op de 4e verdieping met een schuin dak. We weten nog niet precies hoe groot de balkons mogen worden i.v.m. vermindering zonuren onderburen. Misschien kunnen jullie ons hierover advies geven waardoor we onze onderburen gerust kunnen stellen en de balkons wat groter kunnen worden. Kunnen jullie een offerte maken voor balkons van 1.5 meter diep en 2.5 meter breed? Welke modellen balkons hebben jullie in je assortiment? Met steunpilaren zijn geen optie. Het is een vrij oud pand, wij weten niet of het überhaupt mogelijk is om balkons aan de muur te vestigen. Ook moeten we nog een vergunning aanvragen bij de gemeente maar eerst willen we weten of het mogelijk is en wat de kosten zijn. Ik hoor graag van jullie.

Balkon aan appartement bouwen

Wij willen graag offertes ontvangen voor de aanbouw van een balkon aan ons appartement in Amsterdam, De Pijp. Het betreft de aanbouw van een stalen balkon stellage met 1 of 2 balkons op 1 en 2 hoog. De wens is om de balkons 2 meter diep en 4-5 meter breed te laten zijn. De wens is ook om de vloerelementen van weerbestendig hout te laten zijn. Graag contact via email. Een vergunning is wellicht nodig, hier krijgen wij graag ondersteuning in.

Dakopbouw op de 2e etage bouwen

Bij onze eerste en tweede etage hebben wij balkons die wij graag bij de woning betrekken. Het balkon op de eerste etage is 5.75 meter breed en 1.50 meter diep. Het balkon op de tweede etage is 5.75 meter breed en 2.45 meter diep. Er dienen kunststof kozijnen geplaatst te worden en de opbouwen dienen casco opgeleverd te worden. Wel ontvangen wij graag een meerprijs voor het afwerken van de opbouwen. De vergunningen zijn aangevraagd. Er is een foto beschikbaar.

Het vervangen van 2 balkons aan de ...

Het vervangen van 2 balkons aan de achterzijde van een pand in Amsterdam Oost, op 2 en 3 hoog. Het betreft balkons van ca 6 meter breed en ca een meter diep. Het balkon op 3 hoog heeft een verandadakje waar kleine herstelwerkzaamheden aan zitten. Een tweede mogelijkheid is de balkons dieper uit te bouwen, het verandadak zou dan eventueel ook verbreed moeten worden. Voor de verschillende opties graag een indicatie.